Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu arada saçları çıkmaya başlamış oğluşumun, doktor gösterdi ama ben pek göremedim :)) Sizlerden göreniniz oldu mu?

bende saçlarını görmedim doktorum öyle bir şey söylemedi. ama ben saçlı doğmuşum. doğduğumda saçlarım gözlerime iniyormuş.
ve hala çok sıktır saçlarım :)))))))))))

arkadaşlar çok merak ediyorum bizim bebeklerimiz tüp olduğu için illaki sezeryanmı olmak gerekiyo ????????sizlerin dr ları nasıl yönlendiriyo ?????:44::44:

ben de gördüm saçlarını, daha doğrusu dr.um bunlar saçları dedi ama bana karanlık gölgeler gibi geldi :) rüyamda hep sarışın bir bebek görüyordum fakat kara bir kuzu gelecek galiba

destina benim dr.um normal doğum istiyor, asisinki de öyle galiba. biz de onun için çaba harcıyoruz, dua ediyoruz :)

ay inşallah normal doğum olur bende çok istiyorum her ne kadar deli gibi korksamda sezeryandan iyidir ablamdan gördüm ne zor olduğunu sonrasında baya bakıma ihtiyaç oluyo ......allah hakkımızda hayırlısını versin ........

maşallah bebeklerin saçlarını bile görüyonuz bizim daha çok var.......

arkadaşlar çok merak ediyorum bizim bebeklerimiz tüp olduğu için illaki sezeryanmı olmak gerekiyo ????????sizlerin dr ları nasıl yönlendiriyo ?????:44::44:

tüp bebek diye illa sezeryan olcak diye bi şart yok bende normal bekliyorum dr um sezeryana yönlendirmedi hangisi hayırlıysa o olsun diyorum inşallah kendi gelir de gerek kalmaz kestirmeye

Reyyan merhaba canim dun kadin dguma aldim almaz olaydim doktor demedigini birakmadi.iste tupe para buluyorsunuzda tahlile devlete geliyorsunuz burasi bakkal dukkanimi.tam 5 dk konustu.bu adam doktor olmus ama nasil olmus bilmiyorum tup bebek yaptiran herseyi denemis ne zor zamanlar atlatmistir.sen boyle birine bide bagirip cagiriyorsun.okadar kotu oldumki aglayacaktim neredeyse.zor tuttum kendimi.neyse testlee normal bitek bende yinee kansizlik var.bu tedaviyi etkilermi bilmiyorum. Canum doktor beni 4. Gun cagirdi oncesinde haftasonuna giriyr p.tesi gel dedi??yumurtalarim asiri uyarilmaz insallh.
Gonal f den 4 kutu aldim 2 si kontrole kdr bitecek digerini heralde yumurta gelisimine gore verir..orlaguton ve pregnyl ampulde aldirdi bunlari buzdolbina koy ben sana deyince getir dedi.sonra vurulacakmisim..

tabi ki hayır. senin diğer hamilelerden hiç bir farkın yok ki. bebeğinin ve senin sağlığın elverdiği sürece normal doğum yapabilirsin. ben normal düşünüyorum mesela. hiç tedirgin olma bu yüzden. bugünlerin keyfini çıkar.

üzüldüm canım nasıl davranmış sana Allah müstahakını versin boşver,döktüğün göz yaşları inşallah sana mükafat olarak geri dönecek...önemli olan testlerin temiz çıkması maşallah diyelim ve moral bozmadan tedavine başla kuzum :) orlagutan ve pregnly bende kullandım biri yumurta çatlatmak için yumurta toplanmadan 36 saat önce vuruluyor...kansızlığı doktora söylersen kan hapı verir meraklanma Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah hayırlı haberlerin gelir haberleşelim inşallah aklına takılan olursa yazarsın.

tüp bebek diye illa sezeryan olcak diye bi şart yok bende normal bekliyorum dr um sezeryana yönlendirmedi hangisi hayırlıysa o olsun diyorum inşallah kendi gelir de gerek kalmaz kestirmeye

dediğiniz gibi inşallah normal yoldan gelir kuzularımız
çevremden çok duydum tüp bebekleri riske atmamak için sezeryanla alıyolar diye .....içim rahatladı umarım normal olur

merhaba kızlar 11+1 de bebeğin boyu 42.02 mm çktı sizce çok mu küçük doktor ikili test çıkınca bakalım dedi sizinkiler nasıl??bu arada ben hiç kilo almadım suçluluk duyuyorum benim yüzümden küçük kaldı diye.

