herkes ikili sohbet yaptıgı için muhabbet sürmüyor ben hergün girip takıp edıyorum bi konu açıyorum baska biri gelıyor farklı birşey söylüyor konu kapanıyor süreklilik yok
kızlar nasılsınız...asis in dediği gibi bu topic canlı değil...benim midem bulanmaya başladı sık sık yediğimde problem yok...çok enterasan bir durum...
ve yine enterasandırki midemin bulanmasına seviniyorum bebeğim benimledir diye düşünüyorum...
inş.benimledir...
merhabalar. ben bu topiğin farkında değildim. biz de bugün itibarıyla 10+4 olduk. 6. haftada benim de çok hafif bulantım başlamıştı. bu haftya kadar özellikle sabahlerı ve gün içinde de karnım acıktığında ya da yoğun bir koku aldığımda olmaya devam etti. bu hafta itibarıyla epey azaldı. o günlerde eşim halime gülüyordu çünkü bulantım vardı fakat mutluydum, hatta sabahları afedersiniz öğürme hissi geldiğinde 'bebiş günaydın diyor' diyordum :) olaya böyle bakınca bence daha kolay atlatılıyor. hiç kusmam olmadı, o yüzden kilo kaybım da olmadı. maalesef tüp bebeğin başından transfere kadar yaklaşık iki hafta içinde pat diye 2,5 kilo aldım. sonra üzerine yarım kilo daha eklendi ve daha şimdiden üç kilo almış oldum... dikkat ediyorum daha da artmasın hemen diye.
bebişlerimiz bizimle, buna inanıp sabırla beklememiz gerek onları ...
bende progestan fitil olarak kullanıyorum ve kabızlığım var 2 haftadır.
geçen cuma karnıma o kadar feci ağrı girdiki iki kat oldum evdede kimse yok ödüm koptu bebeğim düşüyor diye.
afedersiniz ama ishal olmuşum bu seferde :))
ertesi gün ise yine kabızlığım başladı ve hala devam ediyor. ben içtiğim haplara bağladım ama progestandan da olabilir.
mide yanmam var iştahsızlık var karnım nasıl gurulduyor açlıktan ama yiyemiyorum(((
53 kilo ile başladım 50 ye düşmüşümdür bende((((
inşallah 9 ay boyunca böyle sürmez en başları böyledir.
bende yürüyüşlere başlayacağım ama öyle halsizim ki dışarıda düşer kalırım diye korkuyorum.
progesterondan karnı 4 aylık gibi şişmiş kimse yok mu arkadaşlar
korkunç şişliğim var karnımı zor saklıyorum
ne zaman inecek bu 3 aydan sonra ilaçları bırakınca o şişkinlik gidiyor diyorlar ama
bendeki çok korkunç dr a soracağım çok rahatsız oluyorum merdiven bile çıkamıyorum nefes nesefe kalıyorum
canım jel mi kullanıyorsun?ben jel kullanıyorum şişlik ve kabızlık yok şükür...süt içince felaket oluyorum...eğer süt içiyorsanız bence kabızlık ve şişlik ondandır...
progesteron olarak iğne ve jel kullanıyorum
ayrıca cyclo kullanıyorum
sütü yıllardır içerim bende sorun yaratmaz
kabızlık yok allaha şükür
sen ekstra bir sürü ilaç kullanıyormuşun zaten...ben jel+coraspirin+folbiol+beneksolb12
Merhaba arkadaslar. Ben aranıza yeni katıldım. 25 Aralık ta 5. Gün transferimiz yapıldı. İlk testte bhcg 265, 2gun sonra 1037 çıktı. İlk testten 15 gün sonra ilk USG yapıldı. 2 kese gördü Doktor. Birinin gelişimi daha geriydi. Yerleştirmeye göre 6 haftalikken USG ye göre doktor 5,5 haftalık, 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi. Bu gün tekrar gittik her iki kese de canlanmış ama geriden gelenin kalp atışını tam duyamadik. Diğer kese duyuldu ama ona da Dr. Kalp atışı olması gereken yavaş dedi. Normali bu haftalarda dakikada en az 100 ması gerekirken bizimki 93. Bı de keselerde düzensizlikler var dedi. Takip edeceğiz 10 gün sonra tekrar gel dedi. Hiç bu durumda olan var mı aranizda? Moralim bozuldu biraz...Ayrıca test Zaman'ından beri azar azar da olsa kahverengi lekelenmem var. Protestan fitili iğneye çevirdik hala kesilmedi normal mı?
haklısın...canım kalp atışını duymuşmuydun?
mrb arkadaslar bugun transferimin 7. gunu su gibi akintim var sizce neyin belirtisi hamile kalan arkadaslarim yardimci olursa sevinirim
mrb arkadaslar bugun transferimin 7. gunu su gibi akintim var sizce neyin belirtisi hamile kalan arkadaslarim yardimci olursa sevinirim
İyi dileklerin icin tesekkur ederim Rana_82 tup bebekte tek yumurta tek spermle dollenmiyor mü? Tek yumurta ikizi olma ihtimali yoktur herhalde. Sağlıklı olsun bı tane olsun Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize benim son sat tarihim 07 aralık, transfer 25 Aralık testte 04 Ocak'ta yapıldı. Yani transfer gunünü sayarsak 11. Gün saymazsak 10. Günde test yaptık. Lekelenmem için İstanbul daki doktorum tamamen gecene kadar iğneye devam daha sonra tekrar fitile doneceğiz dedi. Takibi yapan burdaki doktorum çok bisey söylemedi adet kanaması gibi kanaman ve şiddetli kasık ağrın olursa tehlikeli dedi. Allah hepimizin bebislerini korusun inşallah...
Cumartesi ilk randevumuz duyacağız inşallah merakla beklıyorummm.......
ben de senin gibi düşünüyordum fakat tek yumurta tek spermden oluyormuşneyse hayırlısı artık...aynen bende senin gibi düşünüyorum sağlıklı olsun hayırlı olsun 1 tane olsun...canım doktorunda bu şekilde diyorsa bence hiççççç kafana takma ....doğru forumdan da okuduğum kadarıyla öyle yani adet kanaması gibi bir şey olmadığı sürece bir sıkıntı yok..çok dua et annesi...inş. bebişlerimiz bizi hiçççç bırakmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?