Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet arkadaslar. Buyuk ihtimalle aranizda olamayacagim.bugunku kontrolumde de kalp atislarimiz gozukmedi;(((doktorum gebeligin sorunlu oldugunu soyledi;(((haftaya yine cagirdi ama ne diyebilirim ki.hayirlisini istedim hep.demekki hayirlisi buymus;(((

sabret bakalım mevlam neylerse güzel eyler herseyın hayırlısı olsun.. canım senın betahgc değelerin nasıldı yükselişi

asis sende durumlar nasıl varmı hissetiğin birşey

mide yanmam var ve iştahsızlık başladı. en ufak işte yoruluyorum.
çok ani ayağa kalkarsam gözlerim kararıyor.
sende varmı bir şeyler

canım ilk değerim 226,ikinci 551 di...ama yüksekliğine takılma..katlanmış seninki de...darısı kese görmeye...

mide yanmam var ve iştahsızlık başladı. en ufak işte yoruluyorum.
çok ani ayağa kalkarsam gözlerim kararıyor.
sende varmı bir şeyler

bu saydıklarının hepsi bendede var canım sen özetlemişsin :))
bugün biraz iş yaptım iş derken toz falan aldım gözümün önü karardı elim ayağım titredi hemen uzandım uyumuşum rahatladım

Evet arkadaslar. Buyuk ihtimalle aranizda olamayacagim.bugunku kontrolumde de kalp atislarimiz gozukmedi;(((doktorum gebeligin sorunlu oldugunu soyledi;(((haftaya yine cagirdi ama ne diyebilirim ki.hayirlisini istedim hep.demekki hayirlisi buymus;(((

canım biraz sabret bakalım.belki bir daha ki kontrolunde duyarsınız kalp atışlarını.gelişimi geç olabilir.üzme kendini

kızlar ya bu aralar oturup kalkarken kasıklarımda batmalar oluyo normalmi bu:44:

bhcg değerim transferin 9.günü 165 çıktı.
11.günü 399 .çıkmıştı.değerim gayet güzeldi anlayacağınız.
hatta transferin 8. günü idrarda öğrendim ilk olarak.hayırlısı arkadaşlar.bekleyeceğim.allah büyük.

tahmini doğum tarihin 28 Eylül'ü görünce sizi gerçekten hamile sanmıştım ben. inşallah testiniz pozitif çıkar

.

İlk bastan beri bende hep hamilelik belirtileri vardı ve daha halen sürüyor. Ben Hollanda'da yasıyorum, burada hemen kolay kolay kan testi almiyorlar, sonucunuda 5 gün beklemen gerekir.
Bakalım yarın yine bı idral testi yapacagım. Sonucunu bildiririm.

Aklim fikrim çok karışık. Uzulecekmiyim yoksa kalbimi ferah tutup sabredecekmiyim. Ne aglayabiliyorum nede sevinebiliyorum.

Bakın. Allahıma şükürler olsun bir evladımız var. Buna kendiliginde hamile kaldim. Hamileligim ve dogumun iyi gecti. Dogumdan sonra hapa veya ilaca baslamadim. Hemen ardina yine hamile kalayim dedim olmadı. 1,5 sene denedik olmadı sonra Dr. Başvurduk ve 3 senedir dr altinda control oluyoruz. Şimdi 3 sene icinde 4 aşılama ve 3 tup bebek yaptırdık. Hiç sonuc vermedi. Bu son tupte dondurulmus yumurtalarımı kullandılar, çünkü ikinci tupte bana çok fazla ilaç vermişler, biryandan çok yumurta yapmıştım diger yandan çok şişkinlik yapmıştı. 10 yumurtamı dondurmuslardi. Şimdi bu tupte dondurulmus yumurtamı kullandık. İlacsiz. Ne pregnyl nede protestan. Sadece bu ay yumurta çatlayacağı zaman sürekli Doktor yumurtamın büyüklüğünü baktı. Bu catlayinca esimiz sperm aldılar ve benim yumurtalarımın buzunu erittiler ve ixsi yaptılar. Uç gün sonra bizi çağırdılar ve iki embriyo icime koydular. Hiç ilaç milac yok.

Şimdi anlayamadığım. Benim adetim normal gunünde gelmesi gerekir demi. Şimdi adetim gelmedi sadece bir gün birkaç damla ve 4 gündür gelmesi gerekirdi eğer embriyolar tutmasaydı. Ama tutmuş olsalardı da hcg yükselmesi gerekir ve idral testim positif olması gerekir. Şimdi ne adetim geldi nede positif sonuc.
Bügünde test yaptım yine negatif. Bugün transfer günümü hesaba katmasak 12 gunüm. Yarın Dr gidecem ama ben şimdi nasıl düşünmem lazım. Sevinecekmiyim sevinmicekmiyim.

Hah birde belirtilerim gittikçe negatif sonuc aldıkta kayboluyor.

Son düzenleme:

Canım kuzenimin eşide geç duymuştu hatta bebek bile görünmemişti dün akşam sordum kaç haftalıktı görüp duyduğunda diye 9 haftalıkmış tam boş genrlik diye kürtaj olucakken görünmüş ve kalp atışı duyulmuş ben inanıyorum sen birdahaki kontrolünde görüceksin minik mucizeni sabret isyan etme umudunu yitirme rabbim büyük

canım ilk değerim 226,ikinci 551 di...ama yüksekliğine takılma..katlanmış seninki de...darısı kese görmeye...

Senin güzel katlanmış canım benim embriyom 6 hücreli 3. Gün embriyosuydu 1. Kalite idi daha çok erken en azından katlanmış şükür yarın yine kan testi var.

Ben de inanıyorum 9. Haftaya kadar bekle beneğini göreceksin canım.

14 ocakta transferim yapıldı, transferin 12.gününde gebelik testi yaptırmam söylendi acaba öncesinde yaptırsam olurmu, heyecandan ölüyoruuuum günler geçmek bilmiyor

14 ocakta transferim yapıldı, transferin 12.gününde gebelik testi yaptırmam söylendi acaba öncesinde yaptırsam olurmu, heyecandan ölüyoruuuum günler geçmek bilmiyor

cnaım kaçıncı gün emriyosu?5.gün emriyosu ise taransferden sonra 10.gn yapabilrisin...3.gün emriyosu ise 12 gün bekleyeceksin maalesef

kan değerlerimden dolayı 2 tanedir diye düşünüyorduk fakat tek kesemiz varmış...değerleri yüksek olup tek kese gören varmı?
1 şubata kalp atışı için randevu verdiler

Son düzenleme:
cnaım kaçıncı gün emriyosu?5.gün emriyosu ise taransferden sonra 10.gn yapabilrisin...3.gün emriyosu ise 12 gün bekleyeceksin maalesef

evet yaaaaa yumurta toplandıktan sonra 3. günde transferi yaptılar... ne kadar zormuş beklemek, şuanda varmı yokmu bilemediğim için moda giremedim, stres yok bu dönemde diyorlar ama beklemek kadar insanı strese sokan başka şey yok

bence gününü bekle ve kan testi yap. önceden yaparsan sürekli strese girersen yinede değerin şöyle olması gerekirdi böyle olması gerekirdi gibi kuruntular kurarsın kafanda.

kan değerlerimden dolayı 2 tanedir diye düşünüyorduk fakat tek kesemiz varmış...değerleri yüksek olup tek kese gören varmı?
1 şubata kalp atışı için randevu verdiler

bunada şükür canım. Sağlıklı ve hayırlı evlat olsun bu yeterli değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…