Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

Kiz insan ikiz gebe olunca hayal de kuramiyor doya doya 3.5 olsa ikisi ben ölürüm simdi bile zor nefes aliyorum ya, bi de belki hissetmedigim sancilarim vardir benim de. Ay ctesiye cok var aklim o gunde

Kiz insan ikiz gebe olunca hayal de kuramiyor doya doya 3.5 olsa ikisi ben ölürüm simdi bile zor nefes aliyorum ya, bi de belki hissetmedigim sancilarim vardir benim de. Ay ctesiye cok var aklim o gunde
Kız ben söyledim diye strese girme herkesin yolu farklı sende bişey çıkmaz Allahın izniyle hem bak forumda kız demişki nişanım geldiği halde 2 hafta daha dayandım vallahi maşallah, biz de 37leri görelim inşallah

Ya benim okuldaki hocanin esi 31 haftalik dogurdugu icin ben hep korku doluydum, 31de 1.5 kilo dogmuslar

Canım maşallah ne güzel haber bunlar sağlıkla gelsin minnoş. Benim kafam karışık valla kızlar normal doğum yapmak çok istiyorum. Gittiğim doktor klinik açıyor ters bir yerde onu bırakmak zorundayım. Şimdi yeni doktor arayışına girdim, bugün karar vermem lazım artık doğuma ne kaldı ki.. Cumartesi günü ben de gidicem doktora bakalım..

Valla iyi araştır git görüş gerekirse her gün bi drla hastaneyle vs. Ben öyle yaptım kadın doğum servislerini gördüm ücret danıştım happmomdan doktor sordum herkese vs. Sen hangi ildesin? Allah gönlüne göre versin Melindanaz da cmt gidecek haber verin bizlere

coki ctesi heyecan dolu olacak ikimiz icin de

Yaa benim doktorum 4 üstü yaptırmıyor normal ama herşeyy yolunda giderse bir ihtimal demişti benim sıkıntı kilo şuanda doktorundan memnunum değiştirmem hastanede iyi. Bakalım bende bir daha Aralık 15 16 sı giderim kendi doğum doktoruma cumartesi gidecekler bizi bilgilendirin habersiz bırakmayın

İstanbuldayım tatlım evet görüşeceğim cumartesi bakalım inşallah içime siner

4 kg üstü yapmıyorlar genelde tatlım

Grip oldum kızlar evden dışarıya adımımı atmıyorum ama üst solunum yolum kötü boğazım çok ağrıyor

Grip oldum kızlar evden dışarıya adımımı atmıyorum ama üst solunum yolum kötü boğazım çok ağrıyor
Şeker sorunun yoksa tereyağını erit içine pekmez iyice ısıt sıcak sıcak iç boğaza öksürüğe balgama çok iyi geliyor. Bulantın yoksa et suyuna limon sarımsak paça gibi tüket canım. Bol meyve bol su ilk 3 gün kötü geçer sonrası iyileşirsin. Ben de haftalardır evdeyim dün biraz boğazım hassastı su ve meyve iyi geldi

Vallahi tereyağım yok sadece bunu yapmadım diğer herşeyi yaptım kuzum 3 gündür sürünüyorum zaten boğaz ağrısından bugün vurdu ama bal zencefil karabiber yaptım o da baya iyi geldi boğazıma 3 gün kesin ağır olacak belli yani aman dikkat edin size de

Zeytinyağı ile dene canım varsa kısık ateşte iyice ısıt. Eşimin uykudan uyandıran öksürüğü vardı geçen sene veremli gibi. Bununla geçti sadece. Bol meyve ye 5 litre su iç terledikçe duşa gir saçlarını yıkama üşütürsen. Sabah uyan duş al yemek ye dinlen böyle rahatlarsın

Sağol canım tamam Yapıcam

Doktorum 2 tane pastil alabilirsin dedi bu arada bogazim rahatlasin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…