Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkes ikili sohbet yaptıgı için muhabbet sürmüyor ben hergün girip takıp edıyorum bi konu açıyorum baska biri gelıyor farklı birşey söylüyor konu kapanıyor süreklilik yok

haklısın...canım kalp atışını duymuşmuydun?

merhabalar. ben bu topiğin farkında değildim. biz de bugün itibarıyla 10+4 olduk. 6. haftada benim de çok hafif bulantım başlamıştı. bu haftya kadar özellikle sabahlerı ve gün içinde de karnım acıktığında ya da yoğun bir koku aldığımda olmaya devam etti. bu hafta itibarıyla epey azaldı. o günlerde eşim halime gülüyordu çünkü bulantım vardı fakat mutluydum, hatta sabahları afedersiniz öğürme hissi geldiğinde 'bebiş günaydın diyor' diyordum :) olaya böyle bakınca bence daha kolay atlatılıyor. hiç kusmam olmadı, o yüzden kilo kaybım da olmadı. maalesef tüp bebeğin başından transfere kadar yaklaşık iki hafta içinde pat diye 2,5 kilo aldım. sonra üzerine yarım kilo daha eklendi ve daha şimdiden üç kilo almış oldum... dikkat ediyorum daha da artmasın hemen diye.

bebişlerimiz bizimle, buna inanıp sabırla beklememiz gerek onları ...

şimdiden evet kilo almışsın ama ilaçlardan dolayı olmuş...benim kilo prob yok ama zaman neyi gösterir bilemiyorum tabi...iştahım artsın istiyorum ama normalde de fazla iştahım yoktur..
çalışıyormusun?

merhaba. hem progestan kabız yapıyor hem de kanımızdaki hormon düzeyleri arttığı için oluyor kabızlık. ben de çok fena gaz şikayeti de oluyor ara ara mümkün olduğunca içebildiğin sıvılardan içmeni öneririm. bir de herkesin bünyesi farklıdır, bazı yemekler bazılarında ishal yapar. kabızlık doruğa çıktığında sıcak sıcak ıspanak yemeği bana müthiş iyi geliyor mesela :) tavsiye ederim.
iştahsızlık, bulantı gibi belirtiler 12. haftadan sonra genellikle geçiyormuş ama kabızlık ve yanma devam. mide yanması için de doktorlar gaviscon öneriyor, bebişlere de zararı yokmuş. aklınızda bulunsun...

progesterondan karnı 4 aylık gibi şişmiş kimse yok mu arkadaşlar

korkunç şişliğim var karnımı zor saklıyorum

ne zaman inecek bu 3 aydan sonra ilaçları bırakınca o şişkinlik gidiyor diyorlar ama

bendeki çok korkunç dr a soracağım çok rahatsız oluyorum merdiven bile çıkamıyorum nefes nesefe kalıyorum

canım jel mi kullanıyorsun?ben jel kullanıyorum şişlik ve kabızlık yok şükür...süt içince felaket oluyorum...eğer süt içiyorsanız bence kabızlık ve şişlik ondandır...

mrb arkadaslar bugun transferimin 7. gunu su gibi akintim var sizce neyin belirtisi hamile kalan arkadaslarim yardimci olursa sevinirim

canım jel mi kullanıyorsun?ben jel kullanıyorum şişlik ve kabızlık yok şükür...süt içince felaket oluyorum...eğer süt içiyorsanız bence kabızlık ve şişlik ondandır...

progesteron olarak iğne ve jel kullanıyorum

ayrıca cyclo kullanıyorum

sütü yıllardır içerim bende sorun yaratmaz

kabızlık yok allaha şükür

progesteron olarak iğne ve jel kullanıyorum
ayrıca cyclo kullanıyorum
sütü yıllardır içerim bende sorun yaratmaz
kabızlık yok allaha şükür

sen ekstra bir sürü ilaç kullanıyormuşun zaten...ben jel+coraspirin+folbiol+beneksolb12

