Raporsuz fiyat bilmiyorum fakat sekreterler bilgi veriyor bu konularda.internetten telefon numarasıyla ulaşabilirsiniz.Bu fiyatlar cok uygunmus peki raporsuzun ilac+muayne toplam ne kadar odeniyor bilgi verebilir misiniz.
Bu fiyatlar cok uygunmus peki raporsuzun ilac+muayne toplam ne kadar odeniyor bilgi verebilir misiniz.
Teşekkür ederim iyi dileklerin için:)ben başkentten çok memnunum,hoca zaten süper.sadece zaman sorunu var hocanın,maltepede yeri var,koca bir kat ona ait.sürekli arı gibi çalışıyor.bazen bekleyebilirsin,ama kimseye imtiyaz geçmezler sırana göre muayene olursun.çok ilgili,güvenilir ve samimi bir kişidir hulusi hoca.ekibi de çok iyi,embriyologlar işinin ehli zaten yumurta toplamasından sonra telefonlarını veriyorlar ve laboratuarla her zaman görüşüp,yumurtaların durumunu sorabiliyorsun.rapor işi çok kolay evrakları temin edip,hocanın sekreterine veriyorsun,onlar 2 gün içinde çıkarıyor.raporlu 1700 ₺ verdik.ilaçlar 500 ₺ kadardı,ama kullanacağın ilacın dozu kişiye göre değiştiği için fiyat değişiyordur.gebelik takibine de oaraua gidiyorum..şahsen ben memnunum.inşallah sende memnun kalırsın.tez zamanda da kocaman göbüşle bebeğinin doğmasını beklersin arkadaşım:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba hocam rapor şartları nedir acaba?
3 yıllık evli olmak,5yıllık sgklı olmak,daha önceden çocuk sahibi olmamak,kadının 23 yaşından büyük,40 yaşından küçük olması gerekiyor.benim bildiklerim bunlar.nüfus kayıt örneği,fotoğraf falan da evraklardı.
Arkadaşlar merhaba,bende aşılama ve tüp bebek tecrübesi geçirmiş ve şuan 7 aylık hamile birisiyim.Hulusi hocam sayesinde oldu çok şükür.Eğer yardım edebileceğim bir konu olursa buradan cevap verebilirim sorularınıza.
Rabbim sen büyüksün 🙏👶🙏
Merhaba arkadasim benim transferimin bu gun 5 inci gunu bi belirti hissetmiyirum sizde ne zaman belirti olmuştu merak ediyorum zamanda gecmiyorArkadaşlar merhaba,bende aşılama ve tüp bebek tecrübesi geçirmiş ve şuan 7 aylık hamile birisiyim.Hulusi hocam sayesinde oldu çok şükür.Eğer yardım edebileceğim bir konu olursa buradan cevap verebilirim sorularınıza.
Merhaba arkadasim benim transferimin bu gun 5 inci gunu bi belirti hissetmiyirum sizde ne zaman belirti olmuştu merak ediyorum zamanda gecmiyor
Rabbim sen büyüksün 🙏👶🙏
Raporsuz 3155tl tup bebek ilaçlar kişiye göre değişiyor söylerken 1000-1500 diyorlar muayene 122tl on gün içinde tekrar ücret ödemeden kontrole gidiyorsun. Tup bebek ücretini yumurta toplama günü alıyorlar
Merhaba canim belirti icincok erken insallah tutmustur.
Merhaba arkadasim benim transferimin bu gun 5 inci gunu bi belirti hissetmiyirum sizde ne zaman belirti olmuştu merak ediyorum zamanda gecmiyor
Ayy hadi inşallah,nasıl heyecanlandım bende:) ben dayanamayıp transferin 10.günü evde yapılan testlerden yaptım,çok az 2 çizgi çıktı,ama sevinemedim,belki yanlıştır falan dedim.doktorun dediği gün kan testinde positive çıktı.zor ama sabırla bekle :))Allah yüzünü güldürecek inşallah:)
Rabbim sen büyüksün 🙏👶🙏
Valla bizde hepsini sorgulamışlardı,9 yıllık devlette öğretmenim ona rağmen herşeyi araştırmışlardı.eşim doktor olmasına rağmen(özelde) sgk gün sayısı bile istemişlerdiDuruma göre değişiyor bazi durumlarda 3 yillik evlilik sarti aranmiyor. Ayrica devlet memurlarinda 5 yil sartida yok.
Bi belirtin fln olmusmuydu 5 inci gun fln bide ben uzaniyorum is tutmuyorum arada kalkıp evde tur atiyorum yavas yavas sen neler yapmistin
Rabbim sen büyüksün 🙏👶🙏
Arkadaşım nasıl oldun?merak ettim seni.inşallah herşey yolundadır?Canım bugün yumurtalar en küçük 8eb büyük12olmuş 125ile 150arasında bi doz uygulayacağız bugün sorduğumda pkoda çok yumurta oluyor dedi bende belirti yok oyuzden hiç pko dememisti. Şimdi korkmaya başladim ohss olur muyum diye.hamile olunca da artabiliyormuş şiddetibelki de transfer iptal diye okumuştüm. Ama dr uyarmaliymis sende öncesinde böyle bişey söyleyip önlem almış miydi? Puregonda 6:günüm e2 660 olmuş bugün ilaçtan önce 10du. Bide opu 10gün sonra olur mmuhtemelen dedi hoca.eşimin testinde yeterli seviyeye ulaşmış sperm ama ileri hareketlilik hala 0. Diyorum onunki düzeldi benimki düştü endişelenme sorun olmicak sende dedi hulusi hoca ama moralim bozuldu bugün bakalım yarın nolacak:s
Belirti olmadı hiç bende,bu belirtiler sık idrara çıkma,uyku hali falan 2 veya 3 hafta sonra başlıyor.belirti başlarda olmadı bende.bende çok hareket etmedim,iş yapma,çok eğilip kalkma bu günlerde.öyle tv izleyerek,yatarak sonuç gününe kadar bekledim.zaman zor geçiyordu ama başka çarede yokki.aklından hep iyi şeyler geçir,üzme kendini,seni üzenlerden de uzak dur:)))
Icime su serptin canim bilgilerin iyi geldi bana saol.aynen zaman hic geçmiyor inan,insallah hamileyimm diye yazarım buraya Pazartesi 🙏👶👶🙏
Rabbim sen büyüksün 🙏👶🙏
Insallah cnm insallah 🙏👶👶🙏
Rabbim sen büyüksün 🙏👶🙏
Arkadaşım nasıl oldun?merak ettim seni.inşallah herşey yolundadır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?