kızlar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın. sadece bilgi verip kaçıcam az zamanım var çünkü
Bebeği 6 eylül cuma günü 13:23 te genel anestezi sezeryanı olarak kavuştum
3150 gram ve 49 cm boyunda. Çok tatlı bir kız minnoşum benim.
çok güzel bir duyguymuş gerçekten, yaşamadan anlamıyorsunuz. müsait olduğumda daha ayrıntılı yazacağım
kızlar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın. sadece bilgi verip kaçıcam az zamanım var çünkü
çok güzel bir duyguymuş gerçekten, yaşamadan anlamıyorsunuz. müsait olduğumda daha ayrıntılı yazacağım
kızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum nette malum oğlumdan pek fırsat bulamıyorum.2 eylül pazartesi günü sezeryanla doğum yapacaktım ama cumartesi gecesi şiddetli bir kusmalar başladı.karnımda bebek resmen yukarı çıktı ve karnım taş gibi oldu hemen hastaneye gittik.nst sonucu ağrılarım çıktı ve bebek biraz susuz kaldığı için hareketlerinde azalma olduğu söylendi.tabi çatı muayenesi yaptılar ve acıklık 1 cm di.doktor doğumhaneye yatırıp serum takıp sabaha kadar nst ye bağlı kalmam gerektiğini söyledi.eğer bebek hareketleri düzelir ve ağrım olmazsa eve gideceğimi söyledi.sabah 6 gibi tuvalete gitmek istediğimi söyledim anneme kolumda serum olduğu için bereber tuvalete gittik ve kanamam olduğunu gördüm tabi hemen ebeye haber verdik yaklaşık 20 dakika sonra artık doğum ağrılarım başlamıştı.ebe hemen doktoru arayıp kanamamın olduğunu açıklığımın 1 cm olduğunu ve bebeğin yukarıya çıktığını söyledi.hemen sezeryan hazırlıkları başladı ve ben 7:55 amaeliyathanedeydim.spinal anesteziyle 4 kilo olarak oğlumu kucağıma aldım çok şükür .çok harika bi duygu.bu tarifsiz bir sevgi .rabbim isteyen herkese nasip etsin.doğum yapmamış arkadaşlar içinde sağselamet kurtulurlar inşallah.
kızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum nette malum oğlumdan pek fırsat bulamıyorum.2 eylül pazartesi günü sezeryanla doğum yapacaktım ama cumartesi gecesi şiddetli bir kusmalar başladı.karnımda bebek resmen yukarı çıktı ve karnım taş gibi oldu hemen hastaneye gittik.nst sonucu ağrılarım çıktı ve bebek biraz susuz kaldığı için hareketlerinde azalma olduğu söylendi.tabi çatı muayenesi yaptılar ve acıklık 1 cm di.doktor doğumhaneye yatırıp serum takıp sabaha kadar nst ye bağlı kalmam gerektiğini söyledi.eğer bebek hareketleri düzelir ve ağrım olmazsa eve gideceğimi söyledi.sabah 6 gibi tuvalete gitmek istediğimi söyledim anneme kolumda serum olduğu için bereber tuvalete gittik ve kanamam olduğunu gördüm tabi hemen ebeye haber verdik yaklaşık 20 dakika sonra artık doğum ağrılarım başlamıştı.ebe hemen doktoru arayıp kanamamın olduğunu açıklığımın 1 cm olduğunu ve bebeğin yukarıya çıktığını söyledi.hemen sezeryan hazırlıkları başladı ve ben 7:55 amaeliyathanedeydim.spinal anesteziyle 4 kilo olarak oğlumu kucağıma aldım çok şükür .çok harika bi duygu.bu tarifsiz bir sevgi .rabbim isteyen herkese nasip etsin.doğum yapmamış arkadaşlar içinde sağselamet kurtulurlar inşallah.
maşşşaaallaaah oğlunaaa. 4 kg bir tosuncuk. gözün aydık canım benim. gelmiş geçmiş olsun. sağlıkla büyüt inşallah artıkkızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum nette malum oğlumdan pek fırsat bulamıyorum.2 eylül pazartesi günü sezeryanla doğum yapacaktım ama cumartesi gecesi şiddetli bir kusmalar başladı.karnımda bebek resmen yukarı çıktı ve karnım taş gibi oldu hemen hastaneye gittik.nst sonucu ağrılarım çıktı ve bebek biraz susuz kaldığı için hareketlerinde azalma olduğu söylendi.tabi çatı muayenesi yaptılar ve acıklık 1 cm di.doktor doğumhaneye yatırıp serum takıp sabaha kadar nst ye bağlı kalmam gerektiğini söyledi.eğer bebek hareketleri düzelir ve ağrım olmazsa eve gideceğimi söyledi.sabah 6 gibi tuvalete gitmek istediğimi söyledim anneme kolumda serum olduğu için bereber tuvalete gittik ve kanamam olduğunu gördüm tabi hemen ebeye haber verdik yaklaşık 20 dakika sonra artık doğum ağrılarım başlamıştı.ebe hemen doktoru arayıp kanamamın olduğunu açıklığımın 1 cm olduğunu ve bebeğin yukarıya çıktığını söyledi.hemen sezeryan hazırlıkları başladı ve ben 7:55 amaeliyathanedeydim.spinal anesteziyle 4 kilo olarak oğlumu kucağıma aldım çok şükür .çok harika bi duygu.bu tarifsiz bir sevgi .rabbim isteyen herkese nasip etsin.doğum yapmamış arkadaşlar içinde sağselamet kurtulurlar inşallah.
