Evet arkadaslar. Buyuk ihtimalle aranizda olamayacagim.bugunku kontrolumde de kalp atislarimiz gozukmedi;(((doktorum gebeligin sorunlu oldugunu soyledi;(((haftaya yine cagirdi ama ne diyebilirim ki.hayirlisini istedim hep.demekki hayirlisi buymus;(((
sende benim gibi kontrole hiç gitmedin değil mi canım.???
asis sende durumlar nasıl varmı hissetiğin birşey
Canım çok üzüldüm ama moralini bozma Allaha dua et sonuna kadar bekle hemen aldırmayı düşünme sakın rabbimin takdiri 8. Haftada da duyabilrsin.Allah hangisi hayırlıysa onu nasip etsin canım.
Tebrik ederim canım maşallah baya büyümüşsünüz. Benim de dondurulmuş tek embriyo ilk denememde fazla uyarılma yani ohss olduğum için transferim ertelenmişti 2 ay bu ay yapıldı sonuç pozitif:) ilk değerim 55 ikincisi 82 daha bugün 14. Günüm. Senin değerlerin neydi yazarsan sevinirim.
mide yanmam var ve iştahsızlık başladı. en ufak işte yoruluyorum.
çok ani ayağa kalkarsam gözlerim kararıyor.
sende varmı bir şeyler
Evet arkadaslar. Buyuk ihtimalle aranizda olamayacagim.bugunku kontrolumde de kalp atislarimiz gozukmedi;(((doktorum gebeligin sorunlu oldugunu soyledi;(((haftaya yine cagirdi ama ne diyebilirim ki.hayirlisini istedim hep.demekki hayirlisi buymus;(((
tahmini doğum tarihin 28 Eylül'ü görünce sizi gerçekten hamile sanmıştım ben. inşallah testiniz pozitif çıkar
.
bhcg değerim transferin 9.günü 165 çıktı.
11.günü 399 .çıkmıştı.değerim gayet güzeldi anlayacağınız.
hatta transferin 8. günü idrarda öğrendim ilk olarak.hayırlısı arkadaşlar.bekleyeceğim.allah büyük.
canım ilk değerim 226,ikinci 551 di...ama yüksekliğine takılma..katlanmış seninki de...darısı kese görmeye...
Ben de inanıyorum 9. Haftaya kadar bekle beneğini göreceksin canım.bhcg değerim transferin 9.günü 165 çıktı.
11.günü 399 .çıkmıştı.değerim gayet güzeldi anlayacağınız.
hatta transferin 8. günü idrarda öğrendim ilk olarak.hayırlısı arkadaşlar.bekleyeceğim.allah büyük.
14 ocakta transferim yapıldı, transferin 12.gününde gebelik testi yaptırmam söylendi acaba öncesinde yaptırsam olurmu, heyecandan ölüyoruuuum günler geçmek bilmiyor
cnaım kaçıncı gün emriyosu?5.gün emriyosu ise taransferden sonra 10.gn yapabilrisin...3.gün emriyosu ise 12 gün bekleyeceksin maalesef
bence gününü bekle ve kan testi yap. önceden yaparsan sürekli strese girersen yinede değerin şöyle olması gerekirdi böyle olması gerekirdi gibi kuruntular kurarsın kafanda.14 ocakta transferim yapıldı, transferin 12.gününde gebelik testi yaptırmam söylendi acaba öncesinde yaptırsam olurmu, heyecandan ölüyoruuuum günler geçmek bilmiyor
kan değerlerimden dolayı 2 tanedir diye düşünüyorduk fakat tek kesemiz varmış...değerleri yüksek olup tek kese gören varmı?
1 şubata kalp atışı için randevu verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?