Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi Bursa Tüp Bebek Merkezleri

Bursa'da Bulunan Tüp Bebek Merkezlerinin başarı anketi

• Özel Jineplus Tüp Bebek Merkezi

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    98
tmm cnm beklıyorum mesajlarını.acıbademde gorusmeye ucretsız alıyorlar galıba

arkadaşlar bende bursa pembe maviye gidiyorum bi kaç eksiği var ama nevin hanımdan memnunum karar vermeden bir de oraya gidebilir görüşebilirsiniz.. ücreti de uygun..

kesinlikle jimer tüp bebek merkezi SUAT HAZER i tavsiye ederim biz eşimle çok memnun kaldım kendisinden.ilk denememizde tuttu şükürler olsun ki.Allah herkese nasip etsin inşş

merhaba oncelikle çok sevindim sizin adınıza gözunuzaydın:)
bende suat bey i tercih edenlerdenim aslında başka doktora da gitmedim eşimde ve bende hiçbir problem yok sadece ben fmf hastasıyım bu yuzden tup bebeğe başladık iğne tedavisinin 6. gunu bugun bakalım beklıyoruz merakla inşallah olacakk

Gebelik oluştu fakat bebek gelişmedi Dr 1 hafta da düşük olur dedi ama henüz kanama yok 1 hafta oldu. .genetiği nerde yaptirdiniz

Gebelik oluştu fakat bebek gelişmedi Dr 1 hafta da düşük olur dedi ama henüz kanama yok 1 hafta oldu. .genetiği nerde yaptirdiniz
canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun..rabbim acil şifalar versin.. ben bu seferki tedavimi İstanbul acıbadem Bülent tıraş.ta yaptım.. onlar gönderdi genetiğe

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun..rabbim acil şifalar versin.. ben bu seferki tedavimi İstanbul acıbadem Bülent tıraş.ta yaptım.. onlar gönderdi genetiğe
Sana da çok geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda bebeklerimiz bizimle olur

selam kizlar.. acikcasi buradaki mesajlarin hepsini okudum. cogu acibadem ve jimere gitmis tedavi sonuclariniz nasil oldu acaba. benim ilk deneme tuttu ama 8 inci haftada bebek gelismedi ve kalp durdu ikinci deneme icin esim ayni yere pek sicak bakmiyor ben kararsizim tabi. ama hersey cok yeni daha ve ben ayni serüveni yasamsktan korkuyorum.

canım çok geçmiş olsun.. ben İstanbul acıbademde yaptırdım tüp bebeği ama bursa acıbademde yumurta takibimi yaptırdım.. bir sıkıntı yok ben memnundum bir terslik olmadı şükür..

merhaba kızlar bende jineplus doç. dr. murat arslan'ın hastasıyım. şuana kadar bi sıkıntım olmadı doktorumla çok şükür. salı günü art'de yumurtalarımı topladı şimdilik beklemedeyim

merhaba kızlar bende jineplus doç. dr. murat arslan'ın hastasıyım. şuana kadar bi sıkıntım olmadı doktorumla çok şükür. salı günü art'de yumurtalarımı topladı şimdilik beklemedeyim
hayırlı olsun tedavin kaç yumurtan toplandı

Slm bende bursa eurofertilde özer kutluya yaptirdim doktorumdan ve calisanlardan cok memnunum 2. denemem suan beklemedeyim

Merhaba arkdaslar bende tup bebek icin basliycam ama bi turlu hangı doktora yaptirsam kararsız kaldim ben 2 kere kimyasal gebelik 1 kere dis geebelik ameliyatı oldum sorunlu gebelik uzmanlari ariyorum

Merhaba arkadaslar eurofertil bayan doktoru nasil randevu aldim ama bi turlu rahat hissedemedim varmi bilgisi olan acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…