Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi Ankara Tüp Bebek Merkezleri

Ankara'da Bulunan Tüp Bebek Merkezlerinin başarı anketi

• Ankete Katılan
    344

Ayy canım benim içimi ferahlattin gerçekten. Inşallah olmaz kötü senaryo yazmaya başlamıştım. Iyi düşünelim iyi olsun.her gün takip edilecek değerler ben kendimi hazır hissediyorum inşallah bebisimiz de nazlanmadan gelir. Ohssden çok korkuyorum doğu görevi yapıyoruz donucez işlemden sonra ya müdahale edemezlerse diye endişeleniyorum çünkü puregon yapmak için bile 3hastane dolasmistik

Hiiiç korkma ohss olan çok az kişi oluyor zaten.olsan bile ilaç var.1tane alıyorsun,idrar söktürücü bişey,2saat içinde düzeliyorsun.amaan arkadaşım yumurtan toplansın,yumurtalar döllensin,en gelişmiş 8-10 hücreli olan transfer edilsin ve sana tutunsun inşallah.gerisi boş şeyler,hallediliyor.sen ikiz mi istiyorsun,tek mi onu düşün güzel güzel.bana neredeyse 2 embriyo yükleyecekti,benimde hiç aklıma ikiz gelmezdi,hep Allahım sağlıklı bir bebeğim olsun diye dua ederdim,tam transfer sırasında hoca " 2 tane çok iyi transfer edicez "dedi ben şok oldum.benîm halimden anladı hoca dedi ki " senin içine ne doğuyor,Allah o işareti sana vermiştir dedi.bende hep 1 tane istedim dedim,tamam 1 transfer edilecek dedi,bu kez ben kötü oldum.sanki 1 canlıyı öldürüyorum gibi hissettim,hoca da 7 tane daha var,hepsini yükleyim istersen dedi,öyle düşünme dedi.sende iyi karar ver.2 mi 1 mi?aslında yasal olarak ilk denemede 35 yaş altına 1 embriyo transfer edilmeli,ama pek uymuyorlar buna.sen sayıyı iyi düşün:))

Inşallah canım . Hep bi tane olsun istiyorum ben ikizleri sevmek çok güzel oluyor da ben minyonum hem hamilelik ve doğum hem de sonrasi zor olabilir.rabbim nasip ederse bi tane olsun sağlıklı olsun annelik duygusunuiisteyen herkese bize de tattirsin. Biz çocuk fikrine sağlık problemlerinden dolayı önce bi kontrol yaptiralim dedik direk tup bebekle başladık oyuzden biraz garip hissediyorum

Dilerim senin hamileligin de iyi geçiyordur az kalmış doğuma tatlı telaşlar başlamıştır:) cinsiyeti ne?
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin:))

Dilerim senin hamileligin de iyi geçiyordur az kalmış doğuma tatlı telaşlar başlamıştır:) cinsiyeti ne?
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin:))

Amin arkadaşım,inan hiç bitmiyor kafan hep meşgul,önce bir hamile kalsam diyorsun,sonra bebek canlımı,kese dolumu bekliyorsun,yok kontrolü,kilosu,her ay yeni şeyler çıkıyor.hoca kucağına alıncaya kadar hiçbirşeyin garantisi yok dedi.çok doğru,cinsiyeti erkek,eşya oda falan bakıyoruz.şimdi 29.haftamdayım.hulusi hoca gebelik takibi yapmıyor,hoca 3.katta ya ,2.katta filiz hocaya takibe geliyorum.iyi gidiyor şimdilik.Allah'ım inşallah sana da bana da kucağımıza sağlıklı birer evlat verir :)

Degil mi küçük heyecanlar hep sürecek
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin:) 2.katta görüyordum hamile bayanları demek orda devam ediyormuş süreç. Dün 13 olmuştu en buyugu bakalım yarın kaç olacaklar vakit yaklaşıyor

Amin canım,nasıl yumuşların büyümüş mü?kaç mm olmuşlar?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin canım,nasıl yumuşların büyümüş mü?kaç mm olmuşlar?

