Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok üzüldüm gerçekten yaşadığı çok büyük bir acı (((((((((((
Eylül annelerine ve buraya bakıyorum sadece bu yüzden yazısını göremedim

Ben de bu sabah erken kalkınca özbican dan haber var mı diye açtım, en üstte başlığı ve konu sahibi mavielle yi görünce herhalde biryerde bir yazı gördü de onu kopyaladı diye düşündüm hiç aklıma gelmedi onun kendi başına gelmiş olabileceği.
Hem de ne büyük bir acı, Allahım daha kötüsünü yaşatmasın, bu acısı son olsun inşallah.

sağ selamet atlatsam şu 2 günü yarından sonra kavuşcam inşallah oğluşuma rabbimin izniyle sağlıklıca umarım.çok heyecanlıyım

canım merakla senden güzel haberleri bekliyoruz. inşallah sağsalim bebeğine kavuşmuşsundur. ikinizde çok iyisinizdir umarım.

İnşallah canım bu son acısı olur maviellanın inşallah. özbicanı bende çok merak ediyorum. eylül annelerinde herkes patır patır doğum yapmaya başladı. seninde doğumun 5 ekim belki eylülün son haftasında doğum yapar yine bize katılırsın

mavielle arkadaşamız çok zor günler geçirmiş, anneliğin ilk heyecanını mutluluğunu doya doya yaşayamamış. Anneciğinin mekanı cennet olsun. Allah daha kötüsünü yaşatmasın. Bundan sonra kızına ve eşine sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin inşallah.

kızlar benim yarın kontrolüm var ama nasıl telaşlıyım anlatamam. son kontrolümde bebeğim sata göre 35 haftalıktı fakat boyu ve karın çevresi 33 haftalık, kafa çevresi ise 38 haftalıktı. yani kafası ile vücudu arasında 5 haftalık bir fark var. bir sağlık sorunu olmasından çok korkuyorum. doktorum önemli değil korkma, başı biraz büyük doğacak o kadar dedi ama internette gezindikçe garip garip yazılar görüyorum ve korkum artıyor. ayrıca dr.um bu durum yüzünden sezaryen yapmak zorundayız dedi. plasentam artık bebeği tam besleyemiyormuş. böyle işte. yarın buraya güzel şeyler yazabilirim inşallah. herkese sağlıklı doğumlar ve sağlıklı evlatlar diliyorum.

İnşallah güzel haberler vereceksin yarın bizlere. Nette fazla dolaşıpta canını sıkma, doktoruna güven. Sen stres yaptıkça bebeği de etkiliyorsun. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah, yarınki kontrol sonucunda güzel haberlerini bekliyoruz.

Arkadaslarrr aradilar sonunda persembe transfer gunummm...transfeim buyuk ihtimal bidahaki aylara kalacak ama sukurler olsunki bu asamaya gelebildim..kendi doktorum rahim duvarinin ayri yerlerinde kalinlik var bu durumda transferin olmayabilir kendini hazirla dedi. Histeroskopi olabolrsin dedi. Persembe muayene olacagim yine son olarak tup bebek ekibi karar verecek.. bakalim rabbim neyler??

Son düzenleme:

klarama katılıyorum. bencede internete fazla bakıp kafanı karıştırma. yarın kontrolünü ol ve bence başka bir doktora daha görün. içinin rahat olmasını istiyorsan. inşallah yarın güzel haberlerle dönersin bize

senin içinde güzel şeyler söylerler inşallah canım. perşembe günü haberini bekliyoruz

Insallh canim sagolasin insalllhhh

kızlar beni rahatlatmaya çalıştığınız için teşekkür ederim. çok şükür ki haklı çıktınız. kol ve bacakları haftasıyla uyumlu çıktı, hiçbir sorun yok dedi doktorum. kafası standartlardan biraz büyük ama milimetrik bir ölçüm olduğu için siz bunu fark etmeyeceksiniz dedi. yalnız sata göre 28inde olan doğum tarihimiz 12si olarak kesinleşti. bebeğimin suyu azalmaya başlamış, cumartesi tekrar kontrolüm var ve perşembe oğlum kucağımda olacak inşallah. normal doğumu ne kadar çok istediğimi biliyorsunuz fakat şu durumda sadece hayırlısı neyse öyle olsun diyebiliyorum. zaten hiç ağrım sızım yok, kaç defa nstye bağlandım sancı da hiç çıkmıyor. sezaryen yapmasalar muhtemelen normal tarihini çok geçirecek ve sorun olacak.
Allah hepimize sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah.

Oh çok şükür bak o kadar stres yaptın, gözünaydın.
Tekrar gözünaydın tarihinde belli olmuş :) Sağlıcakla hayırlısıyla gelsin minikler inşallah.
Doğum şekli konusunda hayırlısı ne ise olsun diyorum ben hep.
Amin cnm, inşallah kolay doğumlar geçiririz.

