- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 42
- Konu Sahibi herzamanpozitif
-
slm kızlr:)
bugün benim test günüm şimdi çıkıyorum ve kan vermeye gidiyorum:)
inşallah iii sonuçlarla gelirim rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin :)
slm kızlar bende aşılama bölümünden tüp bebege transver oldum artık 2 hap 2 igneli aşılamadanda sonuç alamadık martda sanırım bizde tedaviye başlayacagız nasipse inşallah rabbim hepimize bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip eder
maalesef negatıfffffffffffffff(((((((((((((
Merhaba arkadaşlar 3 günden beri internetimizde sorun vardı. sizlerden uzak kaldım( benim salı sabaha karşı 4 gibi su gibi kanamam oldu hemen sabah olunca doktora gittim beta testi yaptık şükür 7500 çıktı. ama tam olarak rahatlamam için yeterli değil malesef... bugün saat 4 gibi kese kontrolü olucam eğer keseler normalse herşey yolunda olucak...bana dua edin ne olur.....
Herzamanpozitif pozitif ol canım. İnşallah bişey olmaz. Yerleşme kanamasıdır umarım. Dualarım seninle Allahım ne olur yadrım et bizlere.
teşekur ederım hepinize arkadaslar napalım vardır bundada bır hayır ...hayırlısı boyleymış amaaaaaaa bu benım 4.denemem di artık bu yıl bu sayfa yı kapattım seneye allah kerım(((
Merhaba arkadaşlar 3 günden beri internetimizde sorun vardı. sizlerden uzak kaldım( benim salı sabaha karşı 4 gibi su gibi kanamam oldu hemen sabah olunca doktora gittim beta testi yaptık şükür 7500 çıktı. ama tam olarak rahatlamam için yeterli değil malesef... bugün saat 4 gibi kese kontrolü olucam eğer keseler normalse herşey yolunda olucak...bana dua edin ne olur.....
canım bana doktor soylemisti.. simdi ikiz oldugu icin iki tane kese var ve normalden daha cok rahmi kazıyorlar yerlesmek icin, eger kılcal damara denk geldiyse kan gelebilir.. normal demisti.. sadece ve sadece uzun surmesin bu kanama ve parca gelmesin yeter.. onun dısında endiselenme demisti tatlim.. sen de doktorundan guzel haberlerle donersin insallah saat 4 oldu. hadi guzel haberleri geitrrrrinşallah canım...öyle mi oluyormuş hiç duymamıştım kılcal damarları kazıdıklarını???
canım hic kendini sıkma inan boyle olması daha iyi, bak ben eylul ayında tup bebek tedavisi oldum, once regl oldum tutmadı zannettim , 2. tedavi icin muayeneye gidince bi baktık hamileymisim kese beliriverdi ve 1 hafta sonra da ikinci bir kese.. yani ikiz hamilelikmis.. ama maalesef bebeklerden ikisi de hic gelismedi.. ne kalp gorduk ne bir sey.. boş gebelikti.. en nihayetinde aldırmak zorunda kaldım..teşekur ederım hepinize arkadaslar napalım vardır bundada bır hayır ...hayırlısı boyleymış amaaaaaaa bu benım 4.denemem di artık bu yıl bu sayfa yı kapattım seneye allah kerım(((
arkadaşlar, doktora gittim ama maalesef net bir kese görüntüsü yakalayamadı((istanbuldaki doktorumu aradım 1 hafta kadar beklememi söyledi buarada da beta takibi yapıcaz bakalım hayırlısı...sanırım bu seferde olmıcak gibi geliyo bana ((
kızlar izmirde tedavi olan ve memnun kalan varsa bana merkez önerebilir misiniz???
arkadaşlar, doktora gittim ama maalesef net bir kese görüntüsü yakalayamadı((istanbuldaki doktorumu aradım 1 hafta kadar beklememi söyledi buarada da beta takibi yapıcaz bakalım hayırlısı...sanırım bu seferde olmıcak gibi geliyo bana ((
kızlar izmirde tedavi olan ve memnun kalan varsa bana merkez önerebilir misiniz???
Canım merhaba topiğinizi yerini gördüm hayırlı uğurlu olsun.Tahlil sonucun yüksek çıkmış muhtemelen ikiz bende ikiz anne adayıyım dondurulmuşlarımla denedim şükür şu anda 10 haftalık hamileyim kanaman olmuş hemen panik yapma bende panik oldum senim ikiz hamişliklerde rahim hızlı büyüdüğü için birde kullandığımız hormon ilaçlarından dolayı 16 haftalık olana kadar kanama olabilirmiş coraspirinini kes kanamayı hızlandırır bende 7 haftalıklen gördüm keseleri ve o zamandan bu zamana ara ara kanamalarım devam ediyo hatta bir keresinde paçalarımdan aşağı aktı düşün artık nasıl bir kanama olduğu pozitif düşün pozitif olsun RABBİM hepimizin bebişlerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.RABBİM yardımcın olsun canım umarım içini biraz rahatlatabilmişimdir.
geçmiş olsun canım bügün bende korkunç bir gün yaşadım akşamüstü keseyi görmeye gidecektik ögleden sonra kıpkırmızı kanamam oldu aglamaktan perişan oldum doktora gittik şükürler olsunki keseyi görebildik ancak kalp atışını duyulmadı haftaya tekrar gelin dedi doktor şimdi öyle çok korkuyorumki ya duyamazsam ya buraya kadarsa
tahminen kac haftaliksin ki kese gorunmuyor
ama degerlerin cok yuksek nasil oluyorki
acaba dis gebelik mi bu aralar benide bunun korkusu aldi
tup bebek te dis gebelik riski daha yuksekmis
ama ne olur yinede pozitif dusunelim pozitif olsun insallah bebislerimize kavusuruz
agrin falan var mi bir yerinde ?
canım değerlerimin yüksek oluşunu ikiz gebeliğe bağlıyorlar, benim adetimin ilk gününden itibaren sadece 4 hafta 1 gün oldu. yani aslında kesenin görünmesi için çok erken ama değerim yüksek olduğu için görünebilir dediler fakat görünmedi...ağrım felan yok çok şükür...ben senin bildiğinin tam aksini biliyorum tüp bebekde dış gebelik oranı daha az...umarım bunlar başımıza gelmez dediğin gibi pozitif düşünelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?