Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar transferim 14 ocakta yapıldı, bugun 12. gün diye hesapladım, sabah test yaptırdım, BETA HCG <1,20 çıktı, kliniği aradım, test gününüz yarın dedi, sizler transferin kaçıncı gününde test yaptırdınız, anlamadımki hamilemiyim değilmiyim bugünkü sonuca göre değilim ama yanlış günde yaptırdığım içinmi böyle çıktııı?nolur birileri cevap yazsın

çok merak edıyorum 3 haftadır beklıyorum... zor gecti ama doktorum öyle istedi.
senınle aramızda 1hafta var.

canım seni üzmek istemem ama 1günden birşey değişmez. sen yıne yarında tekrar yaptırırsın.

benimde midem bulanmaya başladı, feci iştahsızlıkta var ((( halsizlik cabası zaten ((

aynı beni anlatıyorsun geçen hafta 6. haftaya girdim ve midem bulanmaya başladı. en sevdiğim yemekleri bile yiyemiyorum.
dün eşimle markete alışverişe gittik. girip bir iki reyon gezdikten sonra öğürmem bir oldu ve dışarı çıktım hemen. o peynirlerin ekmeklerin kokusu beni mahvetti.
eşim yaptı alışverişi bende dışarıda oturdum (((((((((( midem her gördüğüm şeye bulanıyor. yediğimiz tabakları akıtırken bile bulanıyor. ama hiç kusmadım

canım transferden sonra benimde karnım şişti gazımda çok vardı, kabızlıkta vardı. 1 haftadır eski haline döndü yemek yiyemiyorum ondan herhalde :))))))))))

için rahat etsin yarın yine yaptır istersen

kızlar transferim 24 Aralıkta yapılmıştı. hiç doktora gitmedim.
doktorum 25 ocakta gel demişti. bugün gidiyorum çok heyecanlıyım hem kese, hem kalp atışını duyacağız Allah nasip ederse

doktoruma sormamı istediğiniz şeyler varsa yazabilirsiniz sorabilirim. 1 saat sonra çıkacağım

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy valla bende sizin kadar heyecenlanıyorum yaaaaa...güzel haberlerini bekliyorm...tam nekadarlık oluyor seninki?

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy valla bende sizin kadar heyecenlanıyorum yaaaaa...güzel haberlerini bekliyorm...tam nekadarlık oluyor seninki?

7. haftadayım takvime göre. ama doktorun farklı bir hesaplaması olurmu bilmiyorum.
hep adet tarihimize göre hesaplıyoruz acaba transfer gününe göremi hesaplanıyor merak ediyorum gidince soracağım. aramızda 8 gün var
sanırım sende 1 Şubat yada + şubatta gideceksin

evet canım şubatta gideceğim...dediğin gibi doktorlar farklı hesaplıyorlar neyse sen sonra bilgilenelim:) genelde SAT baz alınıyor ama ulltrasondaki duruma göre heralde değerlendiriyorlar

canım tek yumurta ikizi tek bir sperm ve tek bir yumurtanın dölllendikten sonra bilinmeyen bir sebepten ikiye ayrılmasıyla oluşur. bu da genetik bi durum galiba. yani tüp bebek doğal gebelik fark etmez bir emriyo koyulsa bile tek yumurta ikizi olabilir ...bu yüzden tek yumurta ikizlerinin genetikleri tamamen aynıdır dünyada genetiği aynı başka hiç bir canlı yoktur. o yüzden Rana cım o hcg değeri biraz yüksek ikiz olabilir gibi geliyor bana...

internette tüp bebek doğum tarihi hesaplayıcılar var
ister transfer ister opu ya göre ordan gününü bulabilirsin
son adet tarihine göre yanlış oluyor
dr lar ise tamamen ultrason görüntüsüne göre gün belirliyor
büyüklüğe göre yani

ben biliyordum tüp bebek doğum tarihi hesaplayıcıların olduğunu gerçekten dfarklı çıkıyor
TÜP BEBEKTE GEBELİK (HAMİLELİK) HAFTASI HESAPLAMA
bu linkte bayağı ayrıntılı hesaplar yapılıyor

tek yumurta ikizi:18::18::18:

tüp bebek gibi zorlu bir yolculuktan ve gebeliği elde ettikten sonra (çok şükür) tekmiş ikizmiş, burda bunların tartışması bana biraz ilginç geliyor kızlar yaa. şükür ya şükür...

