Gözünaydın cnm rabbim kucağına aldırsın
Hamişler nerdesiniz bu gün kontrole gitcekler vardı haberlerinizi bekliyoruz
transferden sonraki 12. günüm betahcg 436:) çok şükür rabbime şükürler olsun rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin
transferden sonraki 12. günüm betahcg 436:) çok şükür rabbime şükürler olsun rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin
canım tebrikler bende seni merak etmiştim topikte yazmadın seni gördüm ve peşine düştüm
iyikide düşmüşüm bak güzel haberini okudum...
Rabbim tamamına erdirsin...ikiz değeri gibi duruyor
sevgili rana özelden de mesaj yazdım sana ama senin mesajın bana geç geldi, o sebeple buradan da yazıyorum.
biliyorsun değerim 1168 di 12. gün, ve sen de ikiz kaygıları taşıyordun. ben seni üzmek için yazmamıştım sadece silkelen şöyle bi yaşadığın güzel şeyin farkına var diye yazdım.araya başka bir ark. da katıldı beni bilgilendirdi saolsun :))
neyse lafı uzatmayalım bugün kalp atışını gördük şükür :) ve tek bebek, bence kaygılanma büyük büyük ihtimalle tek bebektir.
öpüyorum seni :) özel msj hakkım açılmış benim ya ordan konuşabilirz :)
sende sağol canım
görevim bilgilendirmek gerektiği zaman yine yaparım
şükürü herkes kendi içinden yapıyordur eminim
beni tebrik etmek yerine yazdığın cevap için de teşekkürler :)
69. sayfada kalp atışını duyduğumu yazmıştım senin de beni tebrik ettiğini göremedim nedense
ne ekersen....
canım tebrikler bende seni merak etmiştim topikte yazmadın seni gördüm ve peşine düştüm
iyikide düşmüşüm bak güzel haberini okudum...
Rabbim tamamına erdirsin...ikiz değeri gibi duruyor
canım tebrikler dışarıdan eve gelir gelmez haberini almak için açtm :)
çok şükür rabim tamamına erdirsin.
çok saol canım benim BEBİŞLERİMİZ OLSUNNNNNNNNNNNN:))) rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin...
çok teşekkür ederim çok saol benimle sevinen herkese teşekkür ederim.. doktorla konuştum değerim yüksek olduğu için o da bana 5.gün embriyosu olduğu için değerin yüksek olabilir dedi ikiz yada tekiz hiç farketmez kokusunu duyursun bana yeter...rabbim olmayan herkese versin bekleyenlerinde yüzünü güldürsün..
tebrik ederim canım
allah hepimizin kucağına almasını nasip etsin sağlıklı kolay gebelikler versin
değrin gerçekten yüksek
hadi hayırlısı bakalım
ikiz ihtimali var dicem ama topikte ikiz polisi var her an ceza yazabiliren iyisi demeyeyim
tebrik ederim canım
allah hepimizin kucağına almasını nasip etsin sağlıklı kolay gebelikler versin
değrin gerçekten yüksek
hadi hayırlısı bakalım
ikiz ihtimali var dicem ama topikte ikiz polisi var her an ceza yazabiliren iyisi demeyeyim
fatoşcum ben artık forumda yazmayacağım
ama ara ara açarım kendinden haberdar et, özel msj olarak :)
benim değerimde 12.günde arkadaşın değeri gibiydi. bugün çok şükür kalp sesini duyduk ve tek :)) tek olsun bızım olsun :))
sen kalp atışını duymuşsun bi sonraki randevunu hangi tarihe verdıler acaba
teşekkür ederim çok saol.. ikiz olduğunu sanmıyorum doktorum 5. embriyosuolduğu için değerin yüksek olabilir dedi.. sağlıklı olsunda üçüz beşiz sorun değil:))) rabbime şükürler olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?