gözün aydın asiscim. sana da bebegıne de maşallah. allah saglıkla buyutmeyi nasip etsin inş. darısı bütün hamile arkadaşların ve benim basıma inş.kızlar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın. sadece bilgi verip kaçıcam az zamanım var çünkü
maşşşaaallaaah oğlunaaa. 4 kg bir tosuncuk. gözün aydık canım benim. gelmiş geçmiş olsun. sağlıkla büyüt inşallah artık
gözün aydın asiscim. sana da bebegıne de maşallah. allah saglıkla buyutmeyi nasip etsin inş. darısı bütün hamile arkadaşların ve benim basıma inş.
meraba seninle tanışmıyoruz ama doğum haberine çok sevindim allhım sağlıkla büyütmek nasip etsin hakkaten tosuncukmuşkızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum nette malum oğlumdan pek fırsat bulamıyorum.2 eylül pazartesi günü sezeryanla doğum yapacaktım ama cumartesi gecesi şiddetli bir kusmalar başladı.karnımda bebek resmen yukarı çıktı ve karnım taş gibi oldu hemen hastaneye gittik.nst sonucu ağrılarım çıktı ve bebek biraz susuz kaldığı için hareketlerinde azalma olduğu söylendi.tabi çatı muayenesi yaptılar ve acıklık 1 cm di.doktor doğumhaneye yatırıp serum takıp sabaha kadar nst ye bağlı kalmam gerektiğini söyledi.eğer bebek hareketleri düzelir ve ağrım olmazsa eve gideceğimi söyledi.sabah 6 gibi tuvalete gitmek istediğimi söyledim anneme kolumda serum olduğu için bereber tuvalete gittik ve kanamam olduğunu gördüm tabi hemen ebeye haber verdik yaklaşık 20 dakika sonra artık doğum ağrılarım başlamıştı.ebe hemen doktoru arayıp kanamamın olduğunu açıklığımın 1 cm olduğunu ve bebeğin yukarıya çıktığını söyledi.hemen sezeryan hazırlıkları başladı ve ben 7:55 amaeliyathanedeydim.spinal anesteziyle 4 kilo olarak oğlumu kucağıma aldım çok şükür .çok harika bi duygu.bu tarifsiz bir sevgi .rabbim isteyen herkese nasip etsin.doğum yapmamış arkadaşlar içinde sağselamet kurtulurlar inşallah.
bebeğimmmmmmmm nasılsın, çok özledim yaaa
kızım nasıl bakiiiim, kocaman oldunuz artık maşallah
nasıl gidiyor hamilelik herşey yolunda dimi?
Kızlar merhaba telden girdiğim için cok yazamiycam.
Asis ve ozbican ikinize de geçmiş olsun. Kuzulariniza maşallah. Allah sizi hiç ayırmasin. Benim yarin doğumun olabilirdi ama dr.um her şeyin yolunda olduğunu bu yüzden acele etmeye gerek olmadığını söyledi. Cumartesi kesin günü söyleyecek insallah:)
Ben geldim kızlar, bizim de doğum tarihimiz aşağı yukarı belli oldu. Ben de hangi doğum şekli hayırlıysa o olsun diyordum hep. Bizim yaramaz çok hareketli olduğundan kordonu boynuna dolamış, doktorum bu durumda normal pek önermiyoruz dedi ama çıkabilir de dedi doktor. Eğer o zamana kadar kendisi gelmezse 23-25 Eylül arasında sezeryan gözüküyor bana da, 38. haftamı doldurmuş olucam, hatta 1-2 gün almış olucam. Haftaya tekrar kontrole çağırdı, tekrar nst ye bakıp konuşucaz tekrar, sezeryan bile olsa ne kadar kalırsa o kadar iyi bana göre ama doktor sezeryan olacaksa 38 den sonra dışarısı daha emniyetli dedi.
Bu arada tam 4 boyuta geçti doktor, bizim ki ağzını açtı elini yakalamaya çalışıyor, çok tatlıydı maşallah yavruma:))
15 gün önceki kontrolde bana biraz zayıf gelmişti ama çok şükür açığı kapatmışız 2800 olmuşuz.
NST de sancı çıkmadı çok şükür, bebişin kalp atışları da iyi.
Bizden haberler böyle, böyle düşününce 15 gün filan kaldı, çok heyecan yaptım :))))))))))))))
meraba kızlar asis doğum yaptımı diye bakim dedim yapmış
ne güzel kızını almıştır kucağına darısı önce sizlere çünkü sizin çok az kalmış sonrada bizlere olsun inşallah çççççok sevindimallahım analı babalı büyütsün
Ayy gözün aydın canım Allah analı babalı buyutsun inş hosgelmiş öykü hanım darısı bzim olsun inş
amin canım tşk ederimCanım güle güle büyüt kızını güzel günlerde inşallah, Allah sizi hiç ayırmasın.
Tamam ayrıntıları daha sonra bekliyoruz :)
Darısı gün sayan bizlerin başına inş.
canım çook tebrik ederim allahım analı babalı büyütsün maşallah
çok tşk ederim
meraba seninle tanışmıyoruz ama doğum haberine çok sevindim allhım sağlıkla büyütmek nasip etsin hakkaten tosuncukmuş
slm kızlar bebeğin hareketleri ilk ne zamn hissdiliyor ve cinsiyeti için illaki 16 hafta geçmeli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?