Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi Ankara Tüp Bebek Merkezleri

Ankara'da Bulunan Tüp Bebek Merkezlerinin başarı anketi

• Ankete Katılan
    344

Kimi genart kimi ufuk hastanesi kimi anatolia tutunca cok iyi tutmaynca ordan kotu yer yok kmsede nasip demiyor.insanlarmz boyle

Sevgili arkadaşlar,bende medicanada denedim geçen sene ve olmadı,bizden hiçbir test istenmedi, embriyo transferi günü tolga hoca şaka gibi eşinizde morfolojik bozukluk var dedi,psikolojimi düşünebiliyor musunuz,birde tavsiye üzerine gitmiştim.Size tavsiyem önc zübeyde hnm doğum evine gidip tüm testlerinizi yaptırın,tüp bebek servisi çok ilgileniyor ve devlet desteği inanılmaz fazla,Ürolog Aslı Öcal ı bulun,tüp bebek başkanı Bir bayan dr var adını hatırlayamıyorum onunla konuşup konseye girin,eğer bulgularınızda sorun varsa,sperm azlığı vb, 3 yıllık evlilik gerekmeden sizi tüp bebeğe alıyorlar ,ki ben 1,5 senelik evliydim ve transfer sonrası 1 gün yatırıyorlar,sudan ucuza mal oluyor fark çok az veriyorsunuz.Ben konseye girdiğimde medicana raporuma ve embriyoma bakarak tüp bebek gerekmeyeceğini ve istersem aşılama yapılbileceğini söylediler.aslı hocam bize bir ilaç verdi ve 2 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım,para tuzaklarına aldanmayın,ne medicana ne de anatolia ya para kaptırmayın,(hakan hoca çok bilgili görünüyor ama bana güven vermedi) ve testlerinizin tamamını genetik hariç devlette yaptırın.Düzen laboratuvarı genetik testleride 400 civarına yapıyor.

Bende kan tahlilerini duzende yaptiriyorum ozel merkez hormon tahliline 500 civari isterken ben 100 tl ye yaptirdim duzende gercekten fiyatlari uygun

Arkadaşlar merhaba,bende aşılama ve tüp bebek tecrübesi geçirmiş ve şuan 7 aylık hamile birisiyim.Hulusi hocam sayesinde oldu çok şükür.Eğer yardım edebileceğim bir konu olursa buradan cevap verebilirim sorularınıza.

Sevgili teacher06, ben de Hulisi beyle ön görüşme yapıp, tüp bebek tedavisine başlayanlardanım.. benimkisi sebebsiz infernite, tamamen buradaki yorumlara bakarak Hulisi beyi seçtim, şimdi lucrin kullanıyorum adetimin 2.günü tedaviye başlanacak.. ama bazı yorumlarda hastane laboratuvarı yetersiz gibi açıklamalar okudum, sence nasıl ? memnun kalmışssın anladığım kadarıyla, bu arada tebrik ederim, çocuğunu sağlıcakla kucağına alırsın inşallah!

Hayırlı olsun canım,bende lucrinle başladım,daha sonra pregon kullandım.benimde sebebsiz infertilite idi:)2 aşılama oldu tutmadı,ilk tüp bebekte tuttu çok şükür.sen doktoruna özlem ve deniz hemşireye güven.laboratuarda gayet bu iş için uygun.hatta embriyolog tülay hanım ve meral hanım var.2 side işinde uzman.sadece zaman sorunu var hocanın,herşeyi çok hızlı yapması gerekiyor,çok hasta var çünkü:)hoca çok konuşmuyor veya ilgilenmiyor diye sakın düşünme,aklına takılan soru varsa mutlaka yumurta kontrolu zamanı hemen sor.deniz hemşireyi çok iyi dinle ilaçlar için.zaten E2 kontrolu için sık gidiyorsun,adetinin 12.13.günü yumurta toplama zamana denk gelecek.o güne kadar herşeyi sorarsın.sen sadece onlardan emin ol ve kafanı başka şeylere hiiç yorma.inan bende kadınlar kulübünden duyup gittim,çok memnun kalacaksın:)eğer aklına takılan birşey olursa sor mutlaka.bu arada bütün yeni teknolojileri takip eder hoca,branşının en iyisi!

Bu arada bende öğretmenim,branşım ingilizce,inşallah gönlündekine kavuşursun:)

06teacher çok sevindim tebrik ederimallah saglikla kucağına almayi nasip etsin. Ben de hulusi hocayla başladım suan puregon kullaniyorum yarın kontrolum var. Şimdilik çok memnunum doktor hasta arasındaki güven çok önemli bi sürü problemimiz olmasına rağmen umutluyum rabbim ol der ve olur biz elimizden geleni yapıyoruz.ilk denemem benim oyuzden tüm aşamalari bilmiyorum fenci arkadaşım senin de tedavin hayırlı olsun ben de ıngilizceciyim. Yaz tatiline denk getirmek daha rahat oldu şehir dışından geliyoruz biz 20 gün kalın dedi hulusi hoca.inşallah rabbim isteyen herkese bize de nasip eder. Teacherim içimi ferahlattin. Önerilerini dikkate alicam:)

Ay inşallah herşeyin iyi olur,hoca gerçekten çok iyi.para derdi hiç yok adamın ,hiç birşeyi boşuna yapmaz.diğer klinikleri geçindiren hastalar olunca insanın aklına kuşku düşüyor ama başkentte içim rahattı hep.hayırlı olsun senin içinde arkadaşım.benimde ilk denememdi tuttu :)inan arkadaşım seninde olacak inşallah:)aklına takılan birşey olursa benim yardım edeceğim birşey,her zanan buradayım.

