Bu arada saçları çıkmaya başlamış oğluşumun, doktor gösterdi ama ben pek göremedim :)) Sizlerden göreniniz oldu mu?
ben de gördüm saçlarını, daha doğrusu dr.um bunlar saçları dedi ama bana karanlık gölgeler gibi geldi :) rüyamda hep sarışın bir bebek görüyordum fakat kara bir kuzu gelecek galiba
destina benim dr.um normal doğum istiyor, asisinki de öyle galiba. biz de onun için çaba harcıyoruz, dua ediyoruz :)
arkadaşlar çok merak ediyorum bizim bebeklerimiz tüp olduğu için illaki sezeryanmı olmak gerekiyo ????????sizlerin dr ları nasıl yönlendiriyo ?????:44::44:
koagulasyon ne demek bilmiyorum canım hepatit testlerini de sağlık ocagı yapıyor devleten kadın doğumcuya gidersen yapar niye yapmasın yazdığın ilaçlardan sadece gonal f ve folic asit kullandım diğerlerini bilmiyorum 2 günde bir merkeze gitmiştik ona dozu ayarladılar sanırım benim ilacın dozu farklıydı daha sonra yanına orugaton diye iğne eklendi sonra hibor eklendi sen doktoruna dinle hergün iğneni aynı saatte yapmaya çalış Allah yar ve yardımcın olsun ...
arkadaşlar çok merak ediyorum bizim bebeklerimiz tüp olduğu için illaki sezeryanmı olmak gerekiyo ????????sizlerin dr ları nasıl yönlendiriyo ?????:44::44:
Reyyan merhaba canim dun kadin dguma aldim almaz olaydim doktor demedigini birakmadi.iste tupe para buluyorsunuzda tahlile devlete geliyorsunuz burasi bakkal dukkanimi.tam 5 dk konustu.bu adam doktor olmus ama nasil olmus bilmiyorum tup bebek yaptiran herseyi denemis ne zor zamanlar atlatmistir.sen boyle birine bide bagirip cagiriyorsun.okadar kotu oldumki aglayacaktim neredeyse.zor tuttum kendimi.neyse testlee normal bitek bende yinee kansizlik var.bu tedaviyi etkilermi bilmiyorum. Canum doktor beni 4. Gun cagirdi oncesinde haftasonuna giriyr p.tesi gel dedi??yumurtalarim asiri uyarilmaz insallh.
Gonal f den 4 kutu aldim 2 si kontrole kdr bitecek digerini heralde yumurta gelisimine gore verir..orlaguton ve pregnyl ampulde aldirdi bunlari buzdolbina koy ben sana deyince getir dedi.sonra vurulacakmisim..
tüp bebek diye illa sezeryan olcak diye bi şart yok bende normal bekliyorum dr um sezeryana yönlendirmedi hangisi hayırlıysa o olsun diyorum inşallah kendi gelir de gerek kalmaz kestirmeye
tabi ki hayır. senin diğer hamilelerden hiç bir farkın yok ki. bebeğinin ve senin sağlığın elverdiği sürece normal doğum yapabilirsin. ben normal düşünüyorum mesela. hiç tedirgin olma bu yüzden. bugünlerin keyfini çıkar.
merhaba kızlar 11+1 de bebeğin boyu 42.02 mm çktı sizce çok mu küçük doktor ikili test çıkınca bakalım dedi sizinkiler nasıl??bu arada ben hiç kilo almadım suçluluk duyuyorum benim yüzümden küçük kaldı diye.
asis merhaba,
aşağıda ismini gördüm nasılsın?
Kızlar merhaba,
Herkese güzel bir hafta diliyorum, nasıl gidiyor yeni gelişmeler var mı?
Şeker, çikolata işini halledeniniz var mı? Onu da doğumdan önce halletmek gerekiyor sonra vaktimiz olmayacak.
Hastaneye, eve gelenlere ikram etmeye ve mevlütte ikram etmeye (süslü :) ne alacağınızı düşündünüz mü yada aldınız mı?
kayınvalidem küçük süslü biberonlardan almış. onların içine pembe beyaz şeker yada bademlerden yaptırıp dağıtıcaz canım
Kızlar merhaba,
Herkese güzel bir hafta diliyorum, nasıl gidiyor yeni gelişmeler var mı?
Şeker, çikolata işini halledeniniz var mı? Onu da doğumdan önce halletmek gerekiyor sonra vaktimiz olmayacak.
Hastaneye, eve gelenlere ikram etmeye ve mevlütte ikram etmeye (süslü :) ne alacağınızı düşündünüz mü yada aldınız mı?
Genelde karşıda eminönü tarafındalar şekerciler. Bu yakadan mı almış, nerden acaba?
Bir de etiketleri oluyor ya bunların üzerinde doğum tarihi bebek ismi filan yazıyor, tarih kısmını nasıl hallettiniz?
Bebeğin doğum tarihi tam net belli olmadığı için yazdırmadık. Bunları evime bebek ziyaretlerine gelenlere en yakınlarıma dağıtacağım. Ayrıca hastanede dağıtmak için özel çikolata alacağız. 40 Mevlütünü yaptırmayı düşünüyorum İncirim gibi. O zamanda daha farklı şeyler alır dağıtırım.
Bu arada hafta sonu kayınvalidem ve annem geldi. Evin bütün işlerini en ayrıntısına kadar yapıp bitirdiler. Dolaplar, camlar, koltuklar, banyolar yerler kıyı köşe.
Bana eskisi gibi ev kirlendikçe süpürüp silmesi ve toz alması kaldı. Halılarımı 1 ay önce yıkatmıştım. Dünde büyük temizlik bitince onları serdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?