Canım çok sağol bîlgilerin için birde bu ikiz gebelik var ben tek istiyorum ama eşim îki tane koyduralım biri tutmazsa diğeri tutar diyo ama ya îkiside tutarsa riskli gebelik oluyo 35 yaşın altındakilere devlet yasak koymuş tek transfer yapılıyo diyolar sen ne yaptın dr neyi öneriyo benim yaşım 25 sorunum sebebi bilinmeyen infertilite buda önemlidir heralde iliz yada tek olmasındaBen Sedat kadanalıya yaptırdım dondurulmuş embriyo transferi nin şansı daha az diye bir şey yok bende öyle duymuştum doktora sordum o tutma ihtimalinin daha yüksek olduğunu söyledi çünkü dondurulup tekrar çözüldüğünde kaliteliler sağlam kalıyor o yüzden araştırmalara göre daha yüksekmiş canım ben şu an dondurulmuş embriyo ile hamileyim 12 haftalık korkma canım inşallah ilk seferde tutar sende rahatlarsın ama hastanelerin numaraları net de var ara sor fiyatlarını rapor çıkardığınıda söyle ona göre fiyatları söylüyorlar Rabbim yardımcınız olsun yok canım o kadar pahalı değil SGK birazını karşılıyor rapor çıkarınca çünkü ben ilk başlamadan önce sormuştum orayada aynı fiyatlar hatta ilk deneme de düşük olunca dondurulmuş U orda deneyelim dedik aradık sorduk 2000 lira dedi daha uygundu SGK lı halini sor ama uzak olduğu için vaz geçtik ama rapor çıkarman şart o kadar korkma ya Allah de başla tüp bebek eskisi gibi pahalı değil seçenekte çok iy düşün araştır başla. Sakın erteleme ama birazda borç edersiniz ne olcak
Canım çok sağol bîlgilerin için birde bu ikiz gebelik var ben tek istiyorum ama eşim îki tane koyduralım biri tutmazsa diğeri tutar diyo ama ya îkiside tutarsa riskli gebelik oluyo 35 yaşın altındakilere devlet yasak koymuş tek transfer yapılıyo diyolar sen ne yaptın dr neyi öneriyo benim yaşım 25 sorunum sebebi bilinmeyen infertilite buda önemlidir heralde iliz yada tek olmasında
O zaman olabilir boyum 169 kilom 71 bilmiyorum ya ikiside tutarsa öfff neyse canım bi araştırma yaptım memorial 1750 euro istiyo ilaçlar hariç medipol 2500 tl istiyo ilaçlarda 500 1000 arası dedi medikal park tan haber bekliyorum arıycaklar sen memnunmusun medikal parktan birde medipol dediki ayrıca kan tahlilleri falan ekstra ödenecek dedi ne tahliller isteniyo kanda hrpsi içinde olsa daha iyi değilmiCanım bende 22 yaşında başladım doktor boyumu ölçtü kilomuda sonra çift koyalım dedi çift koyduk iki denemem dede teki tuttu bence eşin haklı iki tane koydum zaten doktor riskli olup olmadığını söylüyor yok ya onlar çokta önemli değil önemli olan ne kadar yumurta toplanıldığı ve bunların ne kadarının kaliteli bi şekilde döllendiğinin benim bildiğim bu yinede doktor kaçtane konulması gerektiğini söyler ben yaptırır ken orda ki bi hasta boyu 1.58 di diye tek transfer ettiler boy 1.60 ın üstünde ve çok kilolu olmaman gerek 2tane transfer edilebilmesi için
O zaman olabilir boyum 169 kilom 71 bilmiyorum ya ikiside tutarsa öfff neyse canım bi araştırma yaptım memorial 1750 euro istiyo ilaçlar hariç medipol 2500 tl istiyo ilaçlarda 500 1000 arası dedi medikal park tan haber bekliyorum arıycaklar sen memnunmusun medikal parktan birde medipol dediki ayrıca kan tahlilleri falan ekstra ödenecek dedi ne tahliller isteniyo kanda hrpsi içinde olsa daha iyi değilmi