Inşallah bizim de ilk denemede olur canım. Bugün 4günlük puregondan sonra ilk kontrolüm vardı e2icin daha aramadılar ama ultrasonda hoca yumurtalarla ilgili 11likler 9luklar birkaç tane de 6liklar var dedi bi sayı vermedi çok çok güzel dedi ama o minikler aklıma takıldı toplama için kaç mm ulaşması gerek? Onları da bekler miyiz ki? Çarşamba kontrol 2gunde ortalama ne kadar büyüyorlar? Kusura bakma canım çok soru sordum galiba:)

Aa çok güzel gerçekten,maşallah benimde hep 2 veya 3 iyi yumurta olurdu,gerisi daha ufak olurdu.17-19 luk olunca çatlatma iğnesi yapıyorsun ovitral diye bir iğne veriyor.o küçüklerinde büyümesini çok beklemiyor.son gittiğimde kontrol için 3 tane 17-19 var dedi,3-4 tane 13-15 lik var dedi.2günde ne kadar büyüyeceği her kişiye göre farklı oluyor.ben 175 puregon yapıyordum.yaptığın oran çok önemli,sanırım 4 gün sonra falan çatlatma iğnesi yaptırtır,1 gün hiç iğne falan olmadan boş gün oluyor sonra,yumurta toplanıyor.8 yumurta toplandı benden,7si döllenmişti.yaşın kaç acaba,birde ne kadarlık ilaç kullanıyorsun?ama değerlerimiz çok benziyor.eşinde sorun yok dimi sperm sayısı,hareketi falan?çok iyisin maşallah:)

Belki biliyorsundur ama hatırlatayım tahlil sonuçlarını başkentin internet sayfasından e-sonuç bakabilirsin.E2 için falan

Canım 150puregon 10 lucrin kullaniyorum ama bugün e2ye göre azalltik 125e indirdi.aşırı yumurta olusmasin diyeymis.yarın da kontrole çağırdı bana pko falan demedi ama niye böyle hızlı büyüdü bilmiyorum 26 yaşındayim canım eşimde ileri hareketlilik yok bakalım o da test yaptı bugün yarın karar verecek canlı mi mikrotese mi olacağına

Bende 175 puregonla başladım,100 e kadar indirdi,gereksiz çok yumurta olmasın diyeydi.eşimde ileri haraket azdı benim.sorun buydu sadece.bende 30 yaşındayım.yaşının genç olması çok iyi.sende de öyle büyük sorunlar yok maşallah.E2nin düşük olması gerekli,yani yüksek olunca yumurta toplamadan sonra ve transferden sonra hasta oluyorsun.ohss diye bir rahatsızlık oluyorsun.ben olmuştumsen iyi yolda gidiyorsun maşallah,gör bak iyi olacak herşey.bu iğnelerin,hormonların karşılığını göreceksin.sormak için hiç çekinme sakın.aklına hiçbir şeyi takma,moralini bozan insanlar vars uzak tut kendinden.sen yumurta toplanma zamanı sanırım 4-5 gün sonra olur,o zaman çok olur soruların,yardımcı olurum.görüşürüz,sakın üşütme kendini bu arada:)

Söylediklerinizin tamamına yakınına katılıyorum ama bazen yapılan test sonuçlarının güvenilir olmadığı söyleniyor o yüzden doktor emin olduğu yerde yaptırmaya özen gösteriyor her öneriyi para tuzağı olarak görmemekte fayda var.

Canım bugün yumurtalar en küçük 8eb büyük12olmuş 125ile 150arasında bi doz uygulayacağız bugün sorduğumda pkoda çok yumurta oluyor dedi bende belirti yok oyuzden hiç pko dememisti. Şimdi korkmaya başladim ohss olur muyum diye.hamile olunca da artabiliyormuş şiddeti belki de transfer iptal diye okumuştüm. Ama dr uyarmaliymis sende öncesinde böyle bişey söyleyip önlem almış miydi? Puregonda 6:günüm e2 660 olmuş bugün ilaçtan önce 10du. Bide opu 10gün sonra olur mmuhtemelen dedi hoca.eşimin testinde yeterli seviyeye ulaşmış sperm ama ileri hareketlilik hala 0. Diyorum onunki düzeldi benimki düştü endişelenme sorun olmicak sende dedi hulusi hoca ama moralim bozuldu bugün bakalım yarın nolacak:s

Hiç moralin bozulmasın ohss den korkma,herkes olacak diye birşey yokki.benim yumurta toplanacağı gün 3000 çivarındaydı,ve 10.000 lerde bile yapılıyormuş.ben bu ohss işini önceden bilmiyordum,uyarı falan yapmadım doktora.zaten hoca hep kan değerine göre ilacın dozunu ayarlıyor.seni deniz hemşire aradığında mutlaka kanda e2 ye de bakıp veriyor.korkma erteleme olacak kadar değil sende,erteleme olanlar mesela alıyor 1.gün puregondan 200 ,e2 çıkıyor ilk günden 1000 lere.ama senin yumurta yumurta büyüklüğün güzel ve daha 600 lerde.korkma hiç,senin herşeyin iyi gidiyor maşallah.transferden sonra ohss olursanda çaresi çok basit,2 serum yiyorsun,1 hap alıyorsun geçiyor.ben orta seviye olmuştum.transfere kadar gelsin herşey,gerisini hiç düşünme.sen sadece düzgün dozda ilacını yap,düşünme gerisini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…