Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi Ankara Tüp Bebek Merkezleri

Ankara'da Bulunan Tüp Bebek Merkezlerinin başarı anketi

• Ankete Katılan
    344

Bu süreçte doktor çok önmli. Tercihin iyidir inşallah, hakkında hayırlısı olsun. İnşallah sonuçta yüzünü güldürür. Allah gönlüne göre versin canım.

Bu
Verdiğimiz oyu nasıl geri alabiliriz acaba. Oyumu iptal etme şansım var mı.

Ankara medicana osman denizhan özgün hakkında yorum bulamıyorum. Orda tüp bebek yaptıranlar lütfen yorum yazarmısınız

Var mı benim gibi 41 yaşında olup 2 çocuğu olan ve 3. Yü tüp bebek düşünen Merkez arıyorum ama kararsızım utanıyorumda ama olmadı işte kendiliğinden son şans denemek istiyorum murat sönmezeroğlu ile ilgili düşünceleriniz

neden utanıyorsun ki,
senin yaşında olup da henüz tek çocuğa sahip olamayıp tedavi arayışında olan öyle çok insan var ki...
rabbim gönlüne göre versin

Merhaba arkadaslar 4.asilamam yapolacak. Tup bebek icon ankarada onerdoginoz bo yer var mi

Özel Ankara Tüp Bebek Merkezinde tedavi oldum bu zamana kadar yapılan herşeyden ve merkezdeki herkesten çık memnun kaldım darısı sonucuma :))
Tamda cvbımı buldum kusura bakma görmemistim Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin özel olmazsa fiyatları ne kadar?

Tamda cvbımı buldum kusura bakma görmemistim Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin özel olmazsa fiyatları ne kadar?
Günaydın canım,2000$ ödedik tedavi için ve ilaç masrafları malum,merkezin SGK ile anlaşması var biraz da öyle indirim oluyor,ben çok memnun kaldım Cem hoca ve ekibinden

Merhaba siz ank tüp bebek merkezinemi gittiniz bende yakın bi akrabamdan oranın ismini aldım o memnundu sizi merak ettim cvp verirseniz cok sevinirim
Şu an üçüncü ayımız doldu,iki embriyo da tuttu şükür ama benim kanamalarım oluyor rahimde kanama alanı var bu da düşük riski demek fakat bu konu merkezle ilgili bir sorun değil,her gebelikte yaşanabiliyor özellikle ikizlerde,inşallah ben de bu zorlu süreci sağlıcakla atlatırım

Muhteşemmmmmm Rabbim sağlıkla bebişleri kucagına aldırsın sen mi istedin 2 transfer?aslında benimde aklımdan geçio eğer tüp bebege kesin karar verirsek şuan eşim tedavisine başladı ikiz bebek gebeliği daha bi zor diolar doğrumu

Zor olmaz mı baksana kanamalardan başımı alamıyorum,yaşım 35 olduğu için iki tane transfer edildi

Amin canım,Cem Akarsu işe görüşmeni öneririm,Çetin Emeç'te Toyan'la karşı karşıya merkez çok rahat bulursun park konusunda da sorun olmuyor
Telefonda görüştüm cem hocayla cnm ama ben önce eşimin tedavi olmasını istiyorum sonuc alamazsam en azından iyileşme olur ondan sonra tüp bebeğe geçicem bu sperm kalitesiyle ihtimalimiz az bizim suan cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…