Tüp bebek listesi

slm kızlr:)
bugün benim test günüm şimdi çıkıyorum ve kan vermeye gidiyorum:)
inşallah iii sonuçlarla gelirim rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin :)

inşallah güzel bi sonuçla gelmek nasip olur canım

hayırlısı olsun canım inşallah ilk tüp denemende tutarda bebeğine kavuşursun

maalesef negatıfffffffffffffff(((((((((((((

üzme kendini canım hayırlısı değilmiş napalım umutlarımız bir dahaki denemeye inşallah o zaman tutar inşallah

canım arkadaşın dediği gibi kılcal damarları kazıdıkları için yani iyice yerleşme olduğundan kanama olurmuş o yüzden panik yapma sakin ol inşallah hiçbirşey olamayacak miniklerine Allahımın izniyle

canım arkadaşın dediği gibi kılcal damarları kazıdıkları için yani iyice yerleşme olduğundan kanama olurmuş o yüzden panik yapma sakin ol inşallah hiçbirşey olamayacak miniklerine Allahımın izniyle[/QUOTE]

inşallah canım....saatin 4 olmasını bekliyorum...doktordan dönünce güzel haberler veririm inşallah:))

Herzamanpozitif pozitif ol canım. İnşallah bişey olmaz. Yerleşme kanamasıdır umarım. Dualarım seninle Allahım ne olur yadrım et bizlere.

Dilberimk çok üzüldüm canım. Ama malisef negatifleri görmeden ilk denemelerde pozitifleri göremiyoruz hemen. Hemen hemen hepimiz yaşadık bunları üzme kendini ne olur. Biliyorum zor ama yapacak bişey yok malisef.

teşekur ederım hepinize arkadaslar napalım vardır bundada bır hayır ...hayırlısı boyleymış amaaaaaaa bu benım 4.denemem di artık bu yıl bu sayfa yı kapattım seneye allah kerım(((

teşekur ederım hepinize arkadaslar napalım vardır bundada bır hayır ...hayırlısı boyleymış amaaaaaaa bu benım 4.denemem di artık bu yıl bu sayfa yı kapattım seneye allah kerım(((

canim uzulme ne olur hersey rabbim den ol dese olur demekki zamani degilmis
sabir akadasim sabir allah yar ve yardimcin olsun

degerin iyi cikmis agrin olmadi demi kanamada agrin yoksa problemde yok
takilma uzme kendini bebisleride uzersin iyi dusun iyi olsun
benimde 3 gundur bulantilarim var agzimin tadi degisti hicbiseyden tad alamaz oldum
olsun bebegim benimle olsunda raziyim bunlara

inşallah canım...öyle mi oluyormuş hiç duymamıştım kılcal damarları kazıdıklarını???
canım bana doktor soylemisti.. simdi ikiz oldugu icin iki tane kese var ve normalden daha cok rahmi kazıyorlar yerlesmek icin, eger kılcal damara denk geldiyse kan gelebilir.. normal demisti.. sadece ve sadece uzun surmesin bu kanama ve parca gelmesin yeter.. onun dısında endiselenme demisti tatlim.. sen de doktorundan guzel haberlerle donersin insallah saat 4 oldu. hadi guzel haberleri geitrrrr

canım hic kendini sıkma inan boyle olması daha iyi, bak ben eylul ayında tup bebek tedavisi oldum, once regl oldum tutmadı zannettim , 2. tedavi icin muayeneye gidince bi baktık hamileymisim kese beliriverdi ve 1 hafta sonra da ikinci bir kese.. yani ikiz hamilelikmis.. ama maalesef bebeklerden ikisi de hic gelismedi.. ne kalp gorduk ne bir sey.. boş gebelikti.. en nihayetinde aldırmak zorunda kaldım..
eşim de tedavi oncesi bana "hic olmazsa bari hamile kalabildigini bilsek" demisti ama sonradan bu lafına cok pisman oldu cunku bu hevesi yasayıp sonradan kaybedince insan daha kotu oluyor ve arada gecen kayıp zamana da ayrıca yanıyorsun..dusun bu ay anca dondurulmuslarla transfer yapabilecegiz aradan 6 ay gecti..
dolayısıyla inan basından negatif olsun daha iyi.. ha gonul ister ki hep pozitif olsun devam etsin o ayrı ama negatif sonucu almayı bu yasadıklarıma tercih ederdim tatlım. umarım sana biraz moral verebilmisimdir..:13:

