Tup bebek masrafi?

Sardunyayaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
609
369
33
35
Merhaba , tup bebek icin doktora basvurdugumuzda on muayanede neler yapiliyor kadin ve erkege birde masraflari nekadar acaba? Ozellikle bursa da varmi iyi bir dr tecrube eden?

Ben farklı bir şehirde tedavi oldum. Ama tedavi 6 bin. Ilaclarin ve ekstra masraflar da oldu onlara da 3 bin civarı verdik. Taksit de yaptılar.

Merhaba , tup bebek icin doktora basvurdugumuzda on muayanede neler yapiliyor kadin ve erkege birde masraflari nekadar acaba? Ozellikle bursa da varmi iyi bir dr tecrube eden?
kadin a rahim filmi cekiliyor erkegin degerlerine bakiliyor genelde isganbulda ozel hastanelerde genelde masraf ilaclarla beraber 10 bin tl yi buluyor ama istanbul disi yerlerde ucreti bilmiyorum

Devlet te hakkımı kullandım . İlaçlar dahil , embriyo dondurma dahil 1500 tl tuttu .

Eğer hala yaptırmadı iseniz size ücretsiz on görüşme ayarlayabilirim. Bu konuda yardımcı olmak isterim.

özelde yumurta dondurttum. 5 senelik saklama süresiyle birlikte 8 bin tuttu. (2 sene önce.)
inş. hepimiz kavuşuruz çocuk sahibi olma mutluluğuna...
Amin amin inşallah . Aradan zaman geçmiş . Geçen zaman kısa olsa da omrumden en az 10 yıl götürdü . Bu süreçte ilk tüp bebek denememde tuttu ancak 3.5 aylıkken kaybettim bebegimi . İkinci tüp bebek deneme mi de dondurulmuş ile yaptım ancak tutmadı . 3. Tüp bebek denemem için beklemekteyim rabbim kimsenin kucaginı bos komasin . İsteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Zübeyde hanım toplam ücret ne kadar
Eylül ayında bana dondurulmuş lar la ve ilaçlarla birlikte 1500 tl ye mal olmuştu . Şöyle söyleyim 410 tl transfer ücreti , 600 tl de iğneler ilaçlar tutmuştu . Kalan kısmı da dondurma ücreti ve sonrasında kullandığım jel ler in ücreti. İkinci denememiz dondurulmuş embriyo ile oldu . Fakat 2. Denemede rapor hakkımı kullanmadım ücretli yaptırdım yine zubeyde hanim da. Onun maliyeti de ilaçlar hariç 1125 tl . İlaçlar zaten hap . Çok bir maliyeti yok. Ancak tutmuş olsaydı crinone jel kutusu 108 tl den devam edecektim . 1125 tl nin içinde de 900 tl si transfer ücreti 225 tl dé çözünme parası

Anladım ewet fiyat çok uygun biz ngs uyguladığımız için maliyetimiz 15 bin buluyor o yüzdem fiyat sordum
Rabbim kolaylık versin inşallah hepimiz evlatlarımız olur

Anladım ewet fiyat çok uygun biz ngs uyguladığımız için maliyetimiz 15 bin buluyor o yüzdem fiyat sordum
Rabbim kolaylık versin inşallah hepimiz evlatlarımız olur

Ngs nedir ? Bir de hangi şehirde hangi hastahaneye yaptiriyorsunuz? Bu maliyetin içinde ne var ? Bundan sonraki denememı bende özelde düşünüyorum ama bakalım hayırlısı .

Ngs nedir ? Bir de hangi şehirde hangi hastahaneye yaptiriyorsunuz? Bu maliyetin içinde ne var ? Bundan sonraki denememı bende özelde düşünüyorum ama bakalım hayırlısı .
Ngs genetik tarama eşimde kromozom translokayon olduğu için şart embrıo bası 350 dolar veriyoruz
Daha önce Ankara ve Gaziantep de yaptım hepsi özel bu genetik tarama için
Tüp benek ücreti 5500 ilaçlar dondurma ücreti
Genetik tarama sprem seçmeteknıgı derken 15 bin tutuyor

geçmiş olsun... doktorunuz kimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…