Çok şükür,sen de bence vakit kaybetme,yaşın kaç bilmiyorum ama zaman aleyhimize biliyorsun,Allahım kimseye evlat hasreti çektirmesinCanm bak ne güzel sperm bulunmus bebek bekliosun cok şükür Rabbime darısı bize inşallah
Aaa çok sevindim hayırlı olsun :) kaçıncı gün embriyosu ve kalitesi neydi?Kızlar selam bende bu ay Başkent Üniversitesi hastanesinde hulusi hocada ikinci tüp bebek denememi yaptım ge çok şükür hamileyimKEİSNlikle hulusi hocayı tavsiye ederim . İlk tüp denememi novart ta yapmıştım ve hiç memnun kalmadım . Ama hulusi hoca on numara hiçbirşeyi şansa bırakmıyor herşeya bakıyor ve kişiye öZel tedavi uyguluyor . Çok şükür ben kavuşacam bebeğime allahım herkese nasip etsin .
İnşallah istediğin sonucu alırsın :) kaçıncı gün transferi oldu?Kızlar merhaba bende novaartta tedavi görüyorum transferim 4. Günü bugün 28 yaşındayım sebepsiz inferfilite teshısım Ahmet hoca çok ilgiliydi fakat tek embriyo transfer edildi 6 yumurta toplandı 3 tanesi döllendi şimdi beklemedeyim . Tedirgin ve gergin bir bekleyiş umarım sonu hayırlı olur ..Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bir sperm bir yumurta yeterli rabbim ol dedikten sonra. Rabbim inş gönlüne göre verecek3.gün embriyosu acıkcası bana yumurtam az geldi ve bi hayli moralim bozuldu fakat hikayeleri okuyunca nasipse oluyor
Hiç arama , benim ilk denememde kabızlık oldu, kaşık batmaları oldu.. sözde hepsi belirtiydi. Ama transferden tam bir hafta sonra regl oldum. Ondan belirti beklemeAmin canım tedbir bizden takdir Allah'tan Bi belirti arıyorum. Her gün ama hiç bir belirti Yok bu durum beni üzüyor
3. Gün embriyosuydu 8 hücreli birinci kalite idi .çok şükür Allah’ıma oldu . Allah herkese nasip etsin işallahAaa çok sevindim hayırlı olsun :) kaçıncı gün embriyosu ve kalitesi neydi?
Aminnnn darısı bize olsun. Transfer günü yaklaştıkça olumsuzlaşmaya başladım3. Gün embriyosuydu 8 hücreli birinci kalite idi .çok şükür Allah’ıma oldu . Allah herkese nasip etsin işallah
Siz de hulusi hocaya mı gidiyorsunuz eğer öyleyse bemce hiç umutsuzluğa kapılmayınAminnnn darısı bize olsun. Transfer günü yaklaştıkça olumsuzlaşmaya başladım
Hayırrrr hiç öle düşünme ben de 7.günün gecesi ay tutmıcak mı acaba dedim korktum sonra o gece inanılmaz bir göğüs ağrıısyla uyandım öyle yanıyordu ki uçları İnan uyuyamadım sabah test yaptım idrar testi bir baktım pozitif hemen kan verdim kan da da pozitif .çok şükür Allah’ıma bak sen önce Allah’a sonra doktoruna güven işllah olcakHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah Benimde transferin 6.günü olumsuz düşünmeye başladım zaman geçtikçe
Yok ben Tolga Ecemişe gidiyorum :)Siz de hulusi hocaya mı gidiyorsunuz eğer öyleyse bemce hiç umutsuzluğa kapılmayınUmarım herşey yolunda gider ve bebişine kavuşursun
Ben 8. Gğn yaptırdım beta hcg yi 23 çıktı. 10.gün yani bugün tekrar yaptırdım 69.7.günde değeriniz kaç çıktı
Canım hulusi hocanın telefonu vs var mı Ahmet erdem den olumsuz sonuç aldık çok pişmanım etiketine aldanmıştım ama yazık yani .hulusi hocadan randevu alacağım şimdi fakat ulaşamıyorumBen 8. Gğn yaptırdım beta hcg yi 23 çıktı. 10.gün yani bugün tekrar yaptırdım 69.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?