arkadaşlar bana ankara memorialla ilgili yorum yapabilecek olan var mı?
emin olamıyorum başka tavsiyeler var ama onlarla ilgili de bir fikrim yok.
çok kararsız durumdayım kötü hissediyorum lütfen yardım.
Bir aile dostumuz Hacettepede profesör, o da Hakan Yaralıyı önerdi bize Anatolia tüp bebek merkeziniSende mi Ankara da yaptircaksin canim bende kismetse bayramdan sonra yaptircam.bende senin gibi kararsızım hangisine gitsem..başka hangi hastaneleri düşünüyosun
Sende mi Ankara da yaptircaksin canim bende kismetse bayramdan sonra yaptircam.bende senin gibi kararsızım hangisine gitsem..başka hangi hastaneleri düşünüyosun
Bir aile dostumuz Hacettepede profesör, o da Hakan Yaralıyı önerdi bize Anatolia tüp bebek merkezini
Ben şimdi özel ankara tüp bebek merkezinde denedim canım,bugün transferim oldu,şu ana kadar işleyişten ve ilgiden,doktorumdan ve tüm personelden gayet memnununben anatoliadan hiç memnun kalmadım sanada tavsiye etmem. ilk 3 denememiz orada oldu bizim.
bu seferki 6. deneme olacak o yüzden ince eleyip sık dokumak istiyorum çok kararsız ve kötü durumdayım inanki.
Anatolia ile ilgili yorumlarımı oku derim arkadaşım.Bir aile dostumuz Hacettepede profesör, o da Hakan Yaralıyı önerdi bize Anatolia tüp bebek merkezini
Okuduklarım pek de iç açıcı değil aslındaAnatolia ile ilgili yorumlarımı oku derim arkadaşım.
ben çok pişmanımOkuduklarım pek de iç açıcı değil aslında
arkadaşım Tolga Ecemişi araştır derim , arkadaşlarım gitti ikiside şuan hamile ve başarısız 6 tüp bebek denemesinden sonraEsim hala Memorialda israr ediyor. Sperm tahlili yapmaya geldi. ama ben burada yaptirmak istemeden emin olmadigimi soyluyorum. adam hala buraya geliyor cildirmak uzereyim. Buraya verdigi paralar bosa gidecek sonunda olacagi o. Nova artta da hocalarla bir turlu gorusemedik onlarin bu kadar yogun olmasi da ister istemez insanı diger merkezlere kaydiriyor. Artik hayırlısı deyip bi yola cikicaz napalim. Aygul hoca hakkinda da kimse pek bisey yazmamis pek yorum yok kararsizligim o yuzden birazda. Gerci un yapmis doktorlari da duyuyoruz sonucta ilgisiz oluyolar ve doktoru belki iki kere görüyorsun. bakalim bir defa burada denemek bize ne kazandiracak yada kaybettirecek bi gorelim
Aslında hacettepe yi de düşünmüştüm ama orda olduğu halde size orayı onermemis bisey dedi mi hacettepeyle ilgili..yada gazi diye düşünüyorum ben..ilk tuo bebek denem ztb ta oldu 4.5 yaşında oğlum var..2.icin cok para istiyolar raporum olmuyca için aslında hem uygun hem güvenilir yer ariyorumBir aile dostumuz Hacettepede profesör, o da Hakan Yaralıyı önerdi bize Anatolia tüp bebek merkezini
Hacettepeyi önermedi,eşimin halasının görümcesi,bizim de aile dostumuz oluyor,Hakan Yaralı sınıf arkadaşı ve yakın dostuymuş,çok iyi konuştu onun hakkında,devlet hastanelerini önermedi hiçAslında hacettepe yi de düşünmüştüm ama orda olduğu halde size orayı onermemis bisey dedi mi hacettepeyle ilgili..yada gazi diye düşünüyorum ben..ilk tuo bebek denem ztb ta oldu 4.5 yaşında oğlum var..2.icin cok para istiyolar raporum olmuyca için aslında hem uygun hem güvenilir yer ariyorum
Hakan yaralıya tedavi olanların yorumuna bak bence, nette araştır ama çok bilgi yok. Sanırım sildiriyorlar. Sadece hastaya verdiği önemi şuradan anla hormon testi olmadan tedaviye başladılar (!) ayrıca Hakan yaralıyı belki yumurta toplamada görebilirsin , transferde kesin görürsün. Ondada kasap gibi hadi hadi ve azarlayarakHacettepeyi önermedi,eşimin halasının görümcesi,bizim de aile dostumuz oluyor,Hakan Yaralı sınıf arkadaşı ve yakın dostuymuş,çok iyi konuştu onun hakkında,devlet hastanelerini önermedi hiç
