- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
Strepsils bende en iyi etki eden sordum o olur mu diye gunde 2 olur dediHangi pastilden acaba bende bak zencefil karabiber yaptım oda iyi geliyor biraz ağzımda tutup öyle yutuyorum oda baya iyi geliyor
Evet ben cok hastayken kadin d9gumcu dahiliyeye yonlendirdi beniYok gitmedim doktora haftasonu eşim baksın bakalım bir bana da iyi olmazsam pazartesi giderim dahiliyiyemi gitmem lazım
Çok geçmiş olsun tatlım dikkat et çokçaGrip oldum kızlarevden dışarıya adımımı atmıyorum ama üst solunum yolum kötü boğazım çok ağrıyor
Oysa ben doktorumu göremedim bile zor bir doguma gitmisKızlaaaar toplanınmerakliblog A Asli47 Melindanaz çok güzel haberlerim var Doktor ve hastene çok içime sindi iyi ki değiştirmişim.. Burada normal doğum yapabilirim kadını çok sevdim güvendim. Sonunda Bebek iyi her şey yolunda haftası ile uyumlu. 2260 gram 46 cm. Allahım hepimize sağlıkla doğurmayı nasip etsin.
Anladım canım olsun pazartesi tekrar gidersinOysa ben doktorumu göremedim bile zor bir doguma gitmis
Aynen sonra aradi ptesi gel dedi, nst de iyi simdilikdedi. Buna da sukurAnladım canım olsun pazartesi tekrar gidersin
Ohh maşallahKızlaaaar toplanınmerakliblog A Asli47 Melindanaz çok güzel haberlerim var Doktor ve hastene çok içime sindi iyi ki değiştirmişim.. Burada normal doğum yapabilirim kadını çok sevdim güvendim. Sonunda Bebek iyi her şey yolunda haftası ile uyumlu. 2260 gram 46 cm. Allahım hepimize sağlıkla doğurmayı nasip etsin.
Ben daha hiç girmedim nst yeAynen sonra aradi ptesi gel dedi, nst de iyi simdilikdedi. Buna da sukur
Tatlım sen de kesinleştirdin mi doktorunu? Çok sevindim. Maşallah.Ohh maşallahseni o kadar iyi anlıyorum ki, ben de bu hafta değiştirdim ve sürekli diken üstündeydim şimdi rahatım doktoruna güvenmek çok güzel bir şey inşallah süreç de güzel ilerler hepimiz için Seninki de uzun olacak sanki beybi maşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Sana bi sonraki gidisinde baslar tekil gebelik oluncaBen daha hiç girmedim nst ye
Evet şu beni istemeyen hastane aradı işte ben sevgi diye bi dr için aramıştım nursel diye bi dr kabul etmiş aslında nursel daha iyi gata mezunu tüp bebek de yapıyor, sadece doktorun sgk anlaşması yok her ilacı parayla alıyorsun o da gitsin ne yapayımTatlım sen de kesinleştirdin mi doktorunu? Çok sevindim. Maşallah.İşimiz rast gitsin. Senin oğlan ve kız ne yapıyorlar? Nasıllar?
Babasının boyu 190 üstü olunca kızı da uzun olacak heralde
Hadi bakalımSana bi sonraki gidisinde baslar tekil gebelik olunca
Oyyy harika maşallah bebelereEvet şu beni istemeyen hastane aradı işte ben sevgi diye bi dr için aramıştım nursel diye bi dr kabul etmiş aslında nursel daha iyi gata mezunu tüp bebek de yapıyor, sadece doktorun sgk anlaşması yok her ilacı parayla alıyorsun o da gitsin ne yapayımpztsi göründüm baya ilgiliydi ben sormadan söyledi herşeyi güven verdi kısacası. Bebeler 1750 kg -43 cm civarı ikiside
Nst de sancı çıktı doktor ilaç verdi şimdi sancım çok azaldı şükür bu haftalarda olabiliyormuş millet günde 8 hap içip 28.haftadan 35i görüyorlarmış, ben bi hap içiyorum 4 hafta kalsalar yeter hedef 3 ocak
Uzun bebeleri severiz biraz da tosbik olsunlar miss
38e kadar patlamazsakOyyy harika maşallah bebelereCanım içini ferah tut benim kuzenim ikizlerini 38. Haftada doğurdu.
Allah yardımcınız olsun tatlım ikiz zor haklısınız38e kadar patlamazsakmerakliblog dimi? Derim agriyor artik yirtilacak gibi bir agri
DarısıOyyy harika maşallah bebelereCanım içini ferah tut benim kuzenim ikizlerini 38. Haftada doğurdu.
En son bizi Ali rıza bey gibi götürürler doğumhaneye napalım38e kadar patlamazsakmerakliblog dimi? Derim agriyor artik yirtilacak gibi bir agri
Canım çok sevindim yaaa herşeyin yolunda olmasına içine sinmesine Allahın izni ile normal doğurursun inşallahKızlaaaar toplanınmerakliblog A Asli47 Melindanaz çok güzel haberlerim var Doktor ve hastene çok içime sindi iyi ki değiştirmişim.. Burada normal doğum yapabilirim kadını çok sevdim güvendim. Sonunda Bebek iyi her şey yolunda haftası ile uyumlu. 2260 gram 46 cm. Allahım hepimize sağlıkla doğurmayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?