Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
transferden sonraki 12. günüm betahcg 436:) çok şükür rabbime şükürler olsun rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin

canım tebrikler bende seni merak etmiştim topikte yazmadın seni gördüm ve peşine düştüm
iyikide düşmüşüm bak güzel haberini okudum...
Rabbim tamamına erdirsin...ikiz değeri gibi duruyor

sevgili rana özelden de mesaj yazdım sana ama senin mesajın bana geç geldi, o sebeple buradan da yazıyorum.
biliyorsun değerim 1168 di 12. gün, ve sen de ikiz kaygıları taşıyordun. ben seni üzmek için yazmamıştım sadece silkelen şöyle bi yaşadığın güzel şeyin farkına var diye yazdım.araya başka bir ark. da katıldı beni bilgilendirdi saolsun :))
neyse lafı uzatmayalım bugün kalp atışını gördük şükür :) ve tek bebek, bence kaygılanma büyük büyük ihtimalle tek bebektir.
öpüyorum seni :) özel msj hakkım açılmış benim ya ordan konuşabilirz :)

sende sağol canım

görevim bilgilendirmek gerektiği zaman yine yaparım

şükürü herkes kendi içinden yapıyordur eminim

Son düzenleme:
transferden sonraki 12. günüm betahcg 436:) çok şükür rabbime şükürler olsun rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin

tebrik ederim canım

allah hepimizin kucağına almasını nasip etsin sağlıklı kolay gebelikler versin

değrin gerçekten yüksek

hadi hayırlısı bakalım

ikiz ihtimali var dicem ama topikte ikiz polisi var her an ceza yazabilir en iyisi demeyeyim

Son düzenleme:
69. sayfada kalp atışını duyduğumu yazmıştım senin de beni tebrik ettiğini göremedim nedense

ne ekersen....

hiç hatırlamıyorum bile. ikizler5 e değildi yazım az önce, ranaya idi :)
neyse kızlar bu forum bana göre değil
ki ben çok olumlu bi hamileyiim, burda olumsuz şeyleri konuşmak, garip laflarla karşılaşmak canımı sıkıyor.
hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim.

canım tebrikler bende seni merak etmiştim topikte yazmadın seni gördüm ve peşine düştüm
iyikide düşmüşüm bak güzel haberini okudum...
Rabbim tamamına erdirsin...ikiz değeri gibi duruyor

çok teşekkür ederim çok saol benimle sevinen herkese teşekkür ederim.. doktorla konuştum değerim yüksek olduğu için o da bana 5.gün embriyosu olduğu için değerin yüksek olabilir dedi ikiz yada tekiz hiç farketmez kokusunu duyursun bana yeter...rabbim olmayan herkese versin bekleyenlerinde yüzünü güldürsün..

ben ranaya yazdıkça bana ısrarla yazan şahıs, mutlu ol ki bir daha yazmayacağım :)
sebep tabiki sen değilsin sen bi vesilesin :)
kızlar sizlere tavsiyem tek olsun ikiz olsun allah aşkına şu olumsuzluk cümlelere kendinizi kapatın.. asla olumsuz düşünmeyin.. mutlu kalın.. hımm ara ara özel mesajlarımı kontrol edeceğim yazın bana :)

amiinnn fatoş Allah kımseye yokluğunu aratmasın dualarımız bekleyenler için olsun..

benim değerimde 12.günde arkadaşın değeri gibiydi. bugün çok şükür kalp sesini duyduk ve tek :)) tek olsun bızım olsun :))
sen kalp atışını duymuşsun bi sonraki randevunu hangi tarihe verdıler acaba

teşekkür ederim çok saol.. ikiz olduğunu sanmıyorum doktorum 5. embriyosuolduğu için değerin yüksek olabilir dedi.. sağlıklı olsunda üçüz beşiz sorun değil:))) rabbime şükürler olsun...

fatoşcum ben artık forumda yazmayacağım
ama ara ara açarım kendinden haberdar et, özel msj olarak :)

canım neden böyle yapıyosunuz ne güzel hepimiz mutlu olduk rabbim bu duyguyu yaşattı biizlere şimdi bu mutluluğun tadını çıkarmak varken hiç gerek yokki böyle şeylere forumda yazmanı istiyorum canım seni hep görmek isterim burdadaha BEBİŞLERİMİZ OLCAK:))

canım 2 hafta sonra kalbini bir kez daha dinleyecekmiş hani ters bişey olursa diye.
ama ben kalbi duyduğumda 7+4 deydim. sonra asıl değerlendirme 12. haftada olacakmış..
canım allah en iyisini bilir tabi
şans biraz da
ama her zaman tek bebekle gebelik daha kolay
ikizin de çok güzel tarafları var tabiki
ama tüp bebek olunca endişelerimiz daha çok malum
tek olsun bizim olsun evet
teşekkür ederim çok saol.. ikiz olduğunu sanmıyorum doktorum 5. embriyosuolduğu için değerin yüksek olabilir dedi.. sağlıklı olsunda üçüz beşiz sorun değil:))) rabbime şükürler olsun...

5. günse ondan demekki. zaten dr en iyisini bilir. beşiz üçüz mü allah korusun kızzzz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…