Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hamile olduğunu öğrendikten sonra doktora gittinmi hiç
ben hala 25 ocağı bekliyorum

yok canım bende 19 ocakta c.tesi gitcem ozaman çağırdılar
keseler için bence sana direk kalp atışlarını gösterecekler
yoksa bu kadar uzun tarih vermezler

Arkadaşlar kan testim pozitif değerim 55 çıktı buz bebeğim bana tutunmuş:)
Aranıza katılldımmmmm:)

hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşlh bende test günümü bekliyorum yarın ama bütün umudumu yitirdim sivilcelerim çıktı düne kadarda kasık ağrım vardım adet olcukmışım gibi bi his var içimde test yaptırmak bile gelmiyo içimden hayırlısı artık hakkımızda aranıza katılmayı çok istiyorum ama(((

umudunu yitirme. inşallah güzel haberler alacaksın test gününde. bende hep adet olacakmışım gibi hissettim. 10 gün kadar sürdü ama olmadım

yok canım bende 19 ocakta c.tesi gitcem ozaman çağırdılar
keseler için bence sana direk kalp atışlarını gösterecekler
yoksa bu kadar uzun tarih vermezler

doktorum git gel yapmamı istemedi herhalde :)))

ama bence böyle daha güzel oldu yoksa diğer arkadaşlarım gibi üzülecektim.
her şeyin bir zamanı var ona göre çağırdı beni. bir çok arkadaşımız burada kalp atışını duyamadığı için üzülüyor. halbuki çok erken gittikleri için duyamıyorlar

umudunu yitirme. inşallah güzel haberler alacaksın test gününde. bende hep adet olacakmışım gibi hissettim. 10 gün kadar sürdü ama olmadım

Asis hayırlı olsun.ben transferin 10 .günündeyim.Düne kadar karnımın altında kasılmalar vardı ama şimdi çok rahat.gevşemiş durumdayım..sen kaçıncı gün test yaptın .bana 12.gün dedi doktor ama ben 10.günde yaptırmayı düşünüyorum ..beklemek çok zor.Acaba ağrıların olması mı lazım anlayamadım ben.

nasıl geçiyor hamilelik. bize vereceğin fikirler varmı

olmazmıı..birincisi ben hiç belirti yaşamadım şuan 15 haftam ve hiç ağrım sızım mide bulantım falan yok
aksine yüzüm mayın tarlası gibi ilk günden beri sivilcelerim hiç geçmadi
hiç belirtim olmadığı için içimde hep bi korku acaba bebeğim duruyomu bişi oldumu diye hep bi şüphe vardı
halada var ama allaha şükür iyi.
bence fazla kafanıza takmayın rahat olup normal hayatınıza devam edin kısıtlamayın kendizi allahım istedikten sonra
her türlü oluyo.

Tebrik ederim canim. Doya doya hamileliği yasa! Allah tamamını erdirsin ve sag salim kucağına almak nasib etsin.
Senin transfer gunün ne zamanda? Kaç embriyo transfer etmişlerdi ve kaç hücreli embriyodu?

haklısın ama engel olamıyorum.canım sen görmüşmüydün kalp atışlarını?.kaçıncı gününde gördün?

evet canım çok şükür biz kalp atışlarını duyduk.6+2 duyduğumuzda ama merak etme sende duyacaksın o minik kalp atışlarını

Kızlar bugün canım çok sıkkın herkes moralimi bozuyo yaaaaaaaaaaa
kötü olmak istemiyorum ama kötü hissediyorum

Sivilce bende de çok oldu cyclo kullanıyorum o yapıyor sanırım.aynı adet ağrılarını dün bende yaşadım meğer bebektenmii sabret canım test gününü bekle.
Tebrik ederim canim. Doya doya hamileliği yasa! Allah tamamını erdirsin ve sag salim kucağına almak nasib etsin.
Senin transfer gunün ne zamanda? Kaç embriyo transfer etmişlerdi ve kaç hücreli embriyodu?
Sağol canım 5 ocak transfer günü 3. Gün embriyosu 6 hücreli. Rabbim içine can verdi çok şükür. Senin de yarın sanırım test günün hayırlı haber almak nasip olsun sana da.

Kizlar farkli bi doktorada gittim bugun yok kesem var icindede bebekte gozukmuyo.haftaya gel diyorlar.henuz olumsuz birsey diyen olmadi ama cok uzgunum;((kalp stislarini gectim bebegim gozukeydi bari;((beklemekten baska carem kalmadi.

Kizlar farkli bi doktorada gittim bugun yok kesem var icindede bebekte gozukmuyo.haftaya gel diyorlar.henuz olumsuz birsey diyen olmadi ama cok uzgunum;((kalp stislarini gectim bebegim gozukeydi bari;((beklemekten baska carem kalmadi.

Canım endişeni anlıyorum ama acele ediyosun gibime geliyor herkes 6. Haftada duyacak diye bişey yok kimisi 7 de kimisi 8 de duyar bebeğine biraz zaman ver. Ayrıca yolk kesesi oluşmuşsa bu iyiye işarettir. Sabret ve bekle.

arkadaşlar ikiz gebe olan arkadaşlar bana özelden mesaj atabilirlermi?
ben daha keseleri görmedim ama muhtemelen ikiz...
aynı dönemde ikiz hamileleri görelim...

Simdi gelim eve ancak yazabiliyorum keselerimizi gorduk, iki tane yan yana mercimek tanesi. Kese ve kalp atisi icin alttsn bakiyomus, sonra ustten bakmaya baslicskmis. 5 subatta tekrara cagirdi o zaman kalp atislarini da gorururuz daha net olur dedi. Degerler 11. Ve 133. Gun degeri, zaten iki tane transfer etmislerdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…