[
canım hic kendini sıkma inan boyle olması daha iyi, bak ben eylul ayında tup bebek tedavisi oldum, once regl oldum tutmadı zannettim , 2. tedavi icin muayeneye gidince bi baktık hamileymisim kese beliriverdi ve 1 hafta sonra da ikinci bir kese.. yani ikiz hamilelikmis.. ama maalesef bebeklerden ikisi de hic gelismedi.. ne kalp gorduk ne bir sey.. boş gebelikti.. en nihayetinde aldırmak zorunda kaldım..
eşim de tedavi oncesi bana "hic olmazsa bari hamile kalabildigini bilsek" demisti ama sonradan bu lafına cok pisman oldu cunku bu hevesi yasayıp sonradan kaybedince insan daha kotu oluyor ve arada gecen kayıp zamana da ayrıca yanıyorsun..dusun bu ay anca dondurulmuslarla transfer yapabilecegiz aradan 6 ay gecti..
dolayısıyla inan basından negatif olsun daha iyi.. ha gonul ister ki hep pozitif olsun devam etsin o ayrı ama negatif sonucu almayı bu yasadıklarıma tercih ederdim tatlım. umarım sana biraz moral verebilmisimdir..:

.......................saol canım tabı var her seyde bı hayır demek bızımde bundaymış hayır rabbım neylerse guzel eyler.................sende en kısa zamanda inş hayırlısıyla kavusursun bebegıne...........

Son düzenleme:
arkadaşlar, doktora gittim ama maalesef net bir kese görüntüsü yakalayamadı((istanbuldaki doktorumu aradım 1 hafta kadar beklememi söyledi buarada da beta takibi yapıcaz bakalım hayırlısı...sanırım bu seferde olmıcak gibi geliyo bana((

kızlar izmirde tedavi olan ve memnun kalan varsa bana merkez önerebilir misiniz???

Canım merhaba topiğinizi yerini gördüm hayırlı uğurlu olsun.Tahlil sonucun yüksek çıkmış muhtemelen ikiz bende ikiz anne adayıyım dondurulmuşlarımla denedim şükür şu anda 10 haftalık hamileyim kanaman olmuş hemen panik yapma bende panik oldum senim ikiz hamişliklerde rahim hızlı büyüdüğü için birde kullandığımız hormon ilaçlarından dolayı 16 haftalık olana kadar kanama olabilirmiş coraspirinini kes kanamayı hızlandırır bende 7 haftalıklen gördüm keseleri ve o zamandan bu zamana ara ara kanamalarım devam ediyo hatta bir keresinde paçalarımdan aşağı aktı düşün artık nasıl bir kanama olduğu pozitif düşün pozitif olsun RABBİM hepimizin bebişlerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.RABBİM yardımcın olsun canım umarım içini biraz rahatlatabilmişimdir.

tahminen kac haftaliksin ki kese gorunmuyor
ama degerlerin cok yuksek nasil oluyorki
acaba dis gebelik mi bu aralar benide bunun korkusu aldi
tup bebek te dis gebelik riski daha yuksekmis

ama ne olur yinede pozitif dusunelim pozitif olsun insallah bebislerimize kavusuruz
agrin falan var mi bir yerinde ?

geçmiş olsun canım bügün bende korkunç bir gün yaşadım akşamüstü keseyi görmeye gidecektik ögleden sonra kıpkırmızı kanamam oldu aglamaktan perişan oldum doktora gittik şükürler olsunki keseyi görebildik ancak kalp atışını duyulmadı haftaya tekrar gelin dedi doktor şimdi öyle çok korkuyorumki ya duyamazsam ya buraya kadarsa

çok sağol canım sabırla beklemeye çalışıyorum...iiki burdan sizinle konuşabiliyorum çook iyi geliyo...

