D deniz1414 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2019 350 95 98 11 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi RabisB #61 RabisB .!.: Aret hocayı duydum evet artık tüm herseyi deniyeceğiz bakalım kıbrısıda cok oneriyorlar sırayla tüm tuşlara basacagım Genişletmek için tıkla... Kıbrıs daha mı iyiymiş ben de merak ediyorım
RabisB .!.: Aret hocayı duydum evet artık tüm herseyi deniyeceğiz bakalım kıbrısıda cok oneriyorlar sırayla tüm tuşlara basacagım Genişletmek için tıkla... Kıbrıs daha mı iyiymiş ben de merak ediyorım
K Kahvecikiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2022 8 1 36 31 11 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi RabisB #62 ISTANBULLUCANKIZ .!.: Bende 225 çekiyor ama kalıyor içinde bende anlamadim Genişletmek için tıkla... İçinde kalması normal kızlar ben hemşireye sormuştum. İğnelerin içinde üstünde yazandan biraz fazla oluyormuş
ISTANBULLUCANKIZ .!.: Bende 225 çekiyor ama kalıyor içinde bende anlamadim Genişletmek için tıkla... İçinde kalması normal kızlar ben hemşireye sormuştum. İğnelerin içinde üstünde yazandan biraz fazla oluyormuş