Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi Ankara Tüp Bebek Merkezleri

Ankara'da Bulunan Tüp Bebek Merkezlerinin başarı anketi

• Ankete Katılan
    344
Bu fiyatlar cok uygunmus peki raporsuzun ilac+muayne toplam ne kadar odeniyor bilgi verebilir misiniz.
Raporsuz fiyat bilmiyorum fakat sekreterler bilgi veriyor bu konularda.internetten telefon numarasıyla ulaşabilirsiniz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu fiyatlar cok uygunmus peki raporsuzun ilac+muayne toplam ne kadar odeniyor bilgi verebilir misiniz.

Raporsuz 3155tl tup bebek ilaçlar kişiye göre değişiyor söylerken 1000-1500 diyorlar muayene 122tl on gün içinde tekrar ücret ödemeden kontrole gidiyorsun. Tup bebek ücretini yumurta toplama günü alıyorlar

merhaba hocam rapor şartları nedir acaba?

merhaba hocam rapor şartları nedir acaba?

3 yıllık evli olmak,5yıllık sgklı olmak,daha önceden çocuk sahibi olmamak,kadının 23 yaşından büyük,40 yaşından küçük olması gerekiyor.benim bildiklerim bunlar.nüfus kayıt örneği,fotoğraf falan da evraklardı.

Duruma göre değişiyor bazi durumlarda 3 yillik evlilik sarti aranmiyor. Ayrica devlet memurlarinda 5 yil sartida yok.

Rabbim sen büyüksün 🙏👶🙏

Merhaba arkadasim benim transferimin bu gun 5 inci gunu bi belirti hissetmiyirum sizde ne zaman belirti olmuştu merak ediyorum zamanda gecmiyor

Rabbim sen büyüksün 🙏👶🙏

Merhaba arkadasim benim transferimin bu gun 5 inci gunu bi belirti hissetmiyirum sizde ne zaman belirti olmuştu merak ediyorum zamanda gecmiyor

Rabbim sen büyüksün 🙏👶🙏

Merhaba canim belirti icincok erken insallah tutmustur.

Son düzenleme:
Raporsuz 3155tl tup bebek ilaçlar kişiye göre değişiyor söylerken 1000-1500 diyorlar muayene 122tl on gün içinde tekrar ücret ödemeden kontrole gidiyorsun. Tup bebek ücretini yumurta toplama günü alıyorlar

Canim sagol. Herkes cok memnun anlasilan.

Duruma göre değişiyor bazi durumlarda 3 yillik evlilik sarti aranmiyor. Ayrica devlet memurlarinda 5 yil sartida yok.
Valla bizde hepsini sorgulamışlardı,9 yıllık devlette öğretmenim ona rağmen herşeyi araştırmışlardı.eşim doktor olmasına rağmen(özelde) sgk gün sayısı bile istemişlerdi sanırım hastaneye göre işin işgüzarlığı değişiyor

Bi belirtin fln olmusmuydu 5 inci gun fln bide ben uzaniyorum is tutmuyorum arada kalkıp evde tur atiyorum yavas yavas sen neler yapmistin

Rabbim sen büyüksün 🙏👶🙏

Belirti olmadı hiç bende,bu belirtiler sık idrara çıkma,uyku hali falan 2 veya 3 hafta sonra başlıyor.belirti başlarda olmadı bende.bende çok hareket etmedim,iş yapma,çok eğilip kalkma bu günlerde.öyle tv izleyerek,yatarak sonuç gününe kadar bekledim.zaman zor geçiyordu ama başka çarede yokki.aklından hep iyi şeyler geçir,üzme kendini,seni üzenlerden de uzak dur:)))

Arkadaşım nasıl oldun?merak ettim seni.inşallah herşey yolundadır?

Icime su serptin canim bilgilerin iyi geldi bana saol.aynen zaman hic geçmiyor inan,insallah hamileyimm diye yazarım buraya Pazartesi 🙏👶👶🙏

Rabbim sen büyüksün 🙏👶🙏

Icime su serptin canim bilgilerin iyi geldi bana saol.aynen zaman hic geçmiyor inan,insallah hamileyimm diye yazarım buraya Pazartesi 🙏👶👶🙏

Rabbim sen büyüksün 🙏👶🙏

İNŞALLLaaaaAaaHhh,ayyy bende heyecanlandım :)

Arkadaşım nasıl oldun?merak ettim seni.inşallah herşey yolundadır?

Canım dün çok kötü oldum şişkinlik mahvetti beni akşam düzeldi çok şükür 9yumurta toplanmis 7si işlem olmuş 5tanesi de döllenmiş çok şükür çok iyi durumdaymis.yarın bölünme durumuna göre transfer zamani belirlenecek. Verilen ilaç kullanım formunda transfer perşembe yazıyor . Sevinçten ağladim bugün:))inşallah hamilelikle ilgili de konuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…