canım benim ah nelere katlanıyoruz bebeklerimizi kucağımıza almak için, ne korkular yaşıyoruz... inşallah en kısa sürede Allahım hepimizin yüzümüze güler arkadaşım sabırlı olmamız lazım...sabırla birbirimize destek olarak beklicez...

canım değerlerimin yüksek oluşunu ikiz gebeliğe bağlıyorlar, benim adetimin ilk gününden itibaren sadece 4 hafta 1 gün oldu. yani aslında kesenin görünmesi için çok erken ama değerim yüksek olduğu için görünebilir dediler fakat görünmedi...ağrım felan yok çok şükür...ben senin bildiğinin tam aksini biliyorum tüp bebekde dış gebelik oranı daha az...umarım bunlar başımıza gelmez dediğin gibi pozitif düşünelim...

merhaba arkadaşlar...
Ben 3.tüp bebek tedavimde ikizlere gebe kaldım.12.gün testim 298 çıkmıştı.14.günde ise 1088.Dr muhtemelen çoğul kaç tane olduğuna bakacağız demişti.Normalde 21 gün sonra kontrole gidecektim ama kan testimden tam bir hafta sonra sanki kırmızı bir iplik yutmuşcasına birşey gelmişti ve ben telaş edip hemen dr gitmiştim.Vajidan bakıldığında 2 tane ufak kesem görülmüştü 5.5 haftalıktı.
İstirat verdiler 2 gün sonra tekrar kontrole gittim ve sadece 1 tane kese gözüktü.Hatta büyütü kesenin içindeki minikte görülüyordu.
İşe tekrar gittim ve 2-3 gün sonra tekrar lekelenme şeklinde gelince hemen apar topar dr gittim.Kontrol ettiler ve 2 tane kesem gözüktü yine.6.5 haftalık ve birinin kalp atışı vardı diğerinin yoktu.7.5 haftaya kadar bekledik ama maalesef yoktu ve artık veda ediyordu.
Ve ara ara yaşadığım lekelenmelerimden diğerini kaybedişimdendi ve vücudum onu attı.Ama hiç parça olarak gelmedi.Hep yatak istiratı geçirdim 3 hafta boyunca.

Yazmamın amacı keseler 5 hafta sonrasında görülmeye başlıyor.Lekelenme yaşanlar lütfen yatın ayaklarınızı kaldırın istirat edin..

Merhaba. Üzgünüm en azındanm listeyi bozacam diye korkuyordum. Benden önce bozanlar oldu. Benimde sonucum negatif. Çarşamba günü test yaptırdım. Sonuç 0.29. Ama hala adet olamadım. Onun sıkıntısını yaşıyorum. 4üncü denememdi Daha öncekilerde tam 12. gün gelirdi. Hatta bir gün önce akşam. Hiç bu kadar gecikmemişti. Öğleye kadar bekleyeceç.Olmazsa doktorumu arayacam. Kullandığım ilaçlardan olabilir belki bu gecikme.

insallah oyledir ben sadece internetten arastirmistim
agrin falan yoksa bence korkma derim bende iki kere yasadim
seni cok iyi anliyorum allah yardimcimiz olsun icini ferah tut
bu sefer olacak bebeklerimiz bizi birakmiycak korkma
uzulme ne olur normal hayatina dvm et

ben gecen sene bu zamanlar ikinci bebegimi kendiliginden hamile kaldim
cok siddetli sekilde bulantilarim var 7-24 yani 3 ay yattim 3 ayin sonunda
bebegimin kalp atislari durdugu icin kaybettik simdi tam ayni zamanlarda
yine hamileyim bulantilarim basladi ama cok sukur sadece sabah oglene dogru
gidiyor ama sonucundan korkmak istemiyorum ALLAH im ne olur beni koru
ve bu yolda giden butun arkadaslarimi koru ALLAH yar ve yardimcimiz olsun

Merhabalar test günüm 1 mart haber veremedim bir türlü her zaman giremiyorum pc neler olmuş ....
Iyi düşünelim iyi olsun arkadaşlar ..cuma saati hep beraber dua edelim.dularım hepimiz için herkese hayırlı cumalar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…