- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
Bugun transfrim vardi ve bekledigimiz gibi ertelendi.. yumoslarimi hastanedw biraktim geldim;(((Rahim duvarim kalinmis.doktor.erteleme karari aldi..Adet olup bitince gidicem kamera ile bakacaklarmis nerde sorun var diye...moralim bozuk.icim buruk..
her şeyde bir hayır vardır canım üzülme.
sen hangi hastaneye gidiyorsun tedavin nerede yapılıyor. ve rahim nasıl incelirmiş acaba
üzülme canım dondurulmuşla hamile kalan çok var bunda da vardır bir hayır.geç gelsin ama sımsıkı tutunsun meleğin.....kızlar ya bugun idrarımı yaptıktan sonra peceteye ufacık bir kahve rengi parça geldi suyada tuttum ama erimedi ne olablir ki daha pazartesi doktora gitmiştim bir sorun yok demişti korktum biraz...acaba crinone jeli geçen hafta bırakmıştım diyorum ki ondan olablir mi...
kendini üzüp moralini bozma vardır bunda da bir hayır de bence. rahim duvarı gereğinden kalın olursa tutunamıyor embrio. allah korusun bunu farketmeselerdi yada neyse yapalım transferi deselerdi ozaman daha çok üzülürdün. en azından şimdi yolu yarıladın bi mola vermiş oldun. moralini yüksek tut en önemli şey moral çünkü bu süreçte
kizlar ne olur yardim edin ben tup bebek transferimin 8 ci gunu yani dunden lekelenme var ilk once kahvemsi sonra pembe yine kahve rengli lekeler olusuyo idrar testi yapdim negativdi iki embiryo transfer oldu ikiside aa ne yapacagimi bilmiyorum artik kizlar boyle olupda hamile olaniniz varmi bide embiryo bir tanesi gitse kanama oluyomu diyeri kalirsa bu konuda bilgilerinizi paylasin lutfen
Bugun transfrim vardi ve bekledigimiz gibi ertelendi.. yumoslarimi hastanedw biraktim geldim;(((Rahim duvarim kalinmis.doktor.erteleme karari aldi..Adet olup bitince gidicem kamera ile bakacaklarmis nerde sorun var diye...moralim bozuk.icim buruk..
ben eski firmamdayken göğüsucu çatlak kremi çalışmştım. 7. aydan sonra kullanılmasında fayda var göğsü emzirmeye hazırlıyor ancak dikkat edilmesi gereken önemli bi nokta var. kremi sürerken göğüsucuyla fazla temas etmemek mümkünse tek hamlede sürüp bırakmak lazım çünkü göğüs ucu hareketi algıladığında süt üretmeye başlıyor buda erken doğuma sebep oluyor. tek hamlede sürüp bırakmak lazım. ben organik olan 2 marka var onları kullnamayı düşünüyorum çünkü onlarda sürdükten 1 saat sonra bebeği emzirebiliyorsun silmene yıkamana gerek kalmıyor. kendim bu ilaçları çalıştığım için biliyorum ve son derece güveniyorum. :)
üzülme canım dondurulmuşla hamile kalan çok var bunda da vardır bir hayır.geç gelsin ama sımsıkı tutunsun meleğin.....kızlar ya bugun idrarımı yaptıktan sonra peceteye ufacık bir kahve rengi parça geldi suyada tuttum ama erimedi ne olablir ki daha pazartesi doktora gitmiştim bir sorun yok demişti korktum biraz...acaba crinone jeli geçen hafta bırakmıştım diyorum ki ondan olablir mi...
kizlar ne olur yardim edin ben tup bebek transferimin 8 ci gunu yani dunden lekelenme var ilk once kahvemsi sonra pembe yine kahve rengli lekeler olusuyo idrar testi yapdim negativdi iki embiryo transfer oldu ikiside aa ne yapacagimi bilmiyorum artik kizlar boyle olupda hamile olaniniz varmi bide embiryo bir tanesi gitse kanama oluyomu diyeri kalirsa bu konuda bilgilerinizi paylasin lutfen
Kızlar bugun topığimize bır prenses geliyo inş asis sağlıkla alırsın kucagına prensesini guzel hsberlerle hel bize
küçük prenses gelmiştir herhalde, şimdi asis kızının güzel kokusunu içine çekiyordurAllah onları hiç ayırmasın, bize de güzel doğumlar nasip etsin inşallah
Ben geldim kızlar, bizim de doğum tarihimiz aşağı yukarı belli oldu. Ben de hangi doğum şekli hayırlıysa o olsun diyordum hep. Bizim yaramaz çok hareketli olduğundan kordonu boynuna dolamış, doktorum bu durumda normal pek önermiyoruz dedi ama çıkabilir de dedi doktor. Eğer o zamana kadar kendisi gelmezse 23-25 Eylül arasında sezeryan gözüküyor bana da, 38. haftamı doldurmuş olucam, hatta 1-2 gün almış olucam. Haftaya tekrar kontrole çağırdı, tekrar nst ye bakıp konuşucaz tekrar, sezeryan bile olsa ne kadar kalırsa o kadar iyi bana göre ama doktor sezeryan olacaksa 38 den sonra dışarısı daha emniyetli dedi.