O zaman olabilir boyum 169 kilom 71 bilmiyorum ya ikiside tutarsa öfff neyse canım bi araştırma yaptım memorial 1750 euro istiyo ilaçlar hariç medipol 2500 tl istiyo ilaçlarda 500 1000 arası dedi medikal park tan haber bekliyorum arıycaklar sen memnunmusun medikal parktan birde medipol dediki ayrıca kan tahlilleri falan ekstra ödenecek dedi ne tahliller isteniyo kanda hrpsi içinde olsa daha iyi değilmi
Bende zeynep kamilde rapor çıkarttım ama zaten onlar çok ince çalışmıyolar kaba taslak yani bide çok kalabalık olduğu için inceleme şansları yok tabi laboratuarları çok kısıtlı gibi ben sadece rapor için gittim oraya bakalım şimdi ilk denemem olacak ama hem özelde hem devlette aşılama yaptırmış biri olarak arada sistem farkı var diyebilirim aşılamada bile bu kadar fark varken tüp bebektede fark olur heralde yani kısacası gittiğin yere göre bile değişiyo allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin iyi insanlarla karşılaştırsınsohbetinize giriyorum ama kusura bakmayın bende bir tüpbebek adayı olarak çok merek ettim ilk defa sizden duydum boy ve kilo farkını ben 1.50 boyunda 53 kiloym yani boyum kısa sayılır. şimdi bana tek emriyomu olacak acaba sizin gittiğiniz hastanede mi öyle ben üsküdar da
zeynep kamil hastanesine gidiyorum 1 senedir, çok kişi geliyor ve hiç kimseden böyle birşey duymadım
cevabın için tşk ederim derule geç cevap verdim kusura bakma buara nete pek giremiyorum. Ben hsg çekimi dışında pek bir olumsuzlukla karşılaşmadım oda oradaki hemşirenin hatası ve doktara bunu söyleyince bana kızdı neden şikayet etmedin o anda diye,bunun dışında pek bir olumsuzlukla karşılaşmadım bu ana kadar iyi ilerledi bundan sonrada inşallah iyi ilerler biraz korkum var yarın raporu almaya gidicez inşallah bir terslik çıkmaz ben boğazımda nodül olduğu için yüksek riskli gebe gurubundayım ve endişeliyim ALLAH sana'da banada tüm bu yolda olan kadınlarımızada yardım etsin Rabbim hiç birimizin beklentilerini boşa çıkarmaz inşallahBende zeynep kamilde rapor çıkarttım ama zaten onlar çok ince çalışmıyolar kaba taslak yani bide çok kalabalık olduğu için inceleme şansları yok tabi laboratuarları çok kısıtlı gibi ben sadece rapor için gittim oraya bakalım şimdi ilk denemem olacak ama hem özelde hem devlette aşılama yaptırmış biri olarak arada sistem farkı var diyebilirim aşılamada bile bu kadar fark varken tüp bebektede fark olur heralde yani kısacası gittiğin yere göre bile değişiyo allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin iyi insanlarla karşılaştırsın
inşallah en mutlu günün olur arkadaşım inşallah bende ve benim gibi arkadaşlarda yaşar nerede yaptırın arkadaşımilk denemem çok heyecanlıyım yarın test günüm.
Slm kizlar. Tam 1 yil sonra 2.denememizi yaptik bugun transferimin 5.gunude bitti. Ilki gibi heyecanli degilim cok garibim aslinda yasadiklarimdan sonra ne hissettigimide bilmiyorum. Rabbim yuzumuzu guldursun bu yolda kimseyi bekletmesin insallah.... Donmus embriyo transferimiz oldu 30 u test tarihimiz insallah pozitifi goruruz....
