evet canım malesef var 3. denemem ilk dede tutmuştu ama kanpıhtılaşmasını bilmiyorduk ozaman 8. haftada düştü 2. negatif oldu 3. denemede nasip etti rabbim 15 yıl sonra
kullanmıştım ama yeterli gelmedi sanırım daha sonra genetik tahlil yapıldı şimdi hergün iğne oluyorumcoraspirin yada aspirin filan kullanmamışmıydın.genelde kanı sulandırıyo diyorlar yaaa
evet canım malesef var 3. denemem ilk dede tutmuştu ama kanpıhtılaşmasını bilmiyorduk ozaman 8. haftada düştü 2. negatif oldu 3. denemede nasip etti rabbim 15 yıl sonra
aslında ben çayıda türk kahvesine de bayılırım ama fazla içmiyorum.sadece çok canım isterse içiyorum kahveyi filan.
canım benim çok üzüldüm sendedemi ver pıhtılaşmaYaa canım benim şükürler olsun az kalmış sona benimde 6 tane kaybım var en büyüğü 21 haftalıktı
bencede geçmişi silin kafanızdan olumsuz düşüncelerden ve olumsuz mesajlardan uzak durun güzel düşünün herşey güzel olsun inşallahkızlar olumsuz düşüncelere dalmayın lütfen bebekleriniz için pozitif düşünün anınızı yaşayın... allah herseyın hayırlısını versın..
kızlar olumsuz düşüncelere dalmayın lütfen bebekleriniz için pozitif düşünün anınızı yaşayın... allah herseyın hayırlısını versın..
Pohtılaşmam yok cnm bağışıklık sistemim eşimin genlerini kabul etmiyor bebekleri atıyor bunun için lenfosit aşı oldum inşallah derman olurcanım benim çok üzüldüm sendedemi ver pıhtılaşmaondanmı sebebi bulunmuştur umarım inşallah busefer alırsın sağlıkla kucağına
kızlar olumsuz düşüncelere dalmayın lütfen bebekleriniz için pozitif düşünün anınızı yaşayın... allah herseyın hayırlısını versın..
inşallah derman olcak canım hayırlısıyla alacağız kucaklarımıza kuzularımızıPohtılaşmam yok cnm bağışıklık sistemim eşimin genlerini kabul etmiyor bebekleri atıyor bunun için lenfosit aşı oldum inşallah derman olur
Haklısın cnm bebeklerimizi küstütmeyelim geçmiş adı üstünde geçmiş :)
Kızlar bişey sorcam gülmüceniz ama bana tamammı ben çok dondurma yiyorum annemde kızıyor bebeğin başı üşücek diye sizcede zararlı olurmuki şuan aklım buzluktada :)
Kızlar bişey sorcam gülmüceniz ama bana tamammı ben çok dondurma yiyorum annemde kızıyor bebeğin başı üşücek diye sizcede zararlı olurmuki şuan aklım buzluktada :)
kızlar benımde ekşi şeyler hoşuma gidiyor böyle limonlu sirkeli salataya bayılıyorum bu ara
aynen bende öyleyim.ekşili şeylere bayılıyorum bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?