- 5 Ekim 2017
- 1.132
- 996
- 123
Bulanti kacinci haftanda oldu canim?Benim de öyle yavaş da kalksam ağrı giriyor bazen. Nefes alamıyorum, uykum var sürekli, bulantıyı söylemiyorum artık. Bir de kalkınca başım dönüyor. Başka bişey kalmadı sanırım
Ben her şeyden tiksiniyorum tek belirtim buKızlar belirtileriniz var mı? Benim kasıklarıma ağrılar giriyor hala.. Normal heralde.
Evde tartım yok bu haftaiçi bi eczane bulup tartılmam lazımKilo almadım henüz canım 55 ile hamile kalmıştım hala öyle sen ne durumdasın?
5te başladı canım şuan 8+4teyim bulantı ilacı kullanıyorum hala fenalardayım
Bulanti bilekliğini deneseydin birde. Allah kolaylik versin eminim zordur5te başladı canım şuan 8+4teyim bulantı ilacı kullanıyorum hala fenalardayım
Kuzum benim kızım 27 aylık ben ona bile hala hayret ediyorum şükürler ediyorum her yerini öpe koklaya bir hal oluyorumKızlar valla ben hep bir tedirginim hala inanamıyorum hamile olduğuma
YaaaaaKuzum benim kızım 27 aylık ben ona bile hala hayret ediyorum şükürler ediyorum her yerini öpe koklaya bir hal oluyorum
Hayırlı uğurlu olsunMerhaba kizlar bende tüp bebekle hamile kaldım. İkizlerim olucak nasipse. Benimde aşırı mide bulantim var ayakta duramıyorum, hicbisey yiyemiyorum. Bugün kontrolüm vardı serum taktılar da biraz kendime geldim inşallah su bulantıları atlatırız da normal hayatımıza döneriz hayırlısıyla. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalim miniklerimizi
Teşekkür ederim hepimizin insallahHayırlı uğurlu olsun
Bulanti bilekliğini deneseydin birde. Allah kolaylik versin eminim zordurBen 6+4 teyim. Çok şükür bende yok şu an,inş olmaz. Normalde midem cok hassastır.
Hayırlı olsun canım. İlaç kullanıyor musun bulantı için? Bana prilam yazdı dr sanki biraz azalttı gibi, yine tiksinmelerim var ama daha azMerhaba kizlar bende tüp bebekle hamile kaldım. İkizlerim olucak nasipse. Benimde aşırı mide bulantim var ayakta duramıyorum, hicbisey yiyemiyorum. Bugün kontrolüm vardı serum taktılar da biraz kendime geldim inşallah su bulantıları atlatırız da normal hayatımıza döneriz hayırlısıyla. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalim miniklerimizi
Sağol cnm prilam kullanıyorum bide sabah metpamid aksam prilam kullan dedi kafamı kaldıramıyordum uykudan bnde medpamiti bıraktım prilama devam ama hala yemek yiyemiyorum tiksintim çok fazla yani ilacin etkisini bir iki saat hissediyorum o zaman yine bişey yiyemiyorum zaten mutfağa da giremiyorumHayırlı olsun canım. İlaç kullanıyor musun bulantı için? Bana prilam yazdı dr sanki biraz azalttı gibi, yine tiksinmelerim var ama daha az
Ben de ekmek süzme peynir ve çilek reçeli komasına giricem yakında. Başka bişey yiyemiyorum. Mutfağa zaten girmiyorum, eşim bişey pişirdiğinde de kavga ediyorum bunu yemek zorunda mısın diyeSağol cnm prilam kullanıyorum bide sabah metpamid aksam prilam kullan dedi kafamı kaldıramıyordum uykudan bnde medpamiti bıraktım prilama devam ama hala yemek yiyemiyorum tiksintim çok fazla yani ilacin etkisini bir iki saat hissediyorum o zaman yine bişey yiyemiyorum zaten mutfağa da giremiyorum
Ben de ekmek süzme peynir ve çilek reçeli komasına giricem yakında. Başka bişey yiyemiyorum. Mutfağa zaten girmiyorum, eşim bişey pişirdiğinde de kavga ediyorum bunu yemek zorunda mısın diyeAllah yardımcımız olsun
Kendi kendime komşularla kavga ediyorum. Bu ara en nefret ettiğim şey biber kokusu. Bunlar her gün biber mi kızartıyor diye deliriyorumBende aynı durumdayim tuzlu peynir domates salata ekmek eşim yemekte yapmıyor koku gelmiyodu ALLAHTAN. Amin yaa grcekten çok zor
Ya sorma cami kapiyi açmaya korkuyorum koku gelecek diyeKendi kendime komşularla kavga ediyorum. Bu ara en nefret ettiğim şey biber kokusu. Bunlar her gün biber mi kızartıyor diye deliriyorumBiz istedik Allah verdi katlanırız valla buna şükür
Amin canım inşallahYa sorma cami kapiyi açmaya korkuyorum koku gelecek diyebence de çok bekledik Allah ne verdiyse dayaniriz yeter ki hayırlısıyla kucağımıza alalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?