Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar hamilelik takibinizi 3 aylık dönemi atlatıncaya kadar tüpbebek merkezinde yaptırın bizim kullandımız ilaçları bazı doktorlar gereksiz görüp bıraktıyor buda üzücü sonuçlara neden olabiliyor

eğer aynı şehirde deilsenizde kontrollerinizden sonra mutlaka merkezinizi arayıp bilgi paylaşınn.....

kızlar benim hiç iştahım yok sizler nasılsınız?

benim de eh işte...halsizlik uyku hali var...
dün akşam midem bulanır diye korktum ama devam etmedi Allah tan...
bende kalp atışına takmış durumdayım...
duysaydım rahatlayacaktım...sen ne yapıyorsun
kalp atışı için gittinmi?

Son düzenleme:

bende 2 şubatta gidicem canım kalp atışı için aynı gün istanbulada gidicem lenfosit aşım için bakalım hayırlısı kese içinde miniğim görünüyordu inşallah kalp atışınıda duyarım sen ne zaman gidicen cnm

bana da 1 şubatta randevu verdielr ama merkeze devam etmeyi düşünmüyorum...ücretliymiş artık bundan sonrası 250 tl...o nedenle eski doktoruma gitcem üni.hastanesinde ona da 4 şubatta gidebilirim...bkalım hayırlısı inan düşündükçe çatlayacağım ya....ne zor şey beklemek...

keseyi ne zaman görmüştünüz cnm siz 16 mm di demi kesen yanlış hatırlamıyorsam

keseyi ne zaman görmüştünüz cnm siz 16 mm di demi kesen yanlış hatırlamıyorsam

yok ya o ben değilim...saolsunlar merkezde doktor hemen 1 tane dedi keseyi ben bile göremedim...sormasam bşi demeyecek ne kadarlık olduğunu soramadım bile...hemen kalkdırdı 2 hafta spnra gel dedi o kadar...sinir oldum yaaaaaa...buarada 19 ocakta gördük

Son düzenleme:

hımm tamam cnm karıştırdım demekki hayatım zaten çok net görünmüyor birdahaki sefere daha iyi görünür hele 1 ay sonra orda minik bebek tram belirgin göründüğünde şok olucaksın insan inanamıyor nasıl büyüdü 1 ayda bu kadar diye :)

inş.inş. Allah o günleri gösterir....eşim diyoki bir tane ultrason aleti mi alsak ne yapsak diyo...çünkü insan hala içimdemi diye endişenlemeden edemiyor

okurken sinir oldum, nasıl yaniiiiiiiii?kafana takılan şeyi soramadan mı kaldırdı.....birde özele gidiyoruz ya devlet hastanesinde şu muameleyi görsek zorumuza gitmezde, özele bu kadar para verip devlet hastanesi muamelesi görünce sinir oluyorum.....

öle canım bu tedavi gördüğüm merkez...hemşiye sordum doktor gelsin size açıklama yapcak dedi..doktor geldi...hamilesiniz dedi 2 hafta sonra kalp atışı için gelin dedi..fazla yormayın kendinizi dedi...hemşire hnm size bilgi vercek dedi...soruyorum hemşirelere yok sadece randevu verilcek size dediler...ben hayatımda ilk defa böyle bişi yaşıyorum...açıklamaları lazı işte..birde demezlermi kalp atışı ücretli şok oldum nasıl yani dedim 250tl dedi..yani insaf bişi demiyorum yaaaaa

Corludayim ben, tedavim de burda oldu, oyuzden aynidoktora devam ediyorum. Muayene ucreti de 40 lira. Jelim bitiyor, o yuzden bu hafta doktora yazdirmak icin gitmem lazim. Acaba gittigimde muayene etsebir sey gormez mi?

Corludayim ben, tedavim de burda oldu, oyuzden aynidoktora devam ediyorum. Muayene ucreti de 40 lira. Jelim bitiyor, o yuzden bu hafta doktora yazdirmak icin gitmem lazim. Acaba gittigimde muayene etsebir sey gormez mi?

söylersin...erken derse yapacak bişi yok...bende 4 şubata daha randevu almadım..bugün alacağım...jeli aile hekimi yazıyormuş aslında bizim aile hekimi gıcıklık ediyor...bu arada muayene ücreti çok iyi..bizimki 250 tl olunca düşünmüyordum tamamen kafamdan sildim

malesef işi ticarete dökmüşler, bizlerde prim veriyoruz çaresizliktenben ilk ultrasondan sonra başka bir doktor bulacağım kendime, başka hastane. dedimya özel kliniklere gitmemize rağmen devlet hastanesi muamelesi görüyoruz. sen nerde oturuyorsun canım hangi semtte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…