Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bence büyük işleri halledin annenle. Tül perdeleri yıkayın, camları silin. koltukları silin. halıları zaten yıkatmışsın benim gibi önceden. Banyo duvarları ve mutfak dolaplarını silin.

Sanada doğuma kadar haftada bir evi süpürüp silmek ve toz almak kalsın. Eşinde yardım eder ediyormu bilmiyorum ama :)))
fazla yorucu iş kalmaz en azından.

Hastaneye gelenlere doktorlara, hemşirelere bir kutu çikolata dağıtılır. Kendi doktorumada özel ayrı bir kutu alsakmı onu düşünüyorum.
Mevlittede zaten gün gibi olur. Duadan sonra ikramlıklar verilir pasta börek salatalar alan tabaklarda, belki içinde kurabiyede olur bilemedim :)))

kızlar hcg si 0 çıkıp sonra değişen (yükselen) var mı aranızda ? 5.gün transferiyim 9.gün bugün hcg 0 çıktı değişir mi?

kızlar bugün ki kontrolümde nst sonuçlarım da ağrılar çıktı.:18:doktorum da bu hafta içinde ağrıların sıklaşırsa kanaman yada suyun gelirse hemen gel normal doğum yaptırırız ama ağrılar sıklaşmazsa pazartesi erken saatte sezeryan için bekliyorum dedi.bakalım bu arada ne olucak

bebeğin için de senin için de en sağlıklısı en hayırlısı neyse o olsun inşallah. haftaya evinizin içi bebek kokusu dolacak, ne güzel. Allah isteyen herkese yaşatsın.

herkese günaydın:)

kızlar biz doktordan geldik, iki saattir nette araştırma yapıyorum. hoş, gebelikle ilgili ne sorsam kadınlarkulübüne çıkıyorum:)
moralim biraz bozuk aslında. bebeğimin bacak boyu biraz kısa çıktı. doktorum normalde söylemezdim ama haftaya başka doktor bakacak, o söylerse paniklemeyin diye söylüyorum dedi. bacak boyu kısalığı bazen down sendromu göstergesiymiş fakat biz amniyosentez yaptırdığımız için sizde risk yok dedi. sadece anne babanın boyu bu kadar uzunken bebeğin bacak boyunu böyle beklemiyordum dedi. bu arada ben 1.75 eşim 1.85 boyunda. boyunun kısa olması önemli değil yeter ki sağlıklı olsun. moralim bozuldu işte.
38 buçuğa kadar normal doğum olmazsa 39da sezaryen istedi doktorum. ben de zaten tedirgin olduğum için karşı çıkmadım. sanırım normal doğum hayallerim suya düşecek

canım gününde gelmişti zaten. İnşallah normal doğum yaparsın bir avazda doğurursun.
Neden sezeryan diyor doktorun. bneimkide hep sezeryan diyor sinir oluyorum. 5 eylüle kadar normal olmazsa sezeryan yaparız dedi.
geçen haftada 9 eylüle kadar normal olmazsa sezeryan dedi. bende hayır diyorum ama dinleyen kim :))))

canım bozma moralini. bence bacak boyu kısa olsa bu zamana kadar yani daha öncedende farkedilirdi diye düşünüyorum.
inşallah haftaya bakacak olan doktor her şey normal der sana.

:) Ne güzel canım evladına kavuşmana az kalmış, hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah. Doğum şekli olarak da hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Gelişmeleri bekliyoruz.

Haftaya kontrolünü yapacak doktorun birşey söylemeden bozma moralini, hem çocuk sadece anne babadan genlerini almıyor ki, bize de büyüklerimizden geçen baskın olmayan bir gen çocukta baskın olabiliyor, yani diyeceğim o ki bebeğin boyu kısa diye bozma moralini, sağlıklı olsun da boyu sonradan da uzar. İçini rahat tut, kendine de bebeğine de stres yapma en önemli dönemdeyiz.

hepimiz hakkında hayırlısı rabbim nasıl nasip ettiyse öle olsun inşallah.çok şükür şimdilik bi sıkıntım yok.gelişmelerden gene haber veririm tabiki.

8. haftaya kadar merkeze gitim sonra kendime gerçekten başarılı bir hekim buldum. eğer etrafınızdakiler tedaviyi bilmiyorsa dr. değiştirmende fayda var bence.

Canım çok teşekkür ederim cvp için. Doktorunun adı neydi??? Ben de değiştirmekten yanayım 7 haftalık olduk çok şükür... Evet tedaviyi kimse bilmiyor...

Çok teşekkür ederim evet bana da çok yüksek geldi fiyat..bir de bunun doğumu var tabi.. Cvp için çok teşekkür ederim:))

Canım çok teşekkür ederim cvp için. Doktorunun adı neydi??? Ben de değiştirmekten yanayım 7 haftalık olduk çok şükür... Evet tedaviyi kimse bilmiyor...

