Kıslar size bişey sorucam siz şimdi tecrübelisiniz : )
Transfer gününü sayarsak bugün 5.günüm ve bende dünden beri hafif karın ağrısı başladı..bununla birlikte sulu bi akıntım var renksiz ve kokusuz..
Nediyosunuz bu şekilde belirtileri olan var mı aranızda ? :26:
kızlar selamm. bugün kontrole gittim, keseyi gördüm çok şükür 16.79 mm :))
tek kese ama değerim yüksek çıktığı için bir sürpriz daha olabilir dedi :) bekleyeceğiz artık..
kalp atışları için cumartesi gideceğim bakalım.
conquerer arkadaşım dualarım seninle, inşallah her şey güüzel olacak.
14 ocakta transferim yapıldı, transferin 12.gününde gebelik testi yaptırmam söylendi acaba öncesinde yaptırsam olurmu, heyecandan ölüyoruuuum günler geçmek bilmiyor
GÖZÜNAYDIN canımmmm
evet senın değerlerın yüksekti tek embriyomu transfer edilmişti sana
yarın 8. günüm ama belim ağrıyo adet sancısı gibi çok korkuyorummmmmmmmmmmm
kızlar selamm. bugün kontrole gittim, keseyi gördüm çok şükür 16.79 mm :))
tek kese ama değerim yüksek çıktığı için bir sürpriz daha olabilir dedi :) bekleyeceğiz artık..
saol canım. tel embriyo. allahım kalp atışlarını duymayı nasip etsin
canım moralini bozma her şeyde bir hayır vardır.Kızlar ilk değerim 55 çıkmıştı ikinci değerim 82 üçüncüsü malesef 72 çıktı değerim düşüyor kimyasal gebelik dedi doktor böyle olup da sağlıklı gebeliği olan var mı acaba?
hayırlı olsun canım keseyi görmüşsün inşallah kalp atışlarınıda duyarsınkızlar selamm. bugün kontrole gittim, keseyi gördüm çok şükür 16.79 mm :))
benimde su gibi akıntım olmuştu ama sana umut vermek istemem. bence kendini çok fazla dinleme. bu dediklerini yada dediklerimizi normal bayanlarda her ay yaşıyor aslında. her şeyin hayırlısını iste inşallah pozitifi görürsünKıslar size bişey sorucam siz şimdi tecrübelisiniz : )
Transfer gününü sayarsak bugün 5.günüm ve bende dünden beri hafif karın ağrısı başladı..bununla birlikte sulu bi akıntım var renksiz ve kokusuz..
Nediyosunuz bu şekilde belirtileri olan var mı aranızda ? :26:
nasılsın nasıl gidiyor
canım asıl sen nasılsın. nasıl gidiyor varmı belirtiler
benim midem çok fena ne bulanıyor diyebilirim ne bulanmıyor beni çok rahatsız ediyor
kesinlikle iştahım yok 1 haftadır. yemek lafını duymak istemiyorum
kan değerlerimden dolayı 2 tanedir diye düşünüyorduk fakat tek kesemiz varmış...değerleri yüksek olup tek kese gören varmı?
1 şubata kalp atışı için randevu verdiler
Ayni seyler bende de var, su an 5+5 gunluk heralde. Dun ve bugun hafif mide bulantim var, bir de halsizim biraz. Doktor 5 subata gun verdi, o gune kadar nasil dayancam bakalim, resmen gunsayioum. İki kese gorduk ama iki kalp atisi duycaz mi bakalim. Hic kanamam olmadi, buna sukur diyorum. Bazen cok korkuyorum bi aksilik olcak, kalp atisini duyamicaz diye, sevinemiuorum hamile olduguma. Bir taraftan da pozitif dusiniyim ki her sey yolunda gitsindiyorum, karisik bir ruh hali yani. Esim cok pozitif, onun nesesi bana moral veriyor. Benim de annem ve ablam ilk uc ayi bulanti ve uykuyla gecirmis, bakalim onumuzdeki gunler neler gostericek?valla iştahım yok fazla ama en önemlisi yorgunluk halsizlik...uyku hali..
annem ve ablamın çok midesi bulanırdı inş.bulanma yaşamam...ama gelecek hafta netleşir heralde
bende şimdi kalp atışına takmış durumdayım
tek kese gördük sevindim fakat şimdide tek yumurta ikizi olabilirmi?
kalp atışını duyckmıyım...diye vesvese vesvese işte...
2 hafta sonra yani 7.hafta bitimine randevu verdi doktor...
bilemiyrm daha erken mi gitsem acaba
Ayni seyler bende de var, su an 5+5 gunluk heralde. Dun ve bugun hafif mide bulantim var, bir de halsizim biraz. Doktor 5 subata gun verdi, o gune kadar nasil dayancam bakalim, resmen gunsayioum. İki kese gorduk ama iki kalp atisi duycaz mi bakalim. Hic kanamam olmadi, buna sukur diyorum. Bazen cok korkuyorum bi aksilik olcak, kalp atisini duyamicaz diye, sevinemiuorum hamile olduguma. Bir taraftan da pozitif dusiniyim ki her sey yolunda gitsindiyorum, karisik bir ruh hali yani. Esim cok pozitif, onun nesesi bana moral veriyor. Benim de annem ve ablam ilk uc ayi bulanti ve uykuyla gecirmis, bakalim onumuzdeki gunler neler gostericek?
rana 82 sen tüp bebek tedavisi gördüğün doktora gitmeye devam edecekmisin?ne kadar süre ile tedavi görülen doktora gitmek gerekiyor acabaa?
yok canım orda devam etmeyi düşünmüyprum çok bekletiyorlar..doktr kendisi bir sonraki randevuyu belirliyor duruma göre diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?