inşallah hayırlı haberler alırsın arkadaş Rabbim hepimize hayırlı bebişler nasip etsin hangi hastanede yaptırdın bende yaptırıcam doktor araştırıyorum bana yazarsan sevinirim
canım tedavin hayırlı son ile sonuçlansın. ilk tedavimde çok sıkışık değildim transferden 45 dk sonra da wc ye gitmiştim ama sonuç negatif 2. tedavimde dondurulmuş embriyo transferi yapılacaktı okadar sıkışıktımki sürekli ağladım transferimde biraz gecikti ara ara gidip az az çişimi yaptım ona rağmen çok sıkışıktım 2 tane embriyo transfer edildi kaliteleri önemli benim 1. kalite ve 2. kalite idi transfer edilenler, bu sefer hemen kalkmadım wc ye alakası varmı bilmiyorum ama 2. tedavimde sonda taktırdım baya götürdü o sonda beni transferden 2-3 saat sonra kaldırıyorlar ama ben 6 saat hiç kalkmadım üstelik o geceyi hastanede geçirdim hastane ile evin uzaklığı 45 dk falan çünkü. bunların hepsi bahane biliyorsun Rabbim nasip edecek. bize 2. tedavide nasip etti, insallah sende pozitif sonuç ile bebeğini kucağına alırsın. benim kızım şuanda 47 günlük Allah herkese nasip etsinherkese merhaba
kızlar dün benim yumurtalıklarım toplandı yarında transfer için gideceğim.trasfer işlemi için sıkışık olmak lazımmış peki transferden ne kadar sonra tuvalete gittiniz kaç saat yatak istirati yaptınız? benim 1 saatlik yolum var...kızlr birde benden 9 tane yumurta toplandı 4 tanesi döllenmiş.sizler kaç tane emriyo yerleştirildi ne olursunuz bana cevap yazın allah rızası için
ne kadar guzel Allahım ısteyenlere nasıp etsın...bende cok ıstıyorum ama tup bebek tedavısıne baslamadım fıyatlar hakkında bılgısı olan varsa yazsın lutfen..[table="width: 750, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]AD[/td]
[td]YAŞI[/td]
[td]KİLO[/td]
[td]NEDENİ[/td]
[td]DENENME SAYISI[/td]
[td]MERKEZ[/td]
[td]TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ[/td]
[td]DURUM[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]asis[/td]
[td]31[/td]
[td]53[/td]
[td]yumurta rezervi az[/td]
[td]1. Deneme[/td]
[td]Medical Park [/td]
[td]13.09.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] KIZ BEBEK :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]rana_82[/td]
[td]30[/td]
[td]52[/td]
[td]tüplerde enfeksiyon[/td]
[td]3. deneme[/td]
[td]Gürgan Klinik[/td]
[td]21.09.2013[/td]
[td]İKİZLERE HAMİLE[/td]
[td][/td]
[td]KIZ BEBEKLER :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mavielle[/td]
[td]34[/td]
[td]63[/td]
[td]bağışıklık sorunu[/td]
[td]8. deneme[/td]
[td]Bursa PembeMavi[/td]
[td]20.09.2013[/td]
[td]Tek Bebek[/td]
[td][/td]
[td] KIZ BEBEK[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ozlemsce[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]2. tüp[/td]
[td][/td]
[td]15.09.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ikizler5[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]KIZ BEBEK[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ninya[/td]
[td]31[/td]
[td]52[/td]
[td][/td]
[td]3. tüp[/td]
[td][/td]
[td]11.09.2013[/td]
[td]ÜÇÜZLERE HAMİLE[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]redhairgirl[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]2.tüp[/td]
[td][/td]
[td]09.09.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ozbican7[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]08.09.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]ERKEK BEBEK[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bebisimolsun34[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]17.09.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]yavrum34[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]05.04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ynz06[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]28.08.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sincap08[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]01.09.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zekk[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]16.08.2013[/td]
[td]üçüzlere hamile[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]telebek[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]02.09.2013[/td]
[td]İKİZLERE HAMİLE[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tatlicocuk[/td]
[td]20[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]2. deneme[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]PCB[/td]
[td]37[/td]
[td]58[/td]
[td]Sebepsiz interfilite[/td]
[td]3, tüp denemesi[/td]
[td]Brüksel Tüp Merkezi[/td]
[td]12.09.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ozim84[/td]
[td]28[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Ankara Centrum[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]KIZ BEBEK[/td]
[/tr]
[tr]
[td]incirim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]ERKEK BEBEK[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
arkadaşlar bir çoğumuz hamile kaldığımızı yeni öğrendik. bundan sonraki aşamaları burdan konuşalım istedim.
aralık tüp bebek yaptıracaklar burayada henüz sonuçlarını öğrenemeyenler yada negatif sonuçları alanlar biizm konuşmalarımızdan etkilenmesin diye burda buluşmak istiyorum sizlerle.
belirtilerimiz varmı. doktorlarımız neler diyor. ilk kesesini gören varmı her şeyi burda paylaşalım istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?