Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek konusunda fikirlerinize ihtiyacım var..

Benim kuzenim ve bir arkadaşımda ilk denemelerinde bebeklerini kucaklarına aldılar bahçeci tüp bebek merkezinden istanbulda
Biz izmirdeyiz ist biZe gidiş geliş açısından Uzak olur diye düşünmedik ama gidenler çok memnun ankarada da şubesi var diye biliyorum
Bu işte tecrübeli labaratuvarlar çok önemli

İnşallah sağlıkla kucağına alır mutlu sağlıklı günlerde büyütürsün. Darısı isteyen dileyen ve tabii layıkıyla annelik babalık yapabilecek olan herkesin hepimizin başına olsun. Bir de kafama takılan kadın sağlığı ile ilgili ileride sıkıntı yaratıyor diyenlerde var tedaviler için. İnternette çok araştırdım öyle bir şey bulamadım. Eşin kadın doğumcuymuş o ne düşünüyor var mı böyle riskleri. Yani bir çekincem de tedaviyle çocuk sahibi olup ileride çocuğu hasta bir anneye mahkum edip küçük yaşta annesiz bırakmak Neler düşünüyorum kafam da deli sorular ne zormuş ya Allah tüm isteyenlere kolaylıkla anne olmayı nasip etsin inşallah gerçekten zormuş bu işler

Ben böyle birşey hiç duymadım ama tabiki çok fazla hormon yüklemesi yapılıyor ki gebe kalsan bile 12. Aya kadar devam ediyor ilaçlar düşük riskini engellemek için. Ben şuan bile günde 8 doz hormon ilacı alıyorum . Memede fibro kistlerim var bu hormonlar meme kanserini ki ailede geçmişimiz var tetikliyor doktorum bu konuda bişey demedi bize neticede göze alıyorsun ...ama eşim düzenli kontrol ediyor el muayenesi ile .. ultrasonlada bakılacak..
Dediğim gibi kötü şeyleri uzaklaştır zihninden bilemezsin kimin ne olacağını ...iyi düşünelim iyi olsun .geçen gün eşimin bir hastası doğuma bir hafta kala bebeğini kaybetti kalp atışları durmuşş hiçbir sorun yokken .çok üzüldük o yüzden birazda tevekkül etmek lazım

Herşey yolundayken biranda hayatlar tepe taklak oluveriyor herşey bizim için hep mükemmelini isteriz ama herzaman mükemmelini yapamayız hayat ne getirirse
O yüzden kararını ver geç kalmadan emin ol pişman olmazsın anın tadını çıkar

Haklısın neticede her şey olacağına varıyor. Kararımı verdim zaten önümüzdeki ay başlıyorum aksi bir durum olmazsa. Başlamaya karar verdim de doktora karar veremedim asıl mesele o :) Allahım inşallah bu ay bir sürpriz olur da bütün bunlara hiç gerek kalmaz :) Hepimiz için en iyisini diliyorum umuyorum, sana da kolaylıklar diliyorum sağlıklı bir hamilelik sağlıklı bir doğum olsun inşallah...

İnşlhhh gerek kalmazzz hayırlısı olsunnn ...
Güzel dileklerin içinde teşekkür ederimamin inşlhh

Prof. Dr Yücel Karamanı öneririm. 20 tane doktor gezmişimdir gerçekten yücel hoca net sonuçlar ortaya koyan tek doktor oldu

Çok teşekkür ederim. Yücel Karaman hakkında çok olumlu yorumlar var gerçekten, işinin uzmanı belli ki ama ben Ankara'da doktor arayışındayım. İstanbul'a gitme şansım yok maalesef.

Slmlar..Ben ankarada değilim ama ankarada olanlara önerim
Dr recai pabuççu ya tedavi olan bi arkadaşım şu an tüp bebekle ikizlerine hamile tabiki önce rabbimin izni ile sonra vesile olan doktorlar sayesinde inşallah isteyen herkesle beraber bizde en kısa zamanda hayırlı evlat sahibi oluruz...

canım benimde istanbuldaki önerim bahçeci merkezi sabri bey ben onun sayesinde anne oldum kesinlikle öneririm

Size önerebileceğim gurur polat hocam.kendisi ankarada .ilk denemede pozitif sonuç aldık. Ben aydında oturuyorum.
Daha önce başka yerde yaptırdım 2 kez sonuç negatif ilgi alaka yok az kalsın mahvedeceklerdi bizi maddi manevi zorladılar .Allah gurur polat gibi hocaların sayısını arttırsın. Bilgi ve ilgisiyle bizi hep motive etti .kendisinin videolarını facebook sayfasına bakın.telefonla görüşün gerçekten ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Merhaba bend3 Ankarada aşılama icin iyi bir kadın doğum uzmanı araştırıyorum da siz bulabildiniz mi memnun kaldiniz mi acaba yardımcı olur musunuz

Merhaba bend3 Ankarada aşılama icin iyi bir kadın doğum uzmanı araştırıyorum da siz bulabildiniz mi memnun kaldiniz mi acaba yardımcı olur musunuz

Merhaba ben Ankarada aşılama icin iyi bir kadın doğum uzmanı araştırıyorum da siz bulabildiniz mi memnun kaldiniz mi acaba yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…