üzülmen için söylemedim ama yani bu mucizeyi yaşamak isteyen o kadar çok bayan var ki.. rabbim neylerse güzel eyler.
Hepinize merhaba. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Benim 10 Ocakta transferim yapıldı. İlk bhcg-90 ikincisi 243.9 yarın üçüncüsü yapılacak. Kese yaklaşık ne zaman görünüyor ultrasonda? Bir de ranacığım sağolsun linki gönderdi bu hamilelik tablosu için ama sanırım ben yapamadım. Ben de sadece hamilelik takvimi yazıyor ve içeriği sadece takvim
yarın test günüm 12.günüm çok heyecanlıyım inşallah güzel haberler alırım ve güzel haberler veririm sizlerede ..ama eğer negatifide görsem çok yıkılmıycam çünkü rabbim uygn zamanı bilir ne zaman layık görürse o zaman verir..
evet farklı hesaplanıyor. 6 hafta 6 günlük çıktı bugün tahmini doğumda 19-20eylül çıktı
24 aralıkta transferim yapılmıştı. Transfer günü 2. Haftaymış gibi hesaplanarak tahmini doğum hesaplanıyormuş. Son adet tarihine göre değil doktorum öyle dedi.
Canım gittik doktora. 2 adet embriyo transfer edilmişti ama değerime göre ben hep tek bebek dedim ve tek bebek.
Kalp atışlarınıda duyduk, bebeğimizin resminide aldık :)))))))))
önceden verdiği ilaçları yine verdi 10 şubata kadar kullan sonra sadece folbiol'u kullan dedi.
Aslında progestan,estrofem ve coraspinede gerek yok ama yinede veriyoruz dedi. Bazı hastanede bu ilaçları hiç vermeyenlerde oluyor dedi.
Tahmini doğumuda farklı hesaplıyorlarmış. Transfer günümüzü 2. Hafta olarak sayarak hesaplıyorlarmış benim son adet tarihim 6 aralık ama transfer tarihimde
24 aralık buna göre tahmini doğum tarihim 6 gün ileri attı 19-20 eylül olarak değiştireceğim şimdi takvimde :))
5-10 mart arası muayeneye gel 2'li test yapacağız dedi.
Mide bulantılarım için ayrıca hap verdi. Günde 3 taneye kadar içebilirsin bir zararı yok dedi.
evet farklı hesaplanıyor. 6 hafta 6 günlük çıktı bugün tahmini doğumda 19-20Eylül çıktı
24 aralıkta transferim yapılmıştı. transfer günü 2. haftaymış gibi hesaplanarak tahmini doğum hesaplanıyormuş. son adet tarihine göre değil doktorum öyle dedi.
canım gittik doktora. 2 adet embriyo transfer edilmişti ama değerime göre ben hep tek bebek dedim ve tek bebek.
kalp atışlarınıda duyduk, bebeğimizin resminide aldık :)))))))))
önceden verdiği ilaçları yine verdi 10 şubata kadar kullan sonra sadece Folbiol'u kullan dedi.
aslında progestan,estrofem ve coraspinede gerek yok ama yinede veriyoruz dedi. bazı hastanede bu ilaçları hiç vermeyenlerde oluyor dedi.
tahmini doğumuda farklı hesaplıyorlarmış. transfer günümüzü 2. hafta olarak sayarak hesaplıyorlarmış benim son adet tarihim 6 ARalık ama transfer tarihimde
24 aralık buna göre tahmini doğum tarihim 6 gün ileri attı 19-20 Eylül olarak değiştireceğim şimdi takvimde :))
5-10 Mart arası muayeneye gel 2'li test yapacağız dedi.
mide bulantılarım için ayrıca hap verdi. günde 3 taneye kadar içebilirsin bir zararı yok dedi.
evet farklı hesaplanıyor. 6 hafta 6 günlük çıktı bugün tahmini doğumda 19-20Eylül çıktı
24 aralıkta transferim yapılmıştı. transfer günü 2. haftaymış gibi hesaplanarak tahmini doğum hesaplanıyormuş. son adet tarihine göre değil doktorum öyle dedi.
canım gittik doktora. 2 adet embriyo transfer edilmişti ama değerime göre ben hep tek bebek dedim ve tek bebek.
önceden verdiği ilaçları yine verdi 10 şubata kadar kullan sonra sadece Folbiol'u kullan dedi.
aslında progestan,estrofem ve coraspinede gerek yok ama yinede veriyoruz dedi. bazı hastanede bu ilaçları hiç vermeyenlerde oluyor dedi.
tahmini doğumuda farklı hesaplıyorlarmış. transfer günümüzü 2. hafta olarak sayarak hesaplıyorlarmış benim son adet tarihim 6 ARalık ama transfer tarihimde
24 aralık buna göre tahmini doğum tarihim 6 gün ileri attı 19-20 Eylül olarak değiştireceğim şimdi takvimde :))
mide bulantılarım için ayrıca hap verdi. günde 3 taneye kadar içebilirsin bir zararı yok dedi.
canım kusura bakmada burada kimse tartışma yapmıyor. meraktan dolayı yorum yapıyoruz. ikiz gebelik her zaman risktir ikiz gebeliğin getirdiği sıkıntılardan dolayı 2 bebeği de kaybetme ihtimali vardır.erken doğumda göz ve akciğer de maraz kalma riski vardır. bu yüzden şükrederken tek olduğu için de şükrediyorum ben aynen rana gibi... yani sen ne taraftan bakarak ilginç buldun ben anlayamadım...ayrıca bebek sağlıkla doğana kadar hiç kimse için bir garanti yoktur...tüp bebek gibi zorlu bir yolculuktan ve gebeliği elde ettikten sonra (çok şükür) tekmiş ikizmiş, burda bunların tartışması bana biraz ilginç geliyor kızlar yaa. şükür ya şükür...
