Tüp bebek kalitesiz yumurta

RabisB

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2018
44
16
88
31
Merhaba arkdaşlar 2 ay once bir tüp bebek denemem oldu 6 yumurta çıktı 3 döllendi ama yumurtalar kalitesiz denildi 5. Gune hiç giden olmadığı için tesavim sonlandı dinlenme sürecim bitiyor ve tekrar başlayacağım tek korkum kalitesiz yumurta olması . İlk tedavisinde kalitesiz olup sonraki tedavisinde kaliteli yumurtası olan var mı ? Sanki hep sonsuza dek kalitesiz olacak gibi hissediyorum korkuyorum çok ağır iğneler kullandım belki onlar yaptı bilemiyorum . Yasım 31 sigaram alkolum yok kilom 54. Lütfen yardımcı olsun birileri bana

3. Gün embrıyosu olmadı mı ?

Hadi 5. Günü görmedi ya 3. Gun

3. Gün embrıyosu olmadı mı ?

Hadi 5. Günü görmedi ya 3. Gun
Benim de 2. Gün normalde 3-4 hücreli olması gerekirken 2 hücreli dediler muhtemelen 5. Güne gidecek kalitede değiller. Daha önce femara ile gebelik oldu kalp atışı olmayınca kürtaj oldum. Tüp bebeğe basladık pgt yaptırayım diye ama transfer aşamasına bile gidemeyecek sanırım. Aylardır sağlıklı beslenmeye dikkat ettiğim halde niye böyle anlamıyorum

Umudunuzu yitirmeyin bi yerlerde nasibiniz sizi bulacak .

Benimde 3 yumurta, toplandı 2 si boş çıktı 1 embriyo oldu ama 2. Gün doldurmuşlar niye bilmiyorum kalitesi iyi dediler

Merhaba umudunu asla kaybetme benim kanserden önce ilk tüp bebegim tuttu ama düştü sonrasında kansere yakalandım son evre benim için yaşamaz gözüyle bakıldı ama çok şükür kanseri yendim 12 kür kemoterapi aldım 1 bucuk sene bekledikten sonra tedaviye başladım ilk 4 yumurta toplanimasından hep 1 yumurta ve bos cıktı sonra ben takviye kullandım bir süre sonra tekrar başladım 1 yumurta dolu cıktı 3 gün embiriyo donduruldu sonraki toplamada 2 yumurta oldu dolu cıktı 1 embiriyo donduruldu böyle böyle en son 4 yumurta toplandı 4de dolu cıktı 3 gün transfer oldum hatta kalan 2 embiriyo 5 güne gitti donduruldu. Benim nasibimde canlı dogum olmadı düşüklerim oldu. Ama şimdi tekrar başlıcam tedaviye 6cı tüp bebege demem oki hep bos cıkıp olumsuz olcak diye bir durum yok benim amh 0.4den 0.1 düşmüştü artı kemoterapi de aldım ama hiç umudumu kaybetmedim.

Merhaba
Fatma Kevser Kurnaz ve Ebrunur Yılmaz en sevdiğim diyetisyenlerdir. İnstagramdan takip edebilirsiniz. Ben onların paylaşımlarıyla bile çok şey kattım hayatıma. Benim öğrendiklerim kahvaltıda havuç pancar avokado yumurta eksik edilmemeli her gün bir avuç çiğ kuruyemiş ara öğün olarak elma yaban mersini frambuaz muz ananas kivi mevsimine göre tercih edilmeli paketli gıda ve şekeri azaltın sanırım en önemlisi bu. Akşamları ne yemek yerseniz yiyin salatınız olsun. Tavuk hormonlu uzak durun eti küçükbaş tercih edin. Süt değilde kefir ve yoğurt yani fermente ürünler kullanın. Yürüyüşü ve suyu eksik etmeyin. Kendinizi bunaltmadan hayatınıza ufak ufak birşeyler katın. İnşallah faydasını görürsünüz. Biz elimizde geleni yapalım gerisi takdiri ilahi.

Bende 2. Ye baslayacağım o nedenle korku karısık heycan var gene kalitesizlik durumu olacak mı diye

Çok geçmiş olsun rabbim ırak etsin birdaha asla gostermesin yorumunuz benim için çok güçlü sizi çok güçlü bir insan olarak hissettim hepimizin hayali aynı kucaklarımız dolsun banada umut oldunuz çok tesekkür ederim

Bu dedikleriniz benim eşimden kaynaklı uzun bir süredir hayatımda zaten paketli gıda asla yemem evimizde bile bulunmaz sağlığım kilom hep yerinde bende buna anlam veremiyorum hergün soylediklerinizi yiyorum bu aralar sadece yuruyus yapamıyorum ama yıllarca plates yapmıs biriyim bi 5 aydır gidemiyorum boylesi kaliteli yaşam içinde nasıl olurda kalitesiz oluyor hersey çöp oluyor 3 gün bunalıma girdim duyunca hayatımın en iğrenc 3 gunuydu şimdi 2 ay dinlenelim devam dedik ama ya aynısı olursa diye korkum bar toplamda 21 adet hormon iğnesi oldum çatlama ve çatlatmama haric ondan mı diye dusunuyorum agır gelmistir boyle yasayan var mı diye merak içerisinde geçiyor günlerim

umudunu kaybetme arkadaşım

İlk denememde acayip sağlıksız besleniyordum Herşeyi yiyordum gece tost perileri gelirdi daha çok yumurta toplanıp embriyo oluştu şimdi acayip sağlıklı besleniyorum 2. Deneme yaptığım için bayadır takviye kullanıyorum üstelik embryolog 2. Denemede hiç mi takviye kullanmadın ne kdr kalitesizdi yumurtalar demesin mi şaka gibi gerçekten ama bence aydan aya değişiyor

Geçmiş olsun. Doktorunuz takviyeler verecektir, siz de beslenme yürüyüş vs. yaparsınız zaten ama bence bu işin tek çözümü maddi imkan varsa denemeye devam etmek. Her döngüde farklı sonuç elde edilebiliyor, yaşınız da tüp bebek için gayet genç bir yaş, üzülmeyin tekrar opu yaptırın mutlaka çıkacaktır benim ilk opum pek iyi değildi, ikinci opum daha iyi oldu. Yedek yumurta olsun diye takviyeye ve sağlıklı beslenmeye resmen abandım üçüncü kez opu yaptırdım ve o üçüncü opudan hiç 5.güne embriyo gitmedi aynı sizin gibi. En çok ona dikkat etmiştim, kahve bile içmemiştim öyle diyim. Ama sonuç sıfır oldu. Hiç belli olmuyor yani aydan aya değişiyor. Canınızı sıkmayın mutlaka olacak

Merhabalar ne ilaçlar kullandınız ve amh kaç ve ayrıca 3 gün emriyo transfer genelde oluyor nedeni kalitesiz olması yazmışsınız ama bazen umulmadık yumurta tutuyor bende ilk denemem ve amh 0.18 bende de 3 yumurta görüldü tabi ne olur Allah kerim sonucum daha belli değil tedavimin 3 gunundeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…