Tüp bebek kardeşliği olmak ister misiniz?

merhaba tüp bebeği kardeşlerim. Bebeklerinize isim düşündünüzmü. bu aralar bizde en büyük sıkıntı bu eşim sürekli sıkıştırıyor ne isim vericeğimiz konusunda. bende hala çok kararsızım. uyumlu olsun istiyorum kızlarımız isimleri ve hece sayısı aynı harf sayısı aynı anlamlarıda güzel olsun. çok şey istiyorum ama anne yüreği işte:)

bana kalirsa isin en kolay tarafi isim bulmak en onemlisi pozitif sonucu duymak ama yinede kolay gelsin en iyisini bulursunuz merak etme

0020maxie çanakkale bursa acıbadem 2. deneme için beklemedeyim 1.deneme olumsuz sonuçlandı doktorum şahin zeteroğlu

Kızlar yarın hastaneye gidyoz bakalım neler olcak ege ünv tüp bebek merkezine bu gün kendimi sevk ettiricem hadi hayırlısı bay

0001 gülcicek61_67 zonguldak
0002 elifzeynep2008 ankara
0003 silam almanya ( Mikro enjeksiyon )
0004 efsane202 afyon
0005 tuba istanbul
0006 ahlal81 tokat
0007 nisazeynep izmir
0008 acem_kızı bursa
0009 hüllis trabzon
0010 chilek mersin
0011 irem24 istanbul
0012 gül apaydin balikesir
0013 hohanyeh antalya
0014 orkide76 kayseri ( Mikro enjeksiyon )
0015 ebrizm - İzmir ( mikroenjeksiyon yöntemiyle hamileyim ) ( ikiz bebek )
0016 dilbis Fransa ( 3. asilama )
0017 adayadayı - aydın (mikroenjeksiyonla hamileyim)
0018 İremNaz Aydın
0019 çiğtanesi ..................?
0020 maxie Çanakkale

hihoyyytKizlar günaydin ...gününüz diğer günlerden güzel geçmesi dileği ile........
Salidan beri yoktum izinde idim. Nasilsiniz bu arada bakalim .....

Kızlar herkese günaydın........... Biz 2 gündür ege ünvrst indeydik valla bütün tahliller yapıldı smer ve 3 kan tahlili benim.. eşimede kendine ait tahliler yapıldı dosya dolduruldu işte bilgiler kaç yaşındasın ilk evliliğinmi,hastalığın varmı falan ikimiz ayrı yerlerde tabi sonra normal muayene oldum bildiğiniz şekil neyse 2 kan tahlilim çıktı laboranta sordum normal dedi bi tahlil ayın 15 i bi taneside( 1 ay sonra en geç smer tahlili) tabi eşime bakan doktor onun değerlerni görüce size tüp bebek öneriyorum deyip raporu imzalamış ..şimdi benim kalan 2 tahlili bekliyoz heralde 1 ay sonra engeç tüp bebek tedavisine başlarız. Biraz tahlilleri geç veryolar ama ne yapsınlar çok kalabalık ama en azından ADNAN MENDERESTEKİ gibi adamı ısırmıyolar insan gibiler sağolsunlar her soruya insanca cevap veryolar

Bide bizden 1 aşılama olduğuma dair belge istedilerEge ünvrst de ben kendim dedim 1 aşılama oldum diye neyse biz izmirden hoooop doğru aydına ADNAN MENDERES TIP FAK.1 aşılama olmuştur belgesi almaya tabi yine sekretere yalvararak bi doktorla görüşelim dedik durumu anlattık neyse ordaki tek iyi insan o bayan.. yasin di ye bi doktor varmış içerde ona söyleyin dedi girdik içerde 3 kişi 2 bayan bir yasin (Doktor=kasap Bey)inanırmısınız kafasını kaldırıp yüzümüze bile bakmadı bu adam ben konuşuyorum a kafasını bile kaldırmıyor nerdeyse öflenip çıkın diye bağıracak...kekeledim korkumdan tabi.. yanındaki bayan dinlemiş şükür ama diğer bayan doktor siz kendi kendinize karar veremezsiniz ne diye tüp bebek işine girdiniz 3 aşılama olmanız gerekiyo falan diye zırvalamaya başladı eşimde doktor hanım beni ege ünvrtstesine sevk ettiler ve ordaki doktor size tüp bebek öneriyorum dedi bize deyince kadın bozuldu tabi onlar beceriksiz duruma düştüler bide sanırım kazanç kapıları ve hatta biraz daha aşağılamak azarlamakmı istiyolardı bizi neyse şükür o hataneden kurtulduk hangi akla hizmet gitmişiz orya neyse bilginiz olsun diye yazdım arkadaşlar ve biz özel muayene gitmiştik ilgilenilsin diye.................

0001 gülcicek61_67 zonguldak
0002 elifzeynep2008 ankara
0003 silam almanya ( Mikro enjeksiyon )
0004 efsane202 afyon
0005 tuba istanbul
0006 ahlal81 tokat
0007 nisazeynep izmir
0008 acem_kızı bursa
0009 hüllis trabzon
0010 chilek mersin
0011 irem24 istanbul
0012 gül apaydin balikesir
0013 hohanyeh antalya
0014 orkide76 kayseri ( Mikro enjeksiyon )
0015 ebrizm - İzmir ( mikroenjeksiyon yöntemiyle hamileyim ) ( ikiz bebek )
0016 dilbis Fransa ( 3. asilama )
0017 adayadayı - aydın (mikroenjeksiyonla hamileyim)
0018 İremNaz Aydın
0019 çiğtanesi ..................?
0020 maxie Çanakkale
0021 pınkrose ......?

slm kızlar ..
iremnaz inşallah diledğin gibi olur cnm. dua edicem sanada....

Sevgili irem naz
bazi hastalarin aşilama tutma ihtimali var diye önce üç aşilama yapiliyo. Banada öyle yapildi.
Eğer aşilamada tutma ihtimali yoksa direk tüp bebeğe yönlendiriliyo.
Evet bazilari para için fuzili şeyler yaptiriyolar. Var böyle doktorlar malesef. çok iyi araştirip şeçmek lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…