Daha çok başlardasın kilo almaman çok normal canım bu yüzden kendini suçlama. Sen beslenmene dikkat et yeter, protein, meyve, sebze,... İlk 3 ay bulantılardan dolayı kilo verenler bile oluyor, yine de bebekleri gayet sağlıklı büyüyor.
12+4 de 6,5 cm miş oğlum. Senin değerin de 11 hafta için gayet iyi, o sıralar çok çabuk büyüyorlar, bir sonraki gidişinde göreceksin :)

doktorum hamile kaldıktan sonra artık tamamen normalsiniz demişti.
Bende tüp bebekle hamile kalanlar hep sezeryan oluyor diye duydum hocam demiştim. Alakası yok normal yapabilirsin demişti.
Yeni doktorumda normal yaparsın diyor. Arada sırada sezeryanın lafını ediyor 5 Eylüle kadar normal olmazsa sezeryan yaparım demişti. Bende itiraz ediyordum her seferinde. Geçen haftada 9 Eylüle kadar normal olmazsa sezeryan yaparız dedi :))))))))))))
pazarlığımız devam ediyor bakalım ne olacak :)))))))

Kızlar merhaba,
Herkese güzel bir hafta diliyorum, nasıl gidiyor yeni gelişmeler var mı?

Şeker, çikolata işini halledeniniz var mı? Onu da doğumdan önce halletmek gerekiyor sonra vaktimiz olmayacak.
Hastaneye, eve gelenlere ikram etmeye ve mevlütte ikram etmeye (süslü :) ne alacağınızı düşündünüz mü yada aldınız mı?

kayınvalidem küçük süslü biberonlardan almış. onların içine pembe beyaz şeker yada bademlerden yaptırıp dağıtıcaz canım

kayınvalidem küçük süslü biberonlardan almış. onların içine pembe beyaz şeker yada bademlerden yaptırıp dağıtıcaz canım

Genelde karşıda eminönü tarafındalar şekerciler. Bu yakadan mı almış, nerden acaba?
Bir de etiketleri oluyor ya bunların üzerinde doğum tarihi bebek ismi filan yazıyor, tarih kısmını nasıl hallettiniz?

canım merhaba, sana da iyi haftalar. benim dr kontrolüm yarın. bebek doğum şeklini alalı 1 ay oldu ama hala bir belirtim yok. hatta sanırım o hafif sancıları da yaşamıyorum. yüzme ve yürüyüşlerim devam ediyor. hatta son günlerde istemsiz bir şekilde çok yordum kendimi. bugün o yüzden dinleniyorum. bakalım yarın dr ne diyecek.

ben şeker çikolata işini bu hafta hallettim. şeker olarak kullanışlı olması için pelüş bebek anahtarlık yaptırdım. bunlar mevlitte dağıtılacağı için yazılarını doğumdan sonra halledip zımbalamayı düşünüyorum. şekerler, şeker sepeti, kapı süsü, kapı tülü, kapı yazısı ve takı yastığı 160tl tuttu. doğumun başlaması durumunda eşimin unutmaması için de valizimin yanına koydum:)
çikolata işini de kısmen hallettim. biblolu çikolatalar çok ağır geldiği için kiloya 25 tane falan düşüyor ve kilosu 75 ile 120 arası değişiyor. bunun yerine farklı farklı biblolar aldım. kelebek, leylek ve bebek şeklinde. bunlar 20tl tuttu. Eminönü'ndeki elit pastanesinden de çikolatamı seçtim. üzerinde biblosu olmadığı için kiloya 40 adet düşüyor ve 50tl. ama bozulmaması çikolataları 10-15 gün sonra eşim gidip alacak. son olarak doktorum ve ekibine vereceğimiz çikolataları da seçtim ve bir aksilik çıkmazsa başka işim kalmadı :)

Bebeğin doğum tarihi tam net belli olmadığı için yazdırmadık. Bunları evime bebek ziyaretlerine gelenlere en yakınlarıma dağıtacağım. Ayrıca hastanede dağıtmak için özel çikolata alacağız. 40 Mevlütünü yaptırmayı düşünüyorum İncirim gibi. O zamanda daha farklı şeyler alır dağıtırım.

Bu arada hafta sonu kayınvalidem ve annem geldi. Evin bütün işlerini en ayrıntısına kadar yapıp bitirdiler. Dolaplar, camlar, koltuklar, banyolar yerler kıyı köşe.

Bana eskisi gibi ev kirlendikçe süpürüp silmesi ve toz alması kaldı. Halılarımı 1 ay önce yıkatmıştım. Dünde büyük temizlik bitince onları serdik.

benim de annem cuma günü gelecek temizlik için. aslında daha erken sanırım büyük temizlik için ama dedem rahatsız ve Allah göstermesin kötü bir haber gelirse annem gitmek zorunda kalacak o yüzden işleri, en azından camları ve dolapları erkenden bitirmek zorundayız. ben de halıları yıkatmıştım ve bir süre daha temizlik yapılsa da halısız oturucaz:)
asis benim arkadaşım hastanede çikolata yerine kurabiye dağıtmıştı, onlar da çok sevimli ama daha fazla uğraşacak, koşturacak gücüm kalmadı sanki. ben sadece çikolata dağıtmayı düşünüyorum. belki mevlitte kurabiye eklerim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…