Bu arada tam 4 boyuta geçti doktor, bizim ki ağzını açtı elini yakalamaya çalışıyor, çok tatlıydı maşallah yavruma:))
15 gün önceki kontrolde bana biraz zayıf gelmişti ama çok şükür açığı kapatmışız 2800 olmuşuz.
NST de sancı çıkmadı çok şükür, bebişin kalp atışları da iyi.
Bizden haberler böyle, böyle düşününce 15 gün filan kaldı, çok heyecan yaptım :))))))))))))))
Ayy maşallah minik prensese inş asis kısa zamanda saglık haberlerını verır bıraz toparlanıp incirim ben senden öndeyim ama sanırım sen benden önce anne olucaksın nasıpse transferın nezamandı benım doktor sorun olmadığı surece almam keyfı yerınde dedi salı gunude nstde bişi cıkmazsa 15 inden sonra alırız dedi bakalım heycanlı bekleyiş devam ediyo Allahım hepimizin saglıkla kucagımıza almayı nasip etsın klara nstden korkma güp güp kalp atıslarını dınliyceksin annesi 20 dk inş daha sancı cıkmaz erken 38 den sonra nezaman isterse buyursun gelsin dedi bizim doktor normal sayıyoruz ozaman dedi anne karnında nekadar dursa kar dedi bakalım nezaman gelicek bizim prenses
Ben geldim kızlar, bizim de doğum tarihimiz aşağı yukarı belli oldu. Ben de hangi doğum şekli hayırlıysa o olsun diyordum hep. Bizim yaramaz çok hareketli olduğundan kordonu boynuna dolamış, doktorum bu durumda normal pek önermiyoruz dedi ama çıkabilir de dedi doktor. Eğer o zamana kadar kendisi gelmezse 23-25 Eylül arasında sezeryan gözüküyor bana da, 38. haftamı doldurmuş olucam, hatta 1-2 gün almış olucam. Haftaya tekrar kontrole çağırdı, tekrar nst ye bakıp konuşucaz tekrar, sezeryan bile olsa ne kadar kalırsa o kadar iyi bana göre ama doktor sezeryan olacaksa 38 den sonra dışarısı daha emniyetli dedi.
Bu arada tam 4 boyuta geçti doktor, bizim ki ağzını açtı elini yakalamaya çalışıyor, çok tatlıydı maşallah yavruma:))
15 gün önceki kontrolde bana biraz zayıf gelmişti ama çok şükür açığı kapatmışız 2800 olmuşuz.
NST de sancı çıkmadı çok şükür, bebişin kalp atışları da iyi.
Bizden haberler böyle, böyle düşününce 15 gün filan kaldı, çok heyecan yaptım :))))))))))))))
Canımmmmm sayılı günlerr kaldı desene oğluna kavuşmana yaramaza bakk kordonu dolamış boynuna :)
hakkınızda hayırlısı cnm senin ve bebeğin için hangisi iyi olacaksa o şekilde bebeğini sağlıklı bi şekilde dünyaya getirisin inş.:26:
çok heeyceanlı gerçekten maaşallah kilosuda iyi..
canım ben bebekte sağlık sorunu olmadığı sürece sezaryene karşıydım ama zaman yaklaştıkça daha pimpirikli olmaya başladım. doktorum bir sürü açıklama yaptı, ben de itiraz edemedim. bir de çok seviyorum doktorumu, inandım ona :) hem bizim hem de bebeğimiz için hayırlısı neyse o olsun :) valla transfer tarihimi hatırlamıyorum tam olarak, ama 5 ocak olabilir, sat 22 aralık.
oy oy oooyyyy maşallah kuzuya, kilosu da çok güzel paşanın. kordon dolanması sık sık oluyormuş ama anne karnında hiç riski yokmuş. yazık oynasın orda kordonuyla yavrucak
ben de bugün kontroldeydim. haftada 2 ye çıkarıldı kontrollerim ama bugün kendi dr.um tatilde olduğundan başkası baktı. her şey yolunda ama suyu azalmaya başlamış dedi. benimki de öyle demişti. çarşamba kendi dr.um bakacak ve tarihi kesin olarak söyleyecek. kilosu 2.650. bana zayıf geldi ama dr gayet iyi dedi. napalım artık
ha bir de ben bebeğimin çantasını, anakucağını, kapı ve oda süslerini arabaya koydum bugün. kendi çantam da hazır ama pijamalarım buruşmasın diye koymuyorumsiz de koyun bence, bu sayfada kontrole gidiyorum diye doğum yapan çok kişi okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?