Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım çok sağol bîlgilerin için birde bu ikiz gebelik var ben tek istiyorum ama eşim îki tane koyduralım biri tutmazsa diğeri tutar diyo ama ya îkiside tutarsa riskli gebelik oluyo 35 yaşın altındakilere devlet yasak koymuş tek transfer yapılıyo diyolar sen ne yaptın dr neyi öneriyo benim yaşım 25 sorunum sebebi bilinmeyen infertilite buda önemlidir heralde iliz yada tek olmasında

Canım bende 22 yaşında başladım doktor boyumu ölçtü kilomuda sonra çift koyalım dedi çift koyduk iki denemem dede teki tuttu bence eşin haklı iki tane koydum zaten doktor riskli olup olmadığını söylüyor yok ya onlar çokta önemli değil önemli olan ne kadar yumurta toplanıldığı ve bunların ne kadarının kaliteli bi şekilde döllendiğinin benim bildiğim bu yinede doktor kaçtane konulması gerektiğini söyler ben yaptırır ken orda ki bi hasta boyu 1.58 di diye tek transfer ettiler boy 1.60 ın üstünde ve çok kilolu olmaman gerek 2tane transfer edilebilmesi için

O zaman olabilir boyum 169 kilom 71 bilmiyorum ya ikiside tutarsa öfff neyse canım bi araştırma yaptım memorial 1750 euro istiyo ilaçlar hariç medipol 2500 tl istiyo ilaçlarda 500 1000 arası dedi medikal park tan haber bekliyorum arıycaklar sen memnunmusun medikal parktan birde medipol dediki ayrıca kan tahlilleri falan ekstra ödenecek dedi ne tahliller isteniyo kanda hrpsi içinde olsa daha iyi değilmi

Medikal Park'tan memnunum tahlil istediler ama başka hastanede yaptır getir dedi masraf olmasın Haydarpaşa numune de tahlil verdik sonuçları alıp hastaneye götürdük memoriol a daha iy diyorlar yinede sen bilirsin sonuçta benim iki denemem de tuttu ama
Ilki düştü inşallah seninde olur canım sen bilirsin ama iki tanede olsun ne olcak tek seferde kurtulursun Rabbim öyle nasip ettikten sonra yapacak bişe yok bence iki. Tane transfer şansı artırıyor

sohbetinize giriyorum ama kusura bakmayın bende bir tüpbebek adayı olarak çok merek ettim ilk defa sizden duydum boy ve kilo farkını ben 1.50 boyunda 53 kiloym yani boyum kısa sayılır. şimdi bana tek emriyomu olacak acaba sizin gittiğiniz hastanede mi öyle ben üsküdar da
zeynep kamil hastanesine gidiyorum 1 senedir, çok kişi geliyor ve hiç kimseden böyle birşey duymadım

Bende zeynep kamilde rapor çıkarttım ama zaten onlar çok ince çalışmıyolar kaba taslak yani bide çok kalabalık olduğu için inceleme şansları yok tabi laboratuarları çok kısıtlı gibi ben sadece rapor için gittim oraya bakalım şimdi ilk denemem olacak ama hem özelde hem devlette aşılama yaptırmış biri olarak arada sistem farkı var diyebilirim aşılamada bile bu kadar fark varken tüp bebektede fark olur heralde yani kısacası gittiğin yere göre bile değişiyo allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin iyi insanlarla karşılaştırsın

cevabın için tşk ederim derule geç cevap verdim kusura bakma buara nete pek giremiyorum. Ben hsg çekimi dışında pek bir olumsuzlukla karşılaşmadım oda oradaki hemşirenin hatası ve doktara bunu söyleyince bana kızdı neden şikayet etmedin o anda diye,bunun dışında pek bir olumsuzlukla karşılaşmadım bu ana kadar iyi ilerledi bundan sonrada inşallah iyi ilerler biraz korkum var yarın raporu almaya gidicez inşallah bir terslik çıkmaz ben boğazımda nodül olduğu için yüksek riskli gebe gurubundayım ve endişeliyim ALLAH sana'da banada tüm bu yolda olan kadınlarımızada yardım etsin Rabbim hiç birimizin beklentilerini boşa çıkarmaz inşallah

Son düzenleme:
slm arkadaşlar ben erzurumda aranıza katılıyorum uzun zamandır takip ediyorum sizden tüp bebekle ilgili bilgi almak istiyorum semra kahramanı düşünüyoruz bana bilgi verirseniz çok sevinirim yaptıran varmı

