ayyy canım yaaaaa... ne kadar heyecanlısındır daha benim 1 haftam var...günler geçmiyor bugün 5+6 günlüğüz teyzesi inş.7 haftamız dolsun ondan sonra gitcez doktora...senin ne kadarlık oluyor...habersiz bırakma...
Kızlar transferim 14 ocakta yapıldı, bugun 12. gün diye hesapladım, sabah test yaptırdım, BETA HCG <1,20 çıktı, kliniği aradım, test gününüz yarın dedi, sizler transferin kaçıncı gününde test yaptırdınız, anlamadımki hamilemiyim değilmiyimbugünkü sonuca göre değilim ama yanlış günde yaptırdığım içinmi böyle çıktııı?nolur birileri cevap yazsın
benimde midem bulanmaya başladı, feci iştahsızlıkta varkızlar nasılsınız...asis in dediği gibi bu topic canlı değil...benim midem bulanmaya başladı sık sık yediğimde problem yok...çok enterasan bir durum...
ve yine enterasandırki midemin bulanmasına seviniyorum bebeğim benimledir diye düşünüyorum...
inş.benimledir...
merhabalar. ben bu topiğin farkında değildim. biz de bugün itibarıyla 10+4 olduk. 6. haftada benim de çok hafif bulantım başlamıştı. bu haftya kadar özellikle sabahlerı ve gün içinde de karnım acıktığında ya da yoğun bir koku aldığımda olmaya devam etti. bu hafta itibarıyla epey azaldı. o günlerde eşim halime gülüyordu çünkü bulantım vardı fakat mutluydum, hatta sabahları afedersiniz öğürme hissi geldiğinde 'bebiş günaydın diyor' diyordum :) olaya böyle bakınca bence daha kolay atlatılıyor. hiç kusmam olmadı, o yüzden kilo kaybım da olmadı. maalesef tüp bebeğin başından transfere kadar yaklaşık iki hafta içinde pat diye 2,5 kilo aldım. sonra üzerine yarım kilo daha eklendi ve daha şimdiden üç kilo almış oldum... dikkat ediyorum daha da artmasın hemen diye.
bebişlerimiz bizimle, buna inanıp sabırla beklememiz gerek onları ...
progesterondan karnı 4 aylık gibi şişmiş kimse yok mu arkadaşlar
korkunç şişliğim var karnımı zor saklıyorum
ne zaman inecek bu 3 aydan sonra ilaçları bırakınca o şişkinlik gidiyor diyorlar ama
bendeki çok korkunç dr a soracağım çok rahatsız oluyorum merdiven bile çıkamıyorum nefes nesefe kalıyorum
Kızlar transferim 14 ocakta yapıldı, bugun 12. gün diye hesapladım, sabah test yaptırdım, BETA HCG <1,20 çıktı, kliniği aradım, test gününüz yarın dedi, sizler transferin kaçıncı gününde test yaptırdınız, anlamadımki hamilemiyim değilmiyimbugünkü sonuca göre değilim ama yanlış günde yaptırdığım içinmi böyle çıktııı?nolur birileri cevap yazsın
kızlar transferim 24 Aralıkta yapılmıştı. hiç doktora gitmedim.
doktorum 25 ocakta gel demişti. bugün gidiyorum çok heyecanlıyım hem kese, hem kalp atışını duyacağız Allah nasip ederse
doktoruma sormamı istediğiniz şeyler varsa yazabilirsiniz sorabilirim. 1 saat sonra çıkacağım
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy valla bende sizin kadar heyecenlanıyorum yaaaaa...güzel haberlerini bekliyorm...tam nekadarlık oluyor seninki?
7. haftadayım takvime göre. ama doktorun farklı bir hesaplaması olurmu bilmiyorum.
hep adet tarihimize göre hesaplıyoruz acaba transfer gününe göremi hesaplanıyor merak ediyorum gidince soracağım. aramızda 8 gün var
sanırım sende 1 Şubat yada + şubatta gideceksin
canım tek yumurta ikizi tek bir sperm ve tek bir yumurtanın dölllendikten sonra bilinmeyen bir sebepten ikiye ayrılmasıyla oluşur. bu da genetik bi durum galiba. yani tüp bebek doğal gebelik fark etmez bir emriyo koyulsa bile tek yumurta ikizi olabilir ...bu yüzden tek yumurta ikizlerinin genetikleri tamamen aynıdır dünyada genetiği aynı başka hiç bir canlı yoktur. o yüzden Rana cım o hcg değeri biraz yüksek ikiz olabilir gibi geliyor bana...İyi dileklerin icin tesekkur ederim Rana_82 tup bebekte tek yumurta tek spermle dollenmiyor mü? Tek yumurta ikizi olma ihtimali yoktur herhalde. Sağlıklı olsun bı tane olsun Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize benim son sat tarihim 07 aralık, transfer 25 Aralık testte 04 Ocak'ta yapıldı. Yani transfer gunünü sayarsak 11. Gün saymazsak 10. Günde test yaptık. Lekelenmem için İstanbul daki doktorum tamamen gecene kadar iğneye devam daha sonra tekrar fitile doneceğiz dedi. Takibi yapan burdaki doktorum çok bisey söylemedi adet kanaması gibi kanaman ve şiddetli kasık ağrın olursa tehlikeli dedi. Allah hepimizin bebislerini korusun inşallah...
