Merhaba ben bahçecide başlamıştım ama doktorum brüksel tüp bebek merkezine geçtiği için oraya embriyo taşıdık bi inceleyin isterseniz cem çelik doktorumMerhaba arkadaşlar. Bilenler var eşim azosperm şuan Bülent Erol da tedavideyiz. Eylül 22 sinde 3.ayımız dolacak sonraki süreçte tüp bebek için başlama durumumuz var. Tayinimiz Tekirdağ a cıktı o yüzden en yakın yer İstanbul olduğu için orada tüp bebek yaptıralım diyoruz. Eşimin doktoru bahçecide olduğu için orada mı devam edelim yoksa başka yere mi geçelim arada kaldık. Bana önerebileceğiniz gerçekten iyi profesyonel ve başarısı yüksek doktor var mı ? Kaçıncı denemede tuttu? Özellikle eşi azopserm olan arkadaşlar nerelere tüp bebek yaptırdınız? Memnun kaldınız mı ?
Cem Çelik i çok duydum memnun kaldınız mı kendisinden kaçıncı denemenizMerhaba ben bahçecide başlamıştım ama doktorum brüksel tüp bebek merkezine geçtiği için oraya embriyo taşıdık bi inceleyin isterseniz cem çelik doktorum
Merhaba bende 7 temmuzda başladım cem hocaya siz ne durumdasınız memnunmusunuz cem hocadanMerhaba ben bahçecide başlamıştım ama doktorum brüksel tüp bebek merkezine geçtiği için oraya embriyo taşıdık bi inceleyin isterseniz cem çelik doktorum
Benim 2. Denemem oldu kendisinde histereskopi sonrası yeni transfer yapıldı doktorumdan çok memnunumCem Çelik i çok duydum memnun kaldınız mı kendisinden kaçıncı denemeniz
Ben 9 aydır devam ediyorum memnunum siz hangi aşamadasınızMerhaba bende 7 temmuzda başladım cem hocaya siz ne durumdasınız memnunmusunuz cem hocadan
Merhaba arkadaşlar. Bilenler var eşim azosperm şuan Bülent Erol da tedavideyiz. Eylül 22 sinde 3.ayımız dolacak sonraki süreçte tüp bebek için başlama durumumuz var. Tayinimiz Tekirdağ a cıktı o yüzden en yakın yer İstanbul olduğu için orada tüp bebek yaptıralım diyoruz. Eşimin doktoru bahçecide olduğu için orada mı devam edelim yoksa başka yere mi geçelim arada kaldık. Bana önerebileceğiniz gerçekten iyi profesyonel ve başarısı yüksek doktor var mı ? Kaçıncı denemede tuttu? Özellikle eşi azopserm olan arkadaşlar nerelere tüp bebek yaptırdınız? Memnun kaldınız mı ?
Cem hocada bi arkadaşım şuan ikizlerine hamile inşallah darısı bizim başımızaMerhaba bende 7 temmuzda başladım cem hocaya siz ne durumdasınız memnunmusunuz cem hocadan
Benim 2. Denemem oldu kendisinde histereskopi sonrası yeni transfer yapıldı doktorumdan çok memnunum
Cem hoca iyi bir doktor ama sinirlerinizin beton gibi sağlam olması lazım o nemrut asistanları ile muhatap olurkenCem Çelik i çok duydum memnun kaldınız mı kendisinden kaçıncı denemeniz
Merhaba fiyat listesi varsa bana atarmısınız bende orayı düşünüyorum yada ilk deneme ücreti ne kadarMerhaba bende 7 temmuzda başladım cem hocaya siz ne durumdasınız memnunmusunuz cem hocadan
Kusura bakmayın ben şimdi gördüm mesajınızı.oylemi ne güzel cem hoca çok güler yüzlü evet çok samimi ve yakın davranıyor stres olmadım hiç yanındaCem hocada bi arkadaşım şuan ikizlerine hamile inşallah darısı bizim başımıza
Cem hoca gerçekten çok mükemmel birisi bende çok şükür hamileyim önce Allahın sonra cem hocanın başarısı sayesinde çok şükür darısı başınıza inşallahKusura bakmayın ben şimdi gördüm mesajınızı.oylemi ne güzel cem hoca çok güler yüzlü evet çok samimi ve yakın davranıyor stres olmadım hiç yanında
Amin amin Allah'ım razı olsun hamilelerin duası kabul olurmuş lütfen bana dua edin bugün 11 de randevum var yine gelip gidiyoruz cem hocaya rabbim ben gibi isteyen herkese nasip etsin.cem hoca için taa karadenizlerden geliyorum her ay okadar zahmetliki hem maddi hem manevi olarak rabbim tes zamanda hayırlı sağlıklı evladıma kavuşmayı nasip etsin.sizinde evladinizi hayırlı sağlıklı eylesin rabbim kucağınıza almayi nasip etsinCem hoca gerçekten çok mükemmel birisi bende çok şükür hamileyim önce Allahın sonra cem hocanın başarısı sayesinde çok şükür darısı başınıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?