Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

Kapı süsü geldi isimli hastane çıkışı da söyledim ama hastaneye çikolata götürsek tek başına yeterli mi nasıl yapıcam onu düşünmedim
Aa süper bitirmişsin, çikolata ve kolonya götürücen doktora hemşireye vs tutarız gelenimiz olmaz çünkü koronadan dolayı. Kalanını da evde gelen olursa veririz. Yeter bence ya hediyelik yaptıracaktım vazgeçtim açıkcası ilerde doğumgünlerinde yaptırırım onu da

Mantıklı Hediye için de bence de erken zaten gelen giden olmaz ki koronadan..

Mantıklı Hediye için de bence de erken zaten gelen giden olmaz ki koronadan..
İnstada görüp heves etmiştim de sonra vazgeçtim. Dediğin gibi kimse gelmeyecek boşuna külfet. Yarın 31 oluyorum ay ne çabuk geçiyor zaman dün doktora gittik iki tane 1.5 kg minnoş varmış

Oynmaşallah miniklere Ne dedi doktor genel itibariyle?
Suları pozisyonları iyi dedi. Rahim ağzı baktı mı bilmiyorum söylemedi ama sıkıntı görse söylerdi sanırım. 32ye kadar dinlen dedi, ben en ağır bulantılı zamanlarımda bile hep yürüyordum onu yasakladı 28-32 arası sonra yine yürürsün dedi. Akıntı için probiyotik yazdı enfeksiyona çevirmesin diye, zaten milyon tane ilaç kullanıyorum demir d vit magnezyum omega o da eklenecek. Proluton bitti progestan fitile devam etsem mi bilemiyorum onu kafama göre yapıcam Açıkcası bu doktor bana aşırı güven vermiyor 32de kontrolüm var başka doktora gidebilirim

Anladım tatlım. Doğum yapacağın doktoru kesinleştirdin mi peki?

Yok kız adana gibi yerde o kadar da olmazsın benim Bi arkadaşım da haftalarca Bi dra gitti son hafta doğumunu aynı hastaneden başka Bi dra yaptırdı kendi druna sinirlenip
Beni kabul etmeyen hastanede başka bi dr beni kabul etmiş şimdi benim keyfimi bekleyecekler

merakliblog Melindanaz coki kızlar günaydın doktora gittik bugün 32+0 olduk.
33 hafta ile uyumlu çıktı kızım
2203 gr
44.8 cm boyu k
Kafası doğum pozisyonunda dedi.
Suyum Biraz fazlaymış şekeri kes dedi karbonhidrat yeme dedi son kontorlümdü mardin de ayın 7 sinde rapor alıcam 9 unda izmir e uçuyorum nasipse
Sizler iyisiniz dimi?

Masallah buyudu kuzoslar ya ben iyiyim simdilik cok sukur yarin annemler geliyor kizima bakarlar ben yatarim artik paso. Hak ettim ben 30 haftadan beri dogum oncesi izindeyim. Diyet yapman birwz seni zorlicak ama her sey bebeler icin napalim

Masallah buyudu kuzoslar ya ben iyiyim simdilik cok sukur yarin annemler geliyor kizima bakarlar ben yatarim artik paso. Hak ettim ben 30 haftadan beri dogum oncesi izindeyim. Diyet yapman birwz seni zorlicak ama her sey bebeler icin napalim
Yaa zaten öyle tatlıya düşkünlüğüm yok ama meyve çok yiyiyorum ayrıca sabah aç karnına 2 yemek kaşığı pekmez yiyiyordum onlara ara vericez artık kuzenin diyetisyen kendisi hemencik ona ulaşıcam

Ayyy hakettn tabi anneler can yaaa bende iple çekiyorum işte gitmeyi sende gerçekten çok rahat edersin canım

Oh maşallah, ben de dün göründüm bebeler 1700/42 cm olmuşlar ince uzun çubuk krakerlerim benim seninki tosbik mi olacak kız maşallah Sağlıkla büyüsün bebelerimiz inşallah
Dün benim nstde kasılmam çıktı biraz korktum dr adalat verdi kasılmayı engelleyen şimdilik iyiyim çok şükür son 4-5 hafta da bekleseler süper olur
İzmirdeki doktorun belli mi?

Vallahş böyle giderse baya baya tosbik olacak ben kendim 4 kg aldım daha ama bebeğe yarıyor yediklerim doktor meyve yeme orman meyveleri ye sadece diyor ben bu zamanda nereden bulayım orman meyvesini doğalını
Ayyy hakettn çok korkuyorum bende sancı olur falan diye az kaldı hepimiz arkalı önlü alıcaz kucağımıza evlatlarımızı inşallah ki zamanında gelsinler
Kız kraker diyor çocuklara gayet iyi gidiyorlar ne güzel bende çok kilolu bebek doğurmak istemiyorum ama gidişat böyle normal olmayacak böyle giderse pozisyonu falan çok iyi diyor doktor ama kafasında büyük

merakliblog da benim diyetisyenim artik yoldasim beraber buyutecegiz cocuklarimizi benim bebisler 2 kilo ikisi de bu ctesi tekrar kontrolum var, ama zaten ikizlerde cok kilolu olmalarini beklemiyorum 2bucuk kilo falan en az dogsalar kabulum

Sen benim cok yakin arkadasim gbi olmussun o zaman gebeligi boyunca 6kg aldi oglu 3bucuk kilo dogdu zaten, dogumdan bi cikti sanki dogum yapan o degil ben

Orman meyvesi sadece dondurulmuş var da dünya para ya Amin, inşallah zamanında sağlıkla gelirler
Kız iyi bi doktor bulmaya bak, normali destekleyen o zaman on kg da olsa doğurtuyorlar, çok güzel hikayeler duydum normal doğumla alakalı önemli olan doktorun eben iyi olsun

Olurlae beybicim çok rahat, hatta inşallah herşey yolunda olursa 3ü görürler. Doktorum diyo bi bi ikiz gebem vardı 38de doğurdu ama en son bebeler 3.5-3.5 larmış kadın yürüyemiyordu diyor belki sen de öyle olursun hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…