şimdiki doktorumun adı figen demir. o benim durumumu biliyor zaten ilk bizden spermiyogram isteyende oydu. tüm süreci biliyor. çok iyi bir bayan. 8. haftam dolunca ona gitmeye başladım. ama 6. haftamda kaçamak yapıp keseyi ilk onda gördüm çünkü merkez bana çok geç bi tarih vermişti beklemek istemedim :)

Yerini ve muayene ücretini de sorabilir miyim??

a.NergisGiriş tarihiMar 2012Mesajlar254Arkadaslar merhaba bugun ignemin 7.gunu idi.kontrole gittim bugunki ignenle beraber.doktor.orlagutron ignenide vur dedi.yumurtalarim 3-4 tane guzel kalite varmis ..ama rahim duvarimda kalinlik gordu.belki yumrtalarini dondurur daha sonra transfer ederuz ddi.ben cekmecede oturuyorum suan transferimi sislide istanbul cerrahide yapacaklar.oradaki ekip bi baksin dedi.yumurta toplamasni yaparlar transferin baska zamana kalabilir dedi.moralim bozuldu.rahim kalinlasmasi nedniyle transferi wrtelenen varmi acaba? Moralim cok bozuk ttup yapalim dedik onu bile yapamiyoruz((

Hiç üzülme. Benim de tedavim iptal olmuştu progesteron yüksekliğinden dolayı. Dondurdular. Hep olumsuz düşündüm dondurulmuş tutar mı diye... Çok şükür 7 haftalık ikizlerime hamileyim..moralini bozma doktorlar boşuna iptal etmiyorlar. O haliyle olmayacağını biliyorlar... Hayırlısıyla sen de hamile kalırsın inşallah....

Canim destegin icin sagolasin.sabahtan beri agliyorum..en son umudum tup bebekti o da askiya alindi okadar moralim bozukki..rabbim 3senedir bitmedimi sinavim??
Doktor yumrta toplama yapariz .dondururuz .transferin buyuk ihtimal kalir dedi.senin nasil olmustu?yani yumurtalarini dondurdular sonra ne oldu? Tedavi yarida mi kesildi? Kac ay sonra transfer oldun? Kalinlasma icin ilac mi vrrdiler ameliyatmi oldun canim okadar sikildiki su senin mesajini okuyunca sanki icime bi su serpildi.allah sendne razi olsun ikizlerini sana bagislasin.kusura bakma xok soru sordum ama ne yapacagimi bilmiyoum

Canım hiç ağlama ben de çok ağladım ve bu 3. Denememizdii. Tedavimin iptal olacağı senin gibi ilaçların 7.günü falan belli oldu. Progesteron hormonu olması gerekenden yüksekti.doktor büyük ihtimal iptal olur dedi. Opu günü benden çok sayıda yumurta toplandı. Doktorum bu ay donduralım bir sonraki ay tekrar başlarız dedi. O ay iptal oldu. Temmuz 29 da blast 2 embriyo yerleştirildi. 5 Ağustos ta da öğrendik çok şükür. Başta ben de çok ağladım ama o ay olsaydı tutmayacaktı.. 1 ay bekle ne olacak ki? Ben test gününe kadar buz kafalarıma güvenmedim ama onlar bana güvenmiş. Çok ağladım ben de. Bir tedaviyi bile yapamadık diye. Ama bu da Allah'tan gelen bir şey sonuçta. Bir hayır var diye düşün.. İnşallah olumlu sonuçlanır her şey senin için ve isteyen herkes için..

Canim uc senedir yapmadigimiz sey kalmadi simdide bu.tabi herseyde hayir var ama benim gucum kalmadi artik.bide onumuzdwki aymi olur daha sonrayami kalir bilmiyoruzki..ilac ameliyt soktor hic bisey demedi.rabbim yanliz birakma beni

Canim uc senedir yapmadigimiz sey kalmadi simdide bu.tabi herseyde hayir var ama benim gucum kalmadi artik.bide onumuzdwki aymi olur daha sonrayami kalir bilmiyoruzki..ilac ameliyt soktor hic bisey demedi.rabbim yanliz birakma beni
6yıllık evliyiz biz de. Bu kısmet işi..ben yaşadığım olumsuzlukları anlatsam roman olur. Hiç pes etmedim.. İçimde az da olsa hep bir ümit vardı denemediğim şey kalmamıştı İnan. Kim ne dediyse yaptım. Son 1 yılda 3 kere tüp bebek denedik. Her seferinde yıkıldık ama yeniden ayağa kalktık. Allah'a şükür ler olsun oldu. Allah büyük. Yapılan duaları boşa çevirmez Rabbim. Sen moralini yüksek tut.. Moral bu işte çok önemli.. İnşallah hayırlısı olur hakkında..

arkadaslar yılmayın rabbım ınsallah hayırlıısı ıle cevap verır dualarınıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…