Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım hesaplamalarda transfer günü sayılmıyor.
hafif karın ağrında akıntında olabilir bizlerdede olmuştu bunlar gebelık belırtısı olmayabılır

GÖZÜNAYDIN canımmmm
evet senın değerlerın yüksekti tek embriyomu transfer edilmişti sana

14 ocakta transferim yapıldı, transferin 12.gününde gebelik testi yaptırmam söylendi acaba öncesinde yaptırsam olurmu, heyecandan ölüyoruuuum günler geçmek bilmiyor

benimde 14 ocakta transferim yapıldı ama bugün çok sancım oldu sende beliri varmı ben adet olmaktan korkuyorum benim26 ocak test günüm senin kaç? rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah..

yarın 8. günüm ama belim ağrıyo adet sancısı gibi çok korkuyorummmmmmmmmmmm

aynı şey benim içinde oldu...tek kese gördük inş.tektir...ama kalp atışında netleşir dedi...c.tesi tam ne kadarlık oluyor bana 2 hafta sonra gel dedi yaaaaaaaaa

Kızlar ilk değerim 55 çıkmıştı ikinci değerim 82 üçüncüsü malesef 72 çıktı değerim düşüyor kimyasal gebelik dedi doktor böyle olup da sağlıklı gebeliği olan var mı acaba?
canım moralini bozma her şeyde bir hayır vardır.

hayırlı olsun canım keseyi görmüşsün inşallah kalp atışlarınıda duyarsın

benimde su gibi akıntım olmuştu ama sana umut vermek istemem. bence kendini çok fazla dinleme. bu dediklerini yada dediklerimizi normal bayanlarda her ay yaşıyor aslında. her şeyin hayırlısını iste inşallah pozitifi görürsün

nasılsın nasıl gidiyor

canım asıl sen nasılsın. nasıl gidiyor varmı belirtiler
benim midem çok fena ne bulanıyor diyebilirim ne bulanmıyor beni çok rahatsız ediyor
kesinlikle iştahım yok 1 haftadır. yemek lafını duymak istemiyorum

valla iştahım yok fazla ama en önemlisi yorgunluk halsizlik...uyku hali..
annem ve ablamın çok midesi bulanırdı inş.bulanma yaşamam...ama gelecek hafta netleşir heralde
bende şimdi kalp atışına takmış durumdayım
tek kese gördük sevindim fakat şimdide tek yumurta ikizi olabilirmi?
kalp atışını duyckmıyım...diye vesvese vesvese işte...
2 hafta sonra yani 7.hafta bitimine randevu verdi doktor...
bilemiyrm daha erken mi gitsem acaba

kan değerlerimden dolayı 2 tanedir diye düşünüyorduk fakat tek kesemiz varmış...değerleri yüksek olup tek kese gören varmı?
1 şubata kalp atışı için randevu verdiler

Ayni seyler bende de var, su an 5+5 gunluk heralde. Dun ve bugun hafif mide bulantim var, bir de halsizim biraz. Doktor 5 subata gun verdi, o gune kadar nasil dayancam bakalim, resmen gunsayioum. İki kese gorduk ama iki kalp atisi duycaz mi bakalim. Hic kanamam olmadi, buna sukur diyorum. Bazen cok korkuyorum bi aksilik olcak, kalp atisini duyamicaz diye, sevinemiuorum hamile olduguma. Bir taraftan da pozitif dusiniyim ki her sey yolunda gitsindiyorum, karisik bir ruh hali yani. Esim cok pozitif, onun nesesi bana moral veriyor. Benim de annem ve ablam ilk uc ayi bulanti ve uykuyla gecirmis, bakalim onumuzdeki gunler neler gostericek?

aynen...karmaşık bir duygu hali...benimkide 5+3 işte banada 1 şubata verdiler ama ben başka bir hastaneye gitcem o nedenle muhtemelen 3şubatta giderim ama dediğin gibi nasıl dayanacağım bieliyorum...biz tek kese gördük ama değer yüksek olduğu için korkuyorum tek yumurta ikizimi diye...bir taraftan kalp atışını duymazsam diye seninde dediğin gibi hamile olduğuma sevinemiyorm...sen nerdeydin hangi şehir?

kızlar 12. günde tahlil yaptırcam tamam ama ultrason için kesin 2 hafta bekliyormuyuz?

rana 82 sen tüp bebek tedavisi gördüğün doktora gitmeye devam edecekmisin?ne kadar süre ile tedavi görülen doktora gitmek gerekiyor acabaa?

rana 82 sen tüp bebek tedavisi gördüğün doktora gitmeye devam edecekmisin?ne kadar süre ile tedavi görülen doktora gitmek gerekiyor acabaa?

yok canım orda devam etmeyi düşünmüyprum çok bekletiyorlar..doktr kendisi bir sonraki randevuyu belirliyor duruma göre diye biliyorum

yok canım orda devam etmeyi düşünmüyprum çok bekletiyorlar..doktr kendisi bir sonraki randevuyu belirliyor duruma göre diye biliyorum

evet ya bende düşünmüyorum, evime çok uzak, birde pahalı sanırım?sen gürgan a gidiyordun değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…