öğretmen kızlar.. tatilimiz başladı hepimize hayırlı olsun :) memleketlerine gideceklere iyi yolculuklar.
15 gün bol bol dinlenip gezelim yaşasın :))

tüp bebek gibi zorlu bir yolculuktan ve gebeliği elde ettikten sonra (çok şükür) tekmiş ikizmiş, burda bunların tartışması bana biraz ilginç geliyor kızlar yaa. şükür ya şükür...

canım tabiki nekadar şükretsek az...ama benim karnımda 4 bağırsak ameliyatı sonucunda çok iz ve yapışıklık var...benim korkum ondan ...ikiz olursa sağlık problemi çekerim diye çok korktuğumdan yoksa kesinlikle şükürsüzlük oalrak algılanmasın...Rabbim nasip ederse mutlaka kolaylık getirecektir diye düşünüyorum tabiki ama işte çok sıkıntı çekince insan endişelenmeden edemiyor...çok üzüldüm bu şekilde söylemene...

üzülmen için söylemedim ama yani bu mucizeyi yaşamak isteyen o kadar çok bayan var ki.. rabbim neylerse güzel eyler.

Hepinize merhaba. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Benim 10 Ocakta transferim yapıldı. İlk bhcg-90 ikincisi 243.9 yarın üçüncüsü yapılacak. Kese yaklaşık ne zaman görünüyor ultrasonda? Bir de ranacığım sağolsun linki gönderdi bu hamilelik tablosu için ama sanırım ben yapamadım. Ben de sadece hamilelik takvimi yazıyor ve içeriği sadece takvim

Son düzenleme:
evet canım şubatta gideceğim...dediğin gibi doktorlar farklı hesaplıyorlar neyse sen sonra bilgilenelim:) genelde SAT baz alınıyor ama ulltrasondaki duruma göre heralde değerlendiriyorlar
evet farklı hesaplanıyor. 6 hafta 6 günlük çıktı bugün tahmini doğumda 19-20Eylül çıktı

24 aralıkta transferim yapılmıştı. transfer günü 2. haftaymış gibi hesaplanarak tahmini doğum hesaplanıyormuş. son adet tarihine göre değil doktorum öyle dedi.

asis haberlerini beklıyorum..

canım gittik doktora. 2 adet embriyo transfer edilmişti ama değerime göre ben hep tek bebek dedim ve tek bebek.
kalp atışlarınıda duyduk, bebeğimizin resminide aldık :)))))))))
önceden verdiği ilaçları yine verdi 10 şubata kadar kullan sonra sadece Folbiol'u kullan dedi.
aslında progestan,estrofem ve coraspinede gerek yok ama yinede veriyoruz dedi. bazı hastanede bu ilaçları hiç vermeyenlerde oluyor dedi.

tahmini doğumuda farklı hesaplıyorlarmış. transfer günümüzü 2. hafta olarak sayarak hesaplıyorlarmış benim son adet tarihim 6 ARalık ama transfer tarihimde
24 aralık buna göre tahmini doğum tarihim 6 gün ileri attı 19-20 Eylül olarak değiştireceğim şimdi takvimde :))

5-10 Mart arası muayeneye gel 2'li test yapacağız dedi.
mide bulantılarım için ayrıca hap verdi. günde 3 taneye kadar içebilirsin bir zararı yok dedi.

aşağıdaki linki tıkla yaparsın canım çok kolay
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...hamile-uyelerimiz-icin-hamilelik-gunlugu.html

yada benim takvimimin altında da link var onu tıkla ilgili sayfaya götürür seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…