Dedim ya ben başka yerde oldum tedavimi zaten,olmaz inşallah da negatif olursa Hakan yaralıya yönlendireyim dedi banaHakan yaralıya tedavi olanların yorumuna bak bence, nette araştır ama çok bilgi yok. Sanırım sildiriyorlar. Sadece hastaya verdiği önemi şuradan anla hormon testi olmadan tedaviye başladılar (!) ayrıca Hakan yaralıyı belki yumurta toplamada görebilirsin , transferde kesin görürsün. Ondada kasap gibi hadi hadi ve azarlayarak
Hakkında hayırlısı olsun canm inşallah gerek kalmaz evet bende o doktor hakkında pek iyi seyler duymadım..bakalım gazinin hakkinda hic biseyler duydunuz mu arkadaşlar..telle konustum gayet iyi konustular şehir dışındayım oyuzden yuzyuze arastirtirma fırsatım olmadı..sen nerde yaptirdin canm şimdiDedim ya ben başka yerde oldum tedavimi zaten,olmaz inşallah da negatif olursa Hakan yaralıya yönlendireyim dedi bana
Özel Ankara Tüp Bebek Merkezinde tedavi oldum bu zamana kadar yapılan herşeyden ve merkezdeki herkesten çık memnun kaldım darısı sonucuma :))Hakkında hayırlısı olsun canm inşallah gerek kalmaz evet bende o doktor hakkında pek iyi seyler duymadım..bakalım gazinin hakkinda hic biseyler duydunuz mu arkadaşlar..telle konustum gayet iyi konustular şehir dışındayım oyuzden yuzyuze arastirtirma fırsatım olmadı..sen nerde yaptirdin canm şimdi
Insallah:)nekadara yaptırdın pekiÖzel Ankara Tüp Bebek Merkezinde tedavi oldum bu zamana kadar yapılan herşeyden ve merkezdeki herkesten çık memnun kaldım darısı sonucuma :))
2175 dolar ödedik tedavi ve tesa için,bir de ilaçlarInsallah:)nekadara yaptırdın peki
Ben 2 denememi ankara memorial da yaptırdım. İlkinde o kadar memnunduk ki doğru yerdeyiz dedim. Ancak 2. Denemede ilgi görmedin yine kanama ile sonuçlandı aradım bili olmaz dediler oda negatif olunca hemen 3. Deneme için görüşmeye başladılar. Bana yapılması gereken kan pıhtılaşması tahlilini yapmamış. İki başarısızlıktan sonra yapıyoruz dediler. Şok oldum kendime gelemedim. 1.5 yıl ara verdim. Ocak ayında hrs ye gittim. Bende kan pıhtılaşması ve çinko eksikliği çıktı bir müddet vitamin kullandım v.s bugün transfer yapıldı. Olumlu ya da olumsuz ama ben hocadan memnun kaldım. Biraz pahalı ama burda 3 çocuk sahibi olan arkadaşımı örnek alarak gittim. Hayırlısı 12 gün sonr belli olacak bakalım.ankaradayım evet. geçen sene istanbula acıbadem maslak bülent tıraşa gittim görüştüm ama ankarada yaşadığım için tedavime ankarada devam etmek istiyorum. bana tavsiye edilen yer nova art ama eşim memoriali çok beğendi ben emin olamadım.
Ben 2 denememi ankara memorial da yaptırdım. İlkinde o kadar memnunduk ki doğru yerdeyiz dedim. Ancak 2. Denemede ilgi görmedin yine kanama ile sonuçlandı aradım bili olmaz dediler oda negatif olunca hemen 3. Deneme için görüşmeye başladılar. Bana yapılması gereken kan pıhtılaşması tahlilini yapmamış. İki başarısızlıktan sonra yapıyoruz dediler. Şok oldum kendime gelemedim. 1.5 yıl ara verdim. Ocak ayında hrs ye gittim. Bende kan pıhtılaşması ve çinko eksikliği çıktı bir müddet vitamin kullandım v.s bugün transfer yapıldı. Olumlu ya da olumsuz ama ben hocadan memnun kaldım. Biraz pahalı ama burda 3 çocuk sahibi olan arkadaşımı örnek alarak gittim. Hayırlısı 12 gün sonr belli olacak bakalım.
Bu arada memorial da doktorum aygül demirol du. Ben pek tavsiye etmem bu bayanı.
Birde hastane yerine rahatsızlığınız neyse o konuda iyi iş çıkaran yere odaklanın.Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?