7. haftadayım takvime göre. ama doktorun farklı bir hesaplaması olurmu bilmiyorum.
hep adet tarihimize göre hesaplıyoruz acaba transfer gününe göremi hesaplanıyor merak ediyorum gidince soracağım. aramızda 8 gün var
sanırım sende 1 Şubat yada + şubatta gideceksin
canım tek yumurta ikizi tek bir sperm ve tek bir yumurtanın dölllendikten sonra bilinmeyen bir sebepten ikiye ayrılmasıyla oluşur. bu da genetik bi durum galiba. yani tüp bebek doğal gebelik fark etmez bir emriyo koyulsa bile tek yumurta ikizi olabilir ...bu yüzden tek yumurta ikizlerinin genetikleri tamamen aynıdır dünyada genetiği aynı başka hiç bir canlı yoktur. o yüzden Rana cım o hcg değeri biraz yüksek ikiz olabilir gibi geliyor bana...
internette tüp bebek doğum tarihi hesaplayıcılar var
ister transfer ister opu ya göre ordan gününü bulabilirsin
son adet tarihine göre yanlış oluyor
dr lar ise tamamen ultrason görüntüsüne göre gün belirliyor
büyüklüğe göre yani
tüp bebek gibi zorlu bir yolculuktan ve gebeliği elde ettikten sonra (çok şükür) tekmiş ikizmiş, burda bunların tartışması bana biraz ilginç geliyor kızlar yaa. şükür ya şükür...
canım tabiki nekadar şükretsek az...ama benim karnımda 4 bağırsak ameliyatı sonucunda çok iz ve yapışıklık var...benim korkum ondan ...ikiz olursa sağlık problemi çekerim diye çok korktuğumdan yoksa kesinlikle şükürsüzlük oalrak algılanmasın...Rabbim nasip ederse mutlaka kolaylık getirecektir diye düşünüyorum tabiki ama işte çok sıkıntı çekince insan endişelenmeden edemiyor...çok üzüldüm bu şekilde söylemene...
evet farklı hesaplanıyor. 6 hafta 6 günlük çıktı bugün tahmini doğumda 19-20Eylül çıktıevet canım şubatta gideceğim...dediğin gibi doktorlar farklı hesaplıyorlar neyse sen sonra bilgilenelim:) genelde SAT baz alınıyor ama ulltrasondaki duruma göre heralde değerlendiriyorlar
canım tek yumurta ikizi tek bir sperm ve tek bir yumurtanın dölllendikten sonra bilinmeyen bir sebepten ikiye ayrılmasıyla oluşur. bu da genetik bi durum galiba. yani tüp bebek doğal gebelik fark etmez bir emriyo koyulsa bile tek yumurta ikizi olabilir ...bu yüzden tek yumurta ikizlerinin genetikleri tamamen aynıdır dünyada genetiği aynı başka hiç bir canlı yoktur. o yüzden Rana cım o hcg değeri biraz yüksek ikiz olabilir gibi geliyor bana...
internette tüp bebek doğum tarihi hesaplayıcılar var
ister transfer ister opu ya göre ordan gününü bulabilirsin
son adet tarihine göre yanlış oluyor
dr lar ise tamamen ultrason görüntüsüne göre gün belirliyor
büyüklüğe göre yani
asis haberlerini beklıyorum..
Hepinize merhaba. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Benim 10 Ocakta transferim yapıldı. İlk bhcg-90 ikincisi 243.9 yarın üçüncüsü yapılacak. Kese yaklaşık ne zaman görünüyor ultrasonda? Bir de ranacığım sağolsun linki gönderdi bu hamilelik tablosu için ama sanırım ben yapamadım. Ben de sadece hamilelik takvimi yazıyor ve içeriği sadece takvim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?