hamile olduğunu öğrendikten sonra doktora gittinmi hiç
ben hala 25 ocağı bekliyorum
Arkadaşlar kan testim pozitif değerim 55 çıktı buz bebeğim bana tutunmuş:)
Aranıza katılldımmmmm:)
selam arkadaşlar cook uzun zamandır okuyucuydum ama artık aranıza katıldım.
bende 2. tüp bebek denemesi ile hamile kaldım şuan 15 haftalık hamileyim
vee 20 yaşındayım :)
hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşlh bende test günümü bekliyorum yarın ama bütün umudumu yitirdim sivilcelerim çıktı düne kadarda kasık ağrım vardım adet olcukmışım gibi bi his var içimde test yaptırmak bile gelmiyo içimden hayırlısı artık hakkımızda aranıza katılmayı çok istiyorum ama(((
yok canım bende 19 ocakta c.tesi gitcem ozaman çağırdılar
keseler için bence sana direk kalp atışlarını gösterecekler
yoksa bu kadar uzun tarih vermezler
sizlerin kaçıncı denemesi ve ne kadarlık hamilesiniz arkadaşlar. Sanırım en küçük benim aranızda.
umudunu yitirme. inşallah güzel haberler alacaksın test gününde. bende hep adet olacakmışım gibi hissettim. 10 gün kadar sürdü ama olmadım
nasıl geçiyor hamilelik. bize vereceğin fikirler varmı
kız ne zaman evlendin de 2.tüp bebek denemesini yaptırdın...
Ikiz mi?
haklısın ama engel olamıyorum.canım sen görmüşmüydün kalp atışlarını?.kaçıncı gününde gördün?
Kızlar bugün canım çok sıkkın herkes moralimi bozuyo yaaaaaaaaaaa
kötü olmak istemiyorum ama kötü hissediyorum
kendini kötü hissetmeden bebeğini düşün bence
Sivilce bende de çok oldu cyclo kullanıyorum o yapıyor sanırım.aynı adet ağrılarını dün bende yaşadım meğer bebektenmii sabret canım test gününü bekle.hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşlh bende test günümü bekliyorum yarın ama bütün umudumu yitirdim sivilcelerim çıktı düne kadarda kasık ağrım vardım adet olcukmışım gibi bi his var içimde test yaptırmak bile gelmiyo içimden hayırlısı artık hakkımızda aranıza katılmayı çok istiyorum ama(((
Sağol canım 5 ocak transfer günü 3. Gün embriyosu 6 hücreli. Rabbim içine can verdi çok şükür. Senin de yarın sanırım test günün hayırlı haber almak nasip olsun sana da.Tebrik ederim canim. Doya doya hamileliği yasa! Allah tamamını erdirsin ve sag salim kucağına almak nasib etsin.
Senin transfer gunün ne zamanda? Kaç embriyo transfer etmişlerdi ve kaç hücreli embriyodu?
Kızlar bugün canım çok sıkkın herkes moralimi bozuyo yaaaaaaaaaaa
kötü olmak istemiyorum ama kötü hissediyorum
Kizlar farkli bi doktorada gittim bugun yok kesem var icindede bebekte gozukmuyo.haftaya gel diyorlar.henuz olumsuz birsey diyen olmadi ama cok uzgunum;((kalp stislarini gectim bebegim gozukeydi bari;((beklemekten baska carem kalmadi.
arkadaşlar ikiz gebe olan arkadaşlar bana özelden mesaj atabilirlermi?
ben daha keseleri görmedim ama muhtemelen ikiz...
aynı dönemde ikiz hamileleri görelim...
Simdi gelim eve ancak yazabiliyorumaramızda 1 gün var benim SAT :15.12.2012 benimde 31 aralıkta transfer edilmişti...658 kaçıncı gün değerin bayağı yüksek yan, büyük bir ihtimal ikiz
10.gün 454 12.gün 1332,9 14.gün 2804 ama seninkiler daha yüksekmiş...
gelişmelerden haberdar et...karındanmı baktılar alttan mı keseler göründümü
çok merak ettim bekliyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?