Benim de c.tesi kontrolüm var, 36.haftamız bitmiş olacak inş. Bakalım neler söyleyecek bu defa doktorum, artık daha bir heyecanla bekliyorum muayeneleri.

Bir de birşey sorucam sizlere, emzik, kabı, biberonu falan kısaca sterilize edilmesi gerekenleri siz nasıl kaynattınız, başka neleri sterilize ettiniz? Bir tanıdığım kaynatmak yerine hep kaynar suyu üstlerine dökmüş biraz bekletip çıkarmış, 3 tane büyüttüm birşey olmadı diyor.

Merhsba arkafadaslar hepinize saglikla bebeginizi kucaginiza almayi diliyorum.aranuzda ikizlere hamile plan var mi. Ikiz gebelik zormu.toplam kac kilo aldiniz ikiz gebelikte. Tedavi surecinde 65 kiliydum.ilaclarLs 70 olmusum ama cok siskinlik var inmedi.kilo fazlasi ikiz gebelikte sikinti mi. Hep protein sebze agirlikli besleniyorum.ikiz bekleyen Anne adaylari lutfen bilgi before misiniz.korkmalimiyim

Herhangi bir sorun çıkmamasına çok sevindim. Sen içini ferah tut. Doğum tarihinde belirlenmiş. Hayırlısı neyse o olsun. Bende hep normal istiyorum ama son dakikalarda günlerde her an her şey değişebiliyor. 12 Eylül benim sata göre doğum tarihim belki aynı gün doğum yaparız :)))))))))

Canım eğer açık bir şekilde almadıysan. Ambalajlı aldıysan biberon ve emziği arkalarında yazıyor zaten Suyu kaynatıyorsun içine emzik ve biberonları atıyorsun tam 5 dk kaynatıyorsun sonra çıkarıyorsun.
Ben öyle yaptım hiç bir şey olmuyor kaynar suda erimiyor merak etme.

Bu arada bugün tam 38+5 günlüğüm ve yarın doktor kontrolüm var.
Merak ediyorum bakalım ne dyecek her hangi bir ağrım sızım yok, herhangi bir belirtim yok doğumu bekliyorum. 12 eylülden bir kaç gün önce gelse hiç fena olmayacak mutlu olacağım :))))))))))))))

ben de bu konuda çok tereddüt yaşadım, markasını söylemeyeyim ama gaz yapmayan biberonlardan aldım bir tane. yalancı meme kullanmayı düşünmüyorum (inşallah ihtiyaç duymam).bir de süt sağma aletinin biberonu var. bunların kutusunda asisin dediği gibi yazıyor ama ben korktum cam çatlar veya biberon erir diye. bir arkadaşım ocakta kaynatma, kaynamış suda beklet biraz dedi, ben de öyle yaptım. şimdi aklıma takıldı acaba tekrar kaynatsam mı:)

İnşallah sana normal doğum nasip olur ama tabi öncelik bebeklerimizin sağlığı. onlar için iyi olan neyse öyle olsun.

ya ben bu son kontrollerde çok heyecanlanıyorum artık:) yarın doktorunun güzel şeyler söyleyeceğine eminim de inşallah doğum zamanınla ilgili de bir şey söyleyebilir:) valla ben doğum tarihimi öğrendiğimden beri çok heyecanlıyım, cumartesi doktorumun çikolatasını da aldırıcam eşime veeeeeeeeeee ondan sonrası inşallah mutlu son:)

Senin de güzel haberlerini bekliyoruz, genelde kızlar erken gelir derler ama Öyküye içerisi rahat geldi anlaşılan :)

Galiba aynı biberonu aldık, zaten bu konuda lisanslı tek biberon markası diye biliyorum. Kutularında yazıyor da ben yine de korktum işte kaynatmaya aynı nedenlerden. Yalancı emzik ne olur ne olmaz diye aldım iyi bir markanın ortodondik olanından, bulunsun.

kızlar ilk denemem bu.tranferin 13. günü bugün ve bhcg 22.bana gebelik var ama istediğimiz değerde değil bhcg dediler.yani iyi gelişmemiş sanırım.bundan sonra şansım ne kadardır.böyle olup hamile kalan var mı aranızda?

Hiç üzülme canım dua et Rabbim ol desin yeterki 12. Gün 22 bhcg ile şu am bugunlerdeyom hamdolsun inş seninde sağlıkla devam eder sürec biraz zorlu ve stresli önce degerin ikiye katlaması sonra kese ve kalp atımı inş saglıkla devam eder bol bol duaet ümitsiz olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…