Tüp bebek kalitesiz yumurta

Merhaba bu soruna çözüm bulabildiniz mi? Benim de şuan embriyolarım 3. Günde gelişimini durduruyor

Benimde 3 yumurta, toplandı 2 si boş çıktı 1 embriyo oldu ama 2. Gün doldurmuşlar niye bilmiyorum kalitesi iyi dediler
Mrb . Benim 8 toplandı 2si boş 6 si dollendi ve 5 günü gördü fakat pgt de sadece 1 tane normal ve dusuk kalite çıktı onuda transfer ettiler birkaç gün sonra test yapicam ama bende çok umutlu değilim maalesef. Tup bebek.maddi manevi yorucu bir surec . Allah hepinize ve banada evlat versin inşallah

Mrb amh kac sizde ve yaşınız

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim İnşallah olur benim de bir evladım İnşallah senin de İçindeki bütün isteklerin olur

Benim de amh 0,3 ve her döngüde maksimum 4 tane olgun yumurta çıkıyor onlardan da birisi embriyo oluyordu 3.güne çıkıyordu.
3 ay koenzim q10 kullandım günde 3 kez 200 mg ve faydalı yazan her şeyden yemeye çalıştım avokado, yaban mersini, nar suyu, ceviz badem vs. Bu sefer 4 embriyo oldu ve bir tanesi ilk kez 5.güne kadar gitti.
Yani her döngü farklı aslında hem biraz kısmet hem de takviyeler ve beslenmeyle kalite artabiliyormuş.

Tuttumu peki sizinki

Merhaba bu soruna çözüm bulabildiniz mi? Benim de şuan embriyolarım 3. Günde gelişimini durduruyor
Ne yazık ki hic biri döllenemedi sürec transfere gitmeden iptal oldu . Yoğun ilaç kullanımı neden olmus doktorumda oyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…