Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

Merhaba kizlar bende tüp bebekle hamile kaldım. İkizlerim olucak nasipse. Benimde aşırı mide bulantim var ayakta duramıyorum, hicbisey yiyemiyorum. Bugün kontrolüm vardı serum taktılar da biraz kendime geldim inşallah su bulantıları atlatırız da normal hayatımıza döneriz hayırlısıyla. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalim miniklerimizi

Hayırlı uğurlu olsun

Hayırlı olsun canım. İlaç kullanıyor musun bulantı için? Bana prilam yazdı dr sanki biraz azalttı gibi, yine tiksinmelerim var ama daha az

Hayırlı olsun canım. İlaç kullanıyor musun bulantı için? Bana prilam yazdı dr sanki biraz azalttı gibi, yine tiksinmelerim var ama daha az
Sağol cnm prilam kullanıyorum bide sabah metpamid aksam prilam kullan dedi kafamı kaldıramıyordum uykudan bnde medpamiti bıraktım prilama devam ama hala yemek yiyemiyorum tiksintim çok fazla yani ilacin etkisini bir iki saat hissediyorum o zaman yine bişey yiyemiyorum zaten mutfağa da giremiyorum

Ben de ekmek süzme peynir ve çilek reçeli komasına giricem yakında. Başka bişey yiyemiyorum. Mutfağa zaten girmiyorum, eşim bişey pişirdiğinde de kavga ediyorum bunu yemek zorunda mısın diyeAllah yardımcımız olsun

Bende aynı durumdayim tuzlu peynir domates salata ekmek eşim yemekte yapmıyor koku gelmiyodu ALLAHTAN. Amin yaa grcekten çok zor

Bende aynı durumdayim tuzlu peynir domates salata ekmek eşim yemekte yapmıyor koku gelmiyodu ALLAHTAN. Amin yaa grcekten çok zor
Kendi kendime komşularla kavga ediyorum. Bu ara en nefret ettiğim şey biber kokusu. Bunlar her gün biber mi kızartıyor diye deliriyorum Biz istedik Allah verdi katlanırız valla buna şükür

Kendi kendime komşularla kavga ediyorum. Bu ara en nefret ettiğim şey biber kokusu. Bunlar her gün biber mi kızartıyor diye deliriyorum Biz istedik Allah verdi katlanırız valla buna şükür
Ya sorma cami kapiyi açmaya korkuyorum koku gelecek diye bence de çok bekledik Allah ne verdiyse dayaniriz yeter ki hayırlısıyla kucağımıza alalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…