haklısın canım bende Aygül hanım hakkında bir iki olumsuz şey duyduğum için içim rahat etmedi. bugün nova artta mehmet hocayla görüştüm ve yüzümde güller açtı resmen. içime sinmeyen bir yerde yaptırmaktansa hiç yaptırmamayı tercih ederim. Rabbim şu mübarek günlerde hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. doğru zamanda doğru insanlarla karşılaştırsın.
Canım bana sordun sanırım, ben orda direk Tarık Aksu ya gittim.hrsde hangi dr?
Verdiğimiz oyu nasıl geri alabiliriz acaba. Oyumu iptal etme şansım var mı.Merhaba,
Sizlerden gelen talep doğrultusunda böyle bir anket açmamız istendi.
- Ankete oy verirken seçeceğiniz merkez aracılığı ile anne olmuş şartı aranmaktadır.
- Cevap seçenekleri içinde olmayan merkezleri lütfen bize bildirin ki ekleyelim.
- Diğer iller için lütfen benimle iletişime geçiniz
neden utanıyorsun ki,Var mı benim gibi 41 yaşında olup 2 çocuğu olan ve 3. Yü tüp bebek düşünen Merkez arıyorum ama kararsızım utanıyorumda ama olmadı işte kendiliğinden son şans denemek istiyorum murat sönmezeroğlu ile ilgili düşünceleriniz
Canım bir tolga ecemiş işe görüş derim..Merhaba arkadaslar 4.asilamam yapolacak. Tup bebek icon ankarada onerdoginoz bo yer var mi
Cem Akarsu Ankara Tüp Bebek Merkezi,bir görüşün istersenizMerhaba arkadaslar 4.asilamam yapolacak. Tup bebek icon ankarada onerdoginoz bo yer var mi
Merhaba siz ank tüp bebek merkezinemi gittiniz bende yakın bi akrabamdan oranın ismini aldım o memnundu sizi merak ettim cvp verirseniz cok sevinirimCem Akarsu Ankara Tüp Bebek Merkezi,bir görüşün isterseniz
Tamda cvbımı buldum kusura bakma görmemistim Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin özel olmazsa fiyatları ne kadar?Özel Ankara Tüp Bebek Merkezinde tedavi oldum bu zamana kadar yapılan herşeyden ve merkezdeki herkesten çık memnun kaldım darısı sonucuma :))
Günaydın canım,2000$ ödedik tedavi için ve ilaç masrafları malum,merkezin SGK ile anlaşması var biraz da öyle indirim oluyor,ben çok memnun kaldım Cem hoca ve ekibindenTamda cvbımı buldum kusura bakma görmemistim Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin özel olmazsa fiyatları ne kadar?
Şu an üçüncü ayımız doldu,iki embriyo da tuttu şükür ama benim kanamalarım oluyor rahimde kanama alanı var bu da düşük riski demek fakat bu konu merkezle ilgili bir sorun değil,her gebelikte yaşanabiliyor özellikle ikizlerde,inşallah ben de bu zorlu süreci sağlıcakla atlatırımMerhaba siz ank tüp bebek merkezinemi gittiniz bende yakın bi akrabamdan oranın ismini aldım o memnundu sizi merak ettim cvp verirseniz cok sevinirim
Muhteşemmmmmm Rabbim sağlıkla bebişleri kucagına aldırsın sen mi istedin 2 transfer?aslında benimde aklımdan geçio eğer tüp bebege kesin karar verirsek şuan eşim tedavisine başladı ikiz bebek gebeliği daha bi zor diolar doğrumuŞu an üçüncü ayımız doldu,iki embriyo da tuttu şükür ama benim kanamalarım oluyor rahimde kanama alanı var bu da düşük riski demek fakat bu konu merkezle ilgili bir sorun değil,her gebelikte yaşanabiliyor özellikle ikizlerde,inşallah ben de bu zorlu süreci sağlıcakla atlatırım
Zor olmaz mı baksana kanamalardan başımı alamıyorum,yaşım 35 olduğu için iki tane transfer edildiMuhteşemmmmmm Rabbim sağlıkla bebişleri kucagına aldırsın sen mi istedin 2 transfer?aslında benimde aklımdan geçio eğer tüp bebege kesin karar verirsek şuan eşim tedavisine başladı ikiz bebek gebeliği daha bi zor diolar doğrumu
Allah bebeklerini sağsalim kucagına almayı nasip etsin darısı isteyen herkese banada inşallahZor olmaz mı baksana kanamalardan başımı alamıyorum,yaşım 35 olduğu için iki tane transfer edildi
Amin canım,Cem Akarsu işe görüşmeni öneririm,Çetin Emeç'te Toyan'la karşı karşıya merkez çok rahat bulursun park konusunda da sorun olmuyorAllah bebeklerini sağsalim kucagına almayı nasip etsin darısı isteyen herkese banada inşallah
Telefonda görüştüm cem hocayla cnm ama ben önce eşimin tedavi olmasını istiyorum sonuc alamazsam en azından iyileşme olur ondan sonra tüp bebeğe geçicem bu sperm kalitesiyle ihtimalimiz az bizim suan cnmAmin canım,Cem Akarsu işe görüşmeni öneririm,Çetin Emeç'te Toyan'la karşı karşıya merkez çok rahat bulursun park konusunda da sorun olmuyor
Benim eşimde azospermi varTelefonda görüştüm cem hocayla cnm ama ben önce eşimin tedavi olmasını istiyorum sonuc alamazsam en azından iyileşme olur ondan sonra tüp bebeğe geçicem bu sperm kalitesiyle ihtimalimiz az bizim suan cnm
Canm bak ne güzel sperm bulunmus bebek bekliosun cok şükür Rabbime darısı bize inşallahBenim eşimde azospermi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?