Tüp bebek indirimi için Sgk raporu

Aynen öyle teyzem 40 yaşında evlendi tüp bebek o kadar fazla denedi ki hiç birinde transferden sonra doktor çağırmadı. Testlerine özel merkezlerde yaptırdı. Hastanaye dahi gitmedi.
İnş sorunsuz geçer bu süreç ve olumlu netice alırız.
İnşallah hayirlisi olsun hakkımızda

Canım Merhaba ben süleymaniye devlet hastanesinde raporumun çıkmasını bekliyorum bu kagittakileri tamamldiktan sonra 2 ay sonra ya gün veriyorlar ben dış heyet raporu için bekliyorum özelde yaptırmak için isterseniz devlet hastanesi de yapıyor sizin sormak istediğiniz birsey varsa cevapliybilirim bildiğim birsey varsa
3 yıllık evlilik şartı kalktı tüp bebek raporu için
Tupbebek raporu icin 3 kez asilama sarti var diye biliyorum.
Asilamayi disarda yaptirsak devletten rapor alabiliyor muyuz bilen var mi?
tüp bebek raporu için 2 defa aşılama şartı var

3 yıllık evlilik şartı kalktı tüp bebek raporu için
tüp bebek raporu için 2 defa aşılama şartı var

Disarda asilama yaptirsak kabul eder mi devlet? Rapor icin? bilginiz var mi?

Kızlar ben tüp bebege basladım Allah yardımcımız olsun hepimizin ben rapor cıkarmadım.malesef bahcecide gecerli degilmiş . 5 gün de 1 milyarı gecen ilac parası ödedik . Normalde 2 milyar diyorlardı ama malesef gecicek gibi. Zor yani maddi manevi . Rabbim emeklerimizi boşa cevirmesin

A
Kızlar ben tüp bebege basladım Allah yardımcımız olsun hepimizin ben rapor cıkarmadım.malesef bahcecide gecerli degilmiş . 5 gün de 1 milyarı gecen ilac parası ödedik . Normalde 2 milyar diyorlardı ama malesef gecicek gibi. Zor yani maddi manevi . Rabbim emeklerimizi boşa cevirmesin
Allah yar ve yardımcınız olsun keşke rapor geçerli olan bi merkeze baslasaydiniz ama demekki hakkınızda hayırlısı olan buymuş inşallah allah çabanizi boşa çıkarmaz en kisa zamanda hamile kalırsın da sağlıklı sıhhatli bebeginizi kucagini za almanızı dilerim

A

Allah yar ve yardımcınız olsun keşke rapor geçerli olan bi merkeze baslasaydiniz ama demekki hakkınızda hayırlısı olan buymuş inşallah allah çabanizi boşa çıkarmaz en kisa zamanda hamile kalırsın da sağlıklı sıhhatli bebeginizi kucagini za almanızı dilerim
Allah razı olsun canım ben her doktora güvenemiyorum nedense ve sevmedigim güvenmedigim bi doktor olunca ondan sonuc alamıyorum.müstecep beyi asırı sevdim çok iyi biri o yüzden seve seve gidiyorum insallah hayırlı güzel sonuclar alırız

Bahçeci Umut Tüp Bebekte geçiyor rapor ve ilaçlar için çok fazla ücret ödeniyor. Benim ilaçlarım 2185 TL tuttu. Maddi manevi çok zor süreç Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Kızlar 3 yıllık evlilik şartı devam ediyor mu tüp bebek için biliyor musunuz?

Disarda asilama yaptirsak kabul eder mi devlet? Rapor icin? bilginiz var mi?
dışarda yapılan aşılamalarını raporlu yaptırdıysan yani ilaçlarını falan raporlu aldıysan kabul ediyorlar diğer türlü kabul etmiyorlar..ben dışarda raporsuz yapmıştım kabul etmediler tekrardan 2 aşılama yapılması gerektiğini söylediler bana bilginiz olsun her hastane aynı mıdır bilmiyorum tabi

Ben 2,5 yıllık evliyim ve ağustos ayında Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden rapor çıkarttım.
normal şartlarda 3 yıl şartı geçerli ancak muayene ve tetkikler sonucu doktorlar direk tüp bebek kararı verebiliyorlar..mesela yumurta sayısı çok az olup tüpleri tıkalı yada alınmış olan hastalar için birçok şart aranmıyor direk tüp bebek deniliyor.bu bir örnekti sizin durumunuzu bilmiyorum..benim sebepsiz inferiliteydi eşimde sıkıntı yoktu benimde bir tüp alınmıştı ancak yumurta sayım ve rahimde problem olmadığı için tüm şartları sağlamam gerekti...

normal şartlarda 3 yıl şartı geçerli ancak muayene ve tetkikler sonucu doktorlar direk tüp bebek kararı verebiliyorlar..mesela yumurta sayısı çok az olup tüpleri tıkalı yada alınmış olan hastalar için birçok şart aranmıyor direk tüp bebek deniliyor.bu bir örnekti sizin durumunuzu bilmiyorum..benim sebepsiz inferiliteydi eşimde sıkıntı yoktu benimde bir tüp alınmıştı ancak yumurta sayım ve rahimde problem olmadığı için tüm şartları sağlamam gerekti...
Canım bizde morfoloji ve hareket sorunu var yani erkek kaynaklı 6 aydır ilaç kullanıyor nerdeyse ama bi düzelme olmadı. Bende daha önce rahim perdesinden ameliyat oldum iki kere :( Ama benimki zaten engel değildi hamileliğin devamı için engel teşkil ediyordu :(

Back
X