Tüp bebek kese var Beta hcg yükselmiyor

meltem19byr

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2021
3
1
16
28
Temmuz ayında transferim oldu 12. Gün sonucum 279 çıktı 4 gün sonra tekrar b hcg verdim 1116 yükselmişti 3. Defa tekrar b hcg verdim ve 1683 yükselmiş %66 artması gerekiyor ama artmamış buarada keseyi de gördük 5 mm falandı doktorum tekrar 4 gün sonra kan vermemi istedi bu kan sonucum da 16888 olmuştu hiç yükselmemiş doktor artık çok fazla beklememizin manası yok dedi sağlıklı ilerlemiyor dedi yarın tekrar son kez çağırdı benim gibi olup da sonradan kan değeri yükselen var mı ??

keseyi gördükten sonra beta takibini niye yaptı ki? Kese düzgün değil mi? Ben 10. ve 14. gün yaptırdım beta testini, doktorum o zaman istemişti sonra kese görmeye gittik ve tekrar beta testi istemedi hiç

Temmuz ayında transferim oldu 12. Gün sonucum 279 çıktı 4 gün sonra tekrar b hcg verdim 1116 yükselmişti 3. Defa tekrar b hcg verdim ve 1683 yükselmiş %66 artması gerekiyor ama artmamış buarada keseyi de gördük 5 mm falandı doktorum tekrar 4 gün sonra kan vermemi istedi bu kan sonucum da 16888 olmuştu hiç yükselmemiş doktor artık çok fazla beklememizin manası yok dedi sağlıklı ilerlemiyor dedi yarın tekrar son kez çağırdı benim gibi olup da sonradan kan değeri yükselen var mı ??
Canim bende de betayi gordukten sonra keseye çağırmıştı doktor hiç üst üste beta baktirmadim . Zaten kese gorunduyse betaya neden baktı ki anlamadım.Ben 14.15 günde baktirmistim ilk yüksek çıktı ikinciye ben merak edip baktirmistim o kadar doktor gerek yok demişti kan testi bile istemedi benden hiç ilk düşük olur belki sonra yükselir ama senin hep yüksek ve ikiz sanırım ikizlerde yüksek çıkıyor benimde öyleydi

Merhaba hakkınızda hayirlisi olsun.benim değerlerim en başından yavaş yükseldi doktorda sağlıklı gebelik olmadığını söylemişti keseyi görmüştük ben 1 gün arayla betahcg baktırdım doktor takip etti progeston ve kan değerlerim normal olmasina rağmen kanamam başladı ve kürtaj oldum.ama benim gibi olan bir tanıdığım 15 gün kanaması olmasına rağmen gebeliği sağlıkla ilerliyor.size tavsiyem karşılama kıyas yapıp kendinizi üzmeyin.Allah gönlünüze göre nasip etsin.

keseyi gördükten sonra beta takibini niye yaptı ki? Kese düzgün değil mi? Ben 10. ve 14. gün yaptırdım beta testini, doktorum o zaman istemişti sonra kese görmeye gittik ve tekrar beta testi istemedi hiç
Deger 24 saatte iki katına yükselmesini bekliyor,düşük yükseliyorsa progestan ve takipli beta bakiyorlar.

Tamam normalde öyle ama tüp bebekte keseyi gördükten sonra beta takibi olduğunu ilk defa duyuyorum
1 gün arayla 9 kere beta baktırdım ben keseyi gördükten sonrada baktırdım ve normalde bu şekilde oluyormuş ilk test yaptırmadan öncede hastahanede soylemislerdi bazı hastalarımıza 7 test aldığımız demişlerdi

Back
X