Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar

Uzun bir hikayem var. 22 yaşımda çikolata kisti ile tanıştım. Şuanda 35 yaşındayım. 3 ameliyat, 1 kere suni menepoz ve 2 tüp bebek denemesi sonrası cumartesi günü pozitif sonucumu aldım. 9. Gün test yaptırmamın sebebi kahverengi lekelenmelerdi. Bugün 11. Günüm birazdan hastaneye 2. testi yaptırmaya gideceğim. Bu dönemde kullandığım ilaçlar; progestan iğne günde 1 tane kalçadan, hibor iğne ( kan pıhtılaşması önleyici) karnımda. 1 tane, estrofem günde 3 tane, corasprin 1 tane, folibol 1 tane. Kahverengi lekelerim az da olsa hala devam ediyor. Pozitif sonucu alsamda stres hiç bitmiyor. Değer ikiye katladımı? Kese varmı? Kese dolumu? Kalp atışı duyuldumu?

Bu süreç içinde buradaki herkezin yazılarını defalarca okudum. Hepinizin içten yazılarına kimi zaman ağladım kimi zaman en az sizin kadar sevindim.

Allah hepimize sağlıklı bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.

canım benim allah yüzünü güldürdün...güzel sonuçlarla gel inş.

aramıza hoşgeldin pozitif sonuca ulaşman çok güzel tebrik ederim. inşallah bugünkü test sonucunda da ikiye katlandığını göreceksin. bizlerde 1-2 hafta önce pozitif sonucu alan kişileriz.
çoğumuz keseyi gördük. ben görmedim cuma gidicem. çoğumuz kalp atışlarını duymak için gün sayıyoruz

öyle çok şükür...inş.allah tamamına erdirsindeönemli olan o...
Bu arada inanılmaz halsizlik, baş dönmesi, uyuma hissi var...

bende var bu hisler elim kolum kalkmıyor. bende iştahsızlıkta var napıcam bu durumla bilmiyorum

gözün aydın cnm rabbim kucağına almayı nasip etsin

ben 64 kilo olmuşum bile doktorum 70 kiloyu geçmek yok en fazla 72 olmak zorundasın dedi offf doğru düzgün yiyemiyorum bu 1 kiloyu nasıl aldım ona bile şaşırdım ben 80 olurum bu gidişle nasıl yapcaz kilo almama işiniiiii((

canım inşallh hakkımda hayırlısı olsun diyorum artık.sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim.alnıma ne yazıldıysa o olacak sonuçta.üzülmenin bir faydası yok.yarın başka bir doktor daha görecek.bakalım kısmet artık.

kan değerlerimden dolayı 2 tanedir diye düşünüyorduk fakat tek kesemiz varmış...değerleri yüksek olup tek kese gören varmı?
1 şubata kalp atışı için randevu verdiler

canım rabbim kucağına aldırsın gözün aydın 5.gün embriyosuydu dimi seninkiler bildiğim kadarıyla 5.gün ve dondurulmuşlarda yüksek çıkıyor değer tek çift olmasıda değer çok bağlı değil 37 sonuçla tek yumurta ikizi olan 100 değerle üçüz doğuranlar var burda :))

dualarım seninle şükür yazdığında bende senle rahatlıycammm

bende aynı durumdayım canım dün mide yanması basladı akşam bi çorba içebıldım zorla...

sabah kalktım midem bulandı iştahsızım almam gereken ilaçlar var dıye bıraz kraker yedım zorla kahvaltı yaptım çayı çok sevmeme ragmen 1 bardaktan fazla içemıyorum. sürekli uyku hali halsizlik hep yatıp uyuyorum rabbıme çook dua edıyorum hayırlısıyla kalp atışını duymayı nasip etsın Allahım yarı yolda koymasın kimseyi

boyun kaç mavielle ve transfer yapılırken kaç kiloydun?
bol bol yürüyüş yapacaksın kilo almamak için ve bol bol su içeceksin sonrada tuvalete koşacaksın bak yine spor :))))))))))))

herkeste baskı yapıyor ye ye diye. onlar dedikçe benim iyice iştahım kaçıyor. ilaçlarım var diye zorla yiyorum. öğlen yemeğim yarım kase çorba zorla içtim geri kalanı döktüm.

canım boyum 1,64 transferde sanırım 62 kiloydum tartılmamıştım 3 ayı doldurayım sorunsuz geçerse düzenli yürüyüş yapıcam

kızlar listeyi tamamlamam için eksik bilgileri dolduralım lütfennnnnnnnn

Kızlar ilk değerim 55 çıkmıştı ikinci değerim 82 üçüncüsü malesef 72 çıktı değerim düşüyor kimyasal gebelik dedi doktor böyle olup da sağlıklı gebeliği olan var mı acaba?

Kızlar ilk değerim 55 çıkmıştı ikinci değerim 82 üçüncüsü malesef 72 çıktı değerim düşüyor kimyasal gebelik dedi doktor böyle olup da sağlıklı gebeliği olan var mı acaba?

(( çok üzüldüm

ben kimyasal gebeliğimden sonra ikizlere hamile kaldım kaybettim şimdide tek bebek bunun ne olucanı bilemiyorum rabbime sığınmaktan başka çarem yokk

kızlar selamm. bugün kontrole gittim, keseyi gördüm çok şükür 16.79 mm :))
tek kese ama değerim yüksek çıktığı için bir sürpriz daha olabilir dedi :) bekleyeceğiz artık..
kalp atışları için cumartesi gideceğim bakalım.
conquerer arkadaşım dualarım seninle, inşallah her şey güüzel olacak.

Kıslar size bişey sorucam siz şimdi tecrübelisiniz : )

Transfer gününü sayarsak bugün 5.günüm ve bende dünden beri hafif karın ağrısı başladı..bununla birlikte sulu bi akıntım var renksiz ve kokusuz..

Nediyosunuz bu şekilde belirtileri olan var mı aranızda ? :26:

canım belirti arama derim, çünkü hepimizin bünyesi farklı..
ben kendi adıma kasığıma kısa süreli giren ağrılar dışında pek belirti yaşamadım.. inşallah mucizen seninledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…