• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek kardeşliği olmak ister misiniz?

canım ben de ankara başkent üniversitesinde tedavi görüyorum seninde üniversite hastanesi fiyatlar nasıl orda

canım biz ilaçlar hariç hastaneye raporlu fiyat olarak 2145 yatırdık ilaçlarla 3 buçuğu buldu sen kaça yaptırıyosun canım

:ecrin_bebek::ben türkiyeden degilim ama genede bi yazayim dedim insallah en kisa zamanda hepimizin bi bebisi olur...

canım biz ilaçlar hariç hastaneye raporlu fiyat olarak 2145 yatırdık ilaçlarla 3 buçuğu buldu sen kaça yaptırıyosun canım

selam canim ankarada tedavi yaptini okudum bende bu senenin sonunda ankarada yaptirmayi düsünüyorum ama hangi hastane iyi olup olmadini bilmiyorum. Burdaki doktorum bana ankara hacettepyi tavsiye etdi bi bilginiz varmi aceba????

hamilelerrrrrr
iyice uyuyun ha emi. sonradan uykusuz kalıcaksnız.ama bunlar tatlı yorgunluklar olacak tabiki. hele bide kucağınıza alın bi bakalım.
:ecrin_bebek:

0001 gülcicek61_67 .............Zonguldak...............YıĞıT EFE DÜNYAYA GELDı......
0002 elifzeynep2008 ............Ankara ..................HAMıLE HAMıLE HAMıLE HAMıLE HAMıLE HAMıLE HAMıLE
0003 silam .........................Almanya ..........( Mikro enjeksiyon )
0004 efsane202 ..................Afyon...............hamile
0005 tuba ..........................ıstanbul
0006 ahlal81 ......................Tokat...............hamile
0007 nisazeynep ......... ......ızmir
0008 acem_kızı ............ .....Bursa
0009 hüllis .................... ...Trabzon
0010 chilek .................. ....Mersin
0011 irem24................ ..... ıstanbul
0012 gül apaydin............... Balikesir
0013 hohanyeh............ ..... Antalya
0014 orkide76 ....................kayseri ...........( Mikro enjeksiyon )
0015 ebrizm ..................... ızmir............... ( mikroenjeksiyon yöntemiyle ikiz hamile)
0016 dilbis .........................Fransa ...........( 3. asilama )
0017 adayadayı ................. Aydın .............(mikroenjeksiyonla hamileyim)
0018 ıremNaz ....................Aydın
0019 çiğtanesi .....................?
0020 maxie ......................Çanakkale
0021 pınkrose .......................?
0022 haziran15................. Ankara ..........(3. tüp bebek yeni başlıyacağım)
0023 esen81 ....................ıstanbul..........(.hamile)
0024 meltem1974..............Aydın.............(8 haftalık hamiş--ıcsı)
0025 berensu....................Bursa...............ham ile
0026 tutkun09.....................? ...................hamile
0027 ty141979....................?
0028 zigo..........................Artvin..............
0029 merit........................ ?...................hamile
0030 sevim_li......................?.................?
0031 SedaYıldız ..........ıstanbul...........5.tüp denemesi olacak (Transfer tarihim 05.02.09)
0032 Meralun.....................Çorum(tedavi ankara gürgan klinik).........2.denemeye başlıyorum
0033 Bernice.......................?................... ...25 haftalık hamile
0034 Elifefe.........................?................. ........

LıSTEDEKı DıĞER KIZLAR SıZLER NE ALEMDESıNıZ.....?
LıSTEDEKı DıĞER KIZLAR SıZLER NE ALEMDESıNıZ.....?

gülçiçek merhaba benim oğluşum doğdu şu an 4 aylığız allahım bu duyguyu herkese nasip etsin.listede ismim var hamile die değiştirirsen sevinirim.dualarım bu yolda yürüyen tüm arkadaşlarıma...

elif zeynep gözünaydın allah tamamına erdirsin
efsane gözünaydın oğlunla birlikte size sağlık sıhhat bir ömür boyu mutluluklar diliyorum allah analıbabalı büyütmeyi nasip etsin

elif zeynep gözünaydın allah tamamına erdirsin
efsane gözünaydın oğlunla birlikte size sağlık sıhhat bir ömür boyu mutluluklar diliyorum allah analıbabalı büyütmeyi nasip etsin[/QUOTE

orkidecim teşşekkür edrim durumu bilmiyorum eğer bebek özlemiyle yaşıyorsan en kısa zamanda allahım kuzuna kavuştursun canımzemuszemuszemuszemus

Back
X