Slm kizlar. Tam 1 yil sonra 2.denememizi yaptik bugun transferimin 5.gunude bitti. Ilki gibi heyecanli degilim cok garibim aslinda yasadiklarimdan sonra ne hissettigimide bilmiyorum. Rabbim yuzumuzu guldursun bu yolda kimseyi bekletmesin insallah.... Donmus embriyo transferimiz oldu 30 u test tarihimiz insallah pozitifi goruruz....

inşallah hayırlı haberler alırsın arkadaş Rabbim hepimize hayırlı bebişler nasip etsin hangi hastanede yaptırdın bende yaptırıcam doktor araştırıyorum bana yazarsan sevinirim

Son düzenleme:
inşallah hayırlı haberler alırsın arkadaş Rabbim hepimize hayırlı bebişler nasip etsin hangi hastanede yaptırdın bende yaptırıcam doktor araştırıyorum bana yazarsan sevinirim

Bursa acibademde yaptirdim doktorumuz sahin zeteroglu. O ve ekibi cok iyi memnunum. Ilk denememizde tutmustu ikiz gebelik olustu ama 18 haftalikken dusuk yaptim. Simdi donmus embriyo transfer edildi pazartesi sonuc belli olcak

Kızlar selam uzun aradan sonra hamileliğimin sonlarına geldik sayılır.31+2haftalık oldular iki oğluşum.Allah hepimize sağlıklı bebekler kucağımıza almamızı nasip etsin.

herkese merhaba
kızlar dün benim yumurtalıklarım toplandı yarında transfer için gideceğim.trasfer işlemi için sıkışık olmak lazımmış peki transferden ne kadar sonra tuvalete gittiniz kaç saat yatak istirati yaptınız? benim 1 saatlik yolum var...kızlr birde benden 9 tane yumurta toplandı 4 tanesi döllenmiş.sizler kaç tane emriyo yerleştirildi ne olursunuz bana cevap yazın allah rızası için

canım tedavin hayırlı son ile sonuçlansın. ilk tedavimde çok sıkışık değildim transferden 45 dk sonra da wc ye gitmiştim ama sonuç negatif 2. tedavimde dondurulmuş embriyo transferi yapılacaktı okadar sıkışıktımki sürekli ağladım transferimde biraz gecikti ara ara gidip az az çişimi yaptım ona rağmen çok sıkışıktım 2 tane embriyo transfer edildi kaliteleri önemli benim 1. kalite ve 2. kalite idi transfer edilenler, bu sefer hemen kalkmadım wc ye alakası varmı bilmiyorum ama 2. tedavimde sonda taktırdım baya götürdü o sonda beni transferden 2-3 saat sonra kaldırıyorlar ama ben 6 saat hiç kalkmadım üstelik o geceyi hastanede geçirdim hastane ile evin uzaklığı 45 dk falan çünkü. bunların hepsi bahane biliyorsun Rabbim nasip edecek. bize 2. tedavide nasip etti, insallah sende pozitif sonuç ile bebeğini kucağına alırsın. benim kızım şuanda 47 günlük Allah herkese nasip etsin

yaş 26
kilo 70
Sağlık problemi polikistik over
deneme 2
klinik bahçeci tüp bebek merkezi
beklenen gebelik çoğul gebelik(ikiz)
tahmini doğum tarihi 04.10.2014

ne kadar guzel Allahım ısteyenlere nasıp etsın...bende cok ıstıyorum ama tup bebek tedavısıne baslamadım fıyatlar hakkında bılgısı olan varsa yazsın lutfen..

Arkadaslar benim 13 betahcg bin dorccuz sizce ikiz mi ilk gunlerim agri cok fazlaydi ama simdi yok sizca normal mi

Arkadaşlar merhaba bende tüp bebek denemesi yaptırdım. 12 günlük bekleme süresinde sizlerin yazılarını okudum 2 embriyo transfer etmişlerdi transferden 3 gün sonra sol kasığımda ve göbek deliğimin altında sürekli batmalar hissettim.fakat bir çok arkadaşın yazdığı hafif lekelenme bende olmadı tutmadı sanırım diyordum ki 12. günün sonunda sonucun pozitif olduğunu öğrendim çok şükür.Ayrıca 12 günlük süreçte sanki adet olacakmışım gibi agrılar oldu ayrıca göğüslerde dolgunluk ve hassaslık meydana gelmekte Şuanda 5 haftalık hamileyim ve halen sol tarafımda ve göbeğimin altında batmalar(ufak ısırık gibi) olmakta. Embriyo transferi olan arkadaşlara tavsiyem kafanızı başka şeylerle meşgul edin ama mutlaka vücudunuzu da dinleyin zaten hemen yoruluyorsunuz en ufak yorgunluk hissinizde sırtınız yada beliniz ağrıdığında hemen sırt üstü uzanın dinlenin.Zor bir sureç Allah herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…