Canım 16 olmuş.puregon ne kadar kaldiysa o dozda yap her türlü büyür dedi yarın catlatma iğnesini planliycaz pazartesi opu olacakmis:))) çok heyecanlaniyorum ohss riskini sordumgebelik olustugunda olabilir olursa sakin takma kafana kolayca hallederiz dedi . Inşallah iyi geçer pazartesi. Çok şükür her şey yolunda gidiyor sonucu da güzel olur inşallah

Maşallah,süper herşeyin :) benimde cuma opu oldu,pazar günü transfer yapılmıştı.Hoca pazar günü sırf bizler için kliniği açmıştı.opu için anestezi yapıyorlar,maximum 20-25 dakika sürüyor zaten.ağrısı yok,kalkıp gidiyorsun.

merhaba teacher öncelikle tebrik ederim inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın meslektaşım olduğun içinde ayrıca ilgimi çektiniz
bende HRS hastanesinde 3 defa mikroenjeksiyon tedavisi gördüm maalesef olmadı merkezimi değiştirmeye karar verdim her merkez hakkında olumlu yorum olduğu kadar olumsuz yorumlarda var çok kararsız kaldım başkent hastanesi daha yakın geldi hastane ve hulusi bey hakkında biraz bilgi verirmisiniz hastaya yaklaşımı, ilgisi, tecrübesi hakkında tabi embriyologlarda bi okadar önemli birde raporlu ve raporsuz toplam maliyeti ne kadar tuttu rapru hastane veriyormu yoksa devlet hastanesindenmi almamız gerekiyor
Allah evlat hasreti çekenlerin kucağını boş bırakmasın en kısa zamanda meleklerimize kavuştursun

Teşekkür ederim iyi dileklerin için:)ben başkentten çok memnunum,hoca zaten süper.sadece zaman sorunu var hocanın,maltepede yeri var,koca bir kat ona ait.sürekli arı gibi çalışıyor.bazen bekleyebilirsin,ama kimseye imtiyaz geçmezler sırana göre muayene olursun.çok ilgili,güvenilir ve samimi bir kişidir hulusi hoca.ekibi de çok iyi,embriyologlar işinin ehli zaten yumurta toplamasından sonra telefonlarını veriyorlar ve laboratuarla her zaman görüşüp,yumurtaların durumunu sorabiliyorsun.rapor işi çok kolay evrakları temin edip,hocanın sekreterine veriyorsun,onlar 2 gün içinde çıkarıyor.raporlu 1700 ₺ verdik.ilaçlar 500 ₺ kadardı,ama kullanacağın ilacın dozu kişiye göre değiştiği için fiyat değişiyordur.gebelik takibine de oaraua gidiyorum..şahsen ben memnunum.inşallah sende memnun kalırsın.tez zamanda da kocaman göbüşle bebeğinin doğmasını beklersin arkadaşım:)

Merhabalar ben de başkentte tedavi gördüm ve 10 gün önce kanda pozitif sonucumu aldim. Hulusi hocaya gidiyorum. Keseler göründü kalp atışları icin bekliyorum. Hocadan, ekipten ve embriyolog Tülay hanimdan cok memnunum. Ben özellikle sunun icin yazmak istedim: baskent erkek infertiletesinde basarisiz tarzinda duyumlar almıştım ve cok uzulmustum. Biz de erkek infertiletesi var. Ancak hiç bir sorunla karsilasmadik. Yumurta toplama isleminden sonra embriyolar hakkinda hergün bilgi aldim. En cok da bu beni rahatlatti. Herkes hakkinda hayirlisi olsun

Maşallah arkadaşım
Allah sağlikla kucağına almayi nasip etsin:)) ben de böyle yorumları duyup çok üzüldüm benim daha yarın yumurtalarım toplanacak ama hulusi hocaya çok güveniyorum inşallah hakkımızda hayırlısi olur

Hayırlı olsun,İnşallah sağlıklı,güzel hamilelik sürecinin sonunda bebişini kucağına alırsın :) kaç hücreli embriyo transfer etmişlerdi?tek mi çift mi embriyo verildi?

5.gun embriyosuydu. 2 tane embriyo verildi.

tebrik ederim sugar Allah bebeklerine sağlıcakla kavuştursun böyle güzel haberleri duydukça ümitlenmeye başladım
benimde yumurta rezervim az başkentte rezerv azlığından dolayı tedavi görüp pozitif sonuç alan varmı
benim HRS de dondurulmuş embriyolarım var ama transferi hulusi beye yaptırmak istiyorum üç defa hrsde denedik transferin başarılı yapılmadığını düşünüyorum
birde şuan hulusi beye giden arkadaşlar hulusi bey izne ayrılacakmı tedavimin yarıda kalmasını istemiyorum

Tedavin yarida kalmaz zaten Göğsen Beyle paslasarak calisiyorlar.

Bu fiyatlar cok uygunmus peki raporsuzun ilac+muayne toplam ne kadar odeniyor bilgi verebilir misiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…