canım tabiki nekadar şükretsek az...ama benim karnımda 4 bağırsak ameliyatı sonucunda çok iz ve yapışıklık var...benim korkum ondan ...ikiz olursa sağlık problemi çekerim diye çok korktuğumdan yoksa kesinlikle şükürsüzlük oalrak algılanmasın...Rabbim nasip ederse mutlaka kolaylık getirecektir diye düşünüyorum tabiki ama işte çok sıkıntı çekince insan endişelenmeden edemiyor...çok üzüldüm bu şekilde söylemene...
canım kusura bakmada burada kimse tartışma yapmıyor. meraktan dolayı yorum yapıyoruz. ikiz gebelik her zaman risktir ikiz gebeliğin getirdiği sıkıntılardan dolayı 2 bebeği de kaybetme ihtimali vardır.erken doğumda göz ve akciğer de maraz kalma riski vardır. bu yüzden şükrederken tek olduğu için de şükrediyorum ben aynen rana gibi... yani sen ne taraftan bakarak ilginç buldun ben anlayamadım...ayrıca bebek sağlıkla doğana kadar hiç kimse için bir garanti yoktur...
canım inşallah vücudunun taşıyabileceği kadar olur her şey ikiz de olsa tek de olsa allaha emanet biz elimizden geleni yaptık yapıyoruz...tek olursa bin kez daha şükür
kan değerlerin kaçıncı gün yapılmaya başlandı ve kaç gün arayla yapılıyor onu söylersen kese görme tarihini de söyleyebilirizHepinize merhaba. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Benim 10 Ocakta transferim yapıldı. İlk bhcg-90 ikincisi 243.9 yarın üçüncüsü yapılacak. Kese yaklaşık ne zaman görünüyor ultrasonda? Bir de ranacığım sağolsun linki gönderdi bu hamilelik tablosu için ama sanırım ben yapamadım. Ben de sadece hamilelik takvimi yazıyor ve içeriği sadece takvim
iyi de bu saydığın riskleri ben de biliyorum. ama açıklaman için tşk. arkadaşa bildiğim kadarıyla 2 embriyo transfer edilmişti, yani baştan bu risk alınmış. ben sadece şükür demeliyiz diye düşünüyorum.
rsikleri biliyorsanız neden endişe ettiğimizi de anlamalısınız o zaman şaşırmak yerine
ben de 2 tane transfer oldum ve ikiz endişesini çok yaşadım
ama allah şükür çok doğru bir karar vermişim
şükretmediğimizi kanısına da nasıl vardınız zaten en şaşırtıcı kısmı o
allah hepimize sağlıklı bebekler versin
tartışmak niyetinde değilim. her ikiz doğuran da sorunlu gebelik yaşamıyor zaten.
bana bir embriyo transfer edildi ama değerim çok yüksek çıktı.
demem o ki allah neyi nasip ettiyse onu yaşayacağız.
tartışmak en son istediğim şey burada
tabiki ikiz gebeliklerin çoğu sağlıkla sonlanıyor ama tüp bebek annesi olmak böyle bişey endişe endişe endişe
bhc g kesin bir sonuç vermiyor malesef
12. haftada ikiz olduğunu öğrenenler oluyor
sadece buradaki paylaşımlarımızda yargılamadan uzak ve kırıcı olmadan yazışırsak birbirimize destek olur daha yararlı oluruz diye düşünüyorum
sen şükretmiyorsun da ikiz mi tek mi derdine düşmüşsün dersen hoş olmaz
amacım benim de tartışmak değil
sevgiyle
merhabalar. Tup bebekte hafta hesabina gore 6+2gunluk hamileyim. Acaip bir mide yanmasi var, mide bulantisi ve her an kusma hissi de cabasi. Cok halsizim ayrica, bugun markete ve saglik ocagins gittim eve zor attim kendimi sanki butun gun gezmisim gibi. Gaviscon surup iyi geliyormus mide yanmasina, yarin doktorumu arayip soracagim icebilir miyim diye. Bu arada saglik ocagindaki doktor hic soru sormadan hemen yazdi ilaclarimi. Daha once bu konu konusulmustu sanirim. Aksamlari iyiyim ama gunduzler cok zor geciyo, yemek yapmak bir yana buzdolabini bile acamiyom.
merhabalar. Tup bebekte hafta hesabina gore 6+2gunluk hamileyim. Acaip bir mide yanmasi var, mide bulantisi ve her an kusma hissi de cabasi. Cok halsizim ayrica, bugun markete ve saglik ocagins gittim eve zor attim kendimi sanki butun gun gezmisim gibi. Gaviscon surup iyi geliyormus mide yanmasina, yarin doktorumu arayip soracagim icebilir miyim diye. Bu arada saglik ocagindaki doktor hic soru sormadan hemen yazdi ilaclarimi. Daha once bu konu konusulmustu sanirim. Aksamlari iyiyim ama gunduzler cok zor geciyo, yemek yapmak bir yana buzdolabini bile acamiyom.
transferden sonraki 12. günüm betahcg 436:) çok şükür rabbime şükürler olsun rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?