Merhaba arkadaslar. Ben aranıza yeni katıldım. 25 Aralık ta 5. Gün transferimiz yapıldı. İlk testte bhcg 265, 2gun sonra 1037 çıktı. İlk testten 15 gün sonra ilk USG yapıldı. 2 kese gördü Doktor. Birinin gelişimi daha geriydi. Yerleştirmeye göre 6 haftalikken USG ye göre doktor 5,5 haftalık, 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi. Bu gün tekrar gittik her iki kese de canlanmış ama geriden gelenin kalp atışını tam duyamadik. Diğer kese duyuldu ama ona da Dr. Kalp atışı olması gereken yavaş dedi. Normali bu haftalarda dakikada en az 100 ması gerekirken bizimki 93. Bı de keselerde düzensizlikler var dedi. Takip edeceğiz 10 gün sonra tekrar gel dedi. Hiç bu durumda olan var mı aranizda? Moralim bozuldu biraz...Ayrıca test Zaman'ından beri azar azar da olsa kahverengi lekelenmem var. Protestan fitili iğneye çevirdik hala kesilmedi normal mı?

canım SAT ne zaman? bu arada testini transferden kaç gün sonra yaptın?benim 5.gün emriyosu 10.gün test yaptım 454 çıktı tek kese göründü...bende tek yumurta ikizi olabilirmi accaba diye korkuyorum valla...hayırlısı tabi..bence kafaya takma diğerinde bir sıkıntı yoksa birine bişey olsa dahi diğerine zarar vermiyor Allah ın izniyle...doktor lekelenmene ne dedi?

mrb arkadaslar bugun transferimin 7. gunu su gibi akintim var sizce neyin belirtisi hamile kalan arkadaslarim yardimci olursa sevinirim

crinone jel yapıyor onu canım hatta arada parça parça hafif kahverengi bir şekilde geri geliyor.benim hala o tarz akıntılarım var

İyi dileklerin icin tesekkur ederim Rana_82 tup bebekte tek yumurta tek spermle dollenmiyor mü? Tek yumurta ikizi olma ihtimali yoktur herhalde. Sağlıklı olsun bı tane olsun Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize benim son sat tarihim 07 aralık, transfer 25 Aralık testte 04 Ocak'ta yapıldı. Yani transfer gunünü sayarsak 11. Gün saymazsak 10. Günde test yaptık. Lekelenmem için İstanbul daki doktorum tamamen gecene kadar iğneye devam daha sonra tekrar fitile doneceğiz dedi. Takibi yapan burdaki doktorum çok bisey söylemedi adet kanaması gibi kanaman ve şiddetli kasık ağrın olursa tehlikeli dedi. Allah hepimizin bebislerini korusun inşallah...

Bu arada sevgili asis 'in tablosu için bilgilerimi vereyim. Sebepsiz infertilite, 37 yasında, 58 kiloyum, 3. Tüp bebek denememiz (sonuncuda ko-kültür uygulandı) merkez: brüksel tüp bebek, tahmini dogum tarihi 12.09.2013.
Beni de eklerseniz sevinirim...

ben de senin gibi düşünüyordum fakat tek yumurta tek spermden oluyormuşneyse hayırlısı artık...aynen bende senin gibi düşünüyorum sağlıklı olsun hayırlı olsun 1 tane olsun...canım doktorunda bu şekilde diyorsa bence hiççççç kafana takma ....doğru forumdan da okuduğum kadarıyla öyle yani adet kanaması gibi bir şey olmadığı sürece bir sıkıntı yok..çok dua et annesi...inş. bebişlerimiz bizi hiçççç bırakmazlar

Cumartesi ilk randevumuz duyacağız inşallah merakla beklıyorummm.......

ayyy canım yaaaaa... ne kadar heyecanlısındır daha benim 1 haftam var...günler geçmiyor bugün 5+6 günlüğüz teyzesi inş.7 haftamız dolsun ondan sonra gitcez doktora...senin ne kadarlık oluyor...habersiz bırakma...

İnşallah... Umarım kontrolün iyi gecer canım...gerçi o zamana kadar vakit nasıl geçer onu bilemiyorum tabi:) en zor kısmı beklemek zaten...hepimiz için hayırlısı inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…