Tüp bebek ile mucizeye gebe olanlar safak kaç🤰

Slm kızlar ara ara baktığım için yeni gördüm Ben cogunuzu tanıyorum.Benimde 15 yıl sonunda gelen mucizem Kızımı kucağıma almama 62 günümüz kaldı.suan için herşey yolunda normal doğum gibi gözüküyor ama çevrem tehlikeye atma sezaryan ol diyorlar siz bu konuda ne dersiniz.Allahima binlerce şükürler olsun hepimiz kokularını içimize çekelim inş 😘

Slm kızlar ara ara baktığım için yeni gördüm Ben cogunuzu tanıyorum.Benimde 15 yıl sonunda gelen mucizem Kızımı kucağıma almama 62 günümüz kaldı.suan için herşey yolunda normal doğum gibi gözüküyor ama çevrem tehlikeye atma sezaryan ol diyorlar siz bu konuda ne dersiniz.Allahima binlerce şükürler olsun hepimiz kokularını içimize çekelim inş 😘
ben nasip olurda herşey yolunda giderse normal doğum düşünüyorum risk her zaman var ister normal ister sezeryan rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😊

Benim şafak meçhul
Malum üçüz olduğu için ne zaman gelecekleri belli değil çok şükür bu günü gösteren rabbim
Drum en son kısmet olursa ki inşallah olur 34te alacak

Sizde hayırlısıyla alın kucağınıza bende normalden yanayım tabi herşey yolunda giderse risk 3 aya kadardı artık bizde normal bir gebeyiz sonuçta sezeryani mecbur kalınmadıkça tercih etmeyin bence 🌹

Benim şafak meçhul
Malum üçüz olduğu için ne zaman gelecekleri belli değil çok şükür bu günü gösteren rabbim
Drum en son kısmet olursa ki inşallah olur 34te alacak
Yaaa 😍Allahım Sağ salim 3 evladinida kucaklamayi nasip etsin senin için çok dua ediyorum her foruma girdiğimde paylasimina bakıyorum hayırlısı ile evlatlarına kavus inşallah 🤲🌹🌹🌹

Arkadaşlar RABBİM hepinizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah minik kuzucukları .. sizler bize umut oluyorsunuz.. sağlıkla huzurla büyütün inşallah büyük mucizenizi... ❤
Canım sağlıkla rabbim sana ve her isteyene nasip etsin dualarım seninle bu seferki denemen olucak inşallah 🤲🤲😘

139 gibi sanki şafak daha çok yaa ikizlerime kavuşmaya azaldı 5 aylık olduk işallah erken doğum yaşamam
canııım nasılsın seni hatırlıyorum diğer tüp bebek başlığından:) maşallah sağlıkla ilerlemiş inşallah böyle devam eder de zamanında alırsın kuzularını kucağına :*

Canım sağlıkla rabbim sana ve her isteyene nasip etsin dualarım seninle bu seferki denemen olucak inşallah 🤲🤲😘

Inşallah güzel arkadaşım başladık ama yavaş yavaş ilerliyoruz..
Bundan önceki tedavilerde prolaktin yüksekmiş doktor dediki önce o hormonunu düzene sokmamiz lazım önemli dedi.. önceki merkez önemli değil prolaktin dedi...
Hormon tedavisine başlayacağız yakında sonra iğneler ve 1 ay rahim dinlendirme sonra doldurdukları embriyoları transfer işlemi derken ocak şubatı bulur... bakalım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda.. RABBİM sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin cümlemize inşallah...

Çok şükür rabbime.. sizin adınıza çok sevindim.. 7 yıldır evliyim şimdiden yıprandım sizin gibi uzun süre bekleyenleri taktir ediyorum... sorun neydi özel değilse.. neden bekletti bu kadar zaman küçük prenses...
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. bence sezeryan olmalı tüp bebek anneleri..kolay erişilmiş bir bebek değil.. riske atmayın bence...

Şafak 40 kızlar tüp bebek serüvenim ins mutlu sonla 28 kasım civarı ikizlerimi kucağıma alınca sonlanacak🤗🤗🤗çok heyecanlıyım 33cu haftadayim şükürler olsun sağlıklı gidiyoruz darısı sizlerin başına ins herkes sağlıkla yavrusunu kucağına alsın ins

Yaaa 😍Allahım Sağ salim 3 evladinida kucaklamayi nasip etsin senin için çok dua ediyorum her foruma girdiğimde paylasimina bakıyorum hayırlısı ile evlatlarına kavus inşallah 🤲🌹🌹🌹
Amin canım inşallah
Rabbim hiç bir anneye evlat acısı yaşatmasın
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı

Gunaydın kızlar bizim şafak 84 ınslalah hayırlıca ben düşük tehlikesi yaşadığım için 5 aya kadar iğne kullandım. Doktorum da sezeryan. Daha uygun 38 hafta 4 gun geçsin allalim hayırlıca dedi. Kızımızı bekliyoruz hayırlıca. Ben cok korkuyorum neden bilmiyorum normalde korkmam ama çok farklı geliyor nasıl etlatcqm bilmiyorum bakalım Allahtan hayırlısı indlalaj.😍👶🤲

Inşallah güzel arkadaşım başladık ama yavaş yavaş ilerliyoruz..
Bundan önceki tedavilerde prolaktin yüksekmiş doktor dediki önce o hormonunu düzene sokmamiz lazım önemli dedi.. önceki merkez önemli değil prolaktin dedi...
Hormon tedavisine başlayacağız yakında sonra iğneler ve 1 ay rahim dinlendirme sonra doldurdukları embriyoları transfer işlemi derken ocak şubatı bulur... bakalım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda.. RABBİM sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin cümlemize inşallah...
Canım en güzeli yavaş yavas emin adımlarla engelleri Ortadan kaldirarak ilerlemek tabiki prolaktin hormonu önemli normal seviyelerde olmalı maalesef canım bazı doktorların atlatıldığı konular yüzünden hayal kırıklıkları yaşıyoruz benimde ilk iki denemem biliyorsun hidroselpenksli tüple denendi ve sonuç hüsran hemde iki kere Allahım iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi 🤲

Canım en güzeli yavaş yavas emin adımlarla engelleri Ortadan kaldirarak ilerlemek tabiki prolaktin hormonu önemli normal seviyelerde olmalı maalesef canım bazı doktorların atlatıldığı konular yüzünden hayal kırıklıkları yaşıyoruz benimde ilk iki denemem biliyorsun hidroselpenksli tüple denendi ve sonuç hüsran hemde iki kere Allahım iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi 🤲

Amin canım inşallah...
3. Tedavin başka merkezde mi yaptırdın positif olan dondurulmuş embriyo muydu yoksa taze mi?

Merhabalar aranızda mikroenjeksiyon ile hamile kalan var mı?

Back
X