- 18 Ocak 2015
- 203
- 53
- 13
- 40
ilk deneme 5800 ilaçlar dahil sadece opudan sonra bi kaç antibiyotik falan alıyosun o da 100 150 tl tutuyor..ne kadar ucretııı
kesinlikle jimer tüp bebek merkezi SUAT HAZER i tavsiye ederim biz eşimle çok memnun kaldım kendisinden.ilk denememizde tuttu şükürler olsun ki.Allah herkese nasip etsin inşş
gürkan uncu hastasıyım art de tüp bebek transferi oldu ikizlere hamile kaldım ve şuan dünyaya geleli 4 ay oldu, hocamdan Allah razı olsunSu an uludag universitesinde de ART de de GURKAN UNCU var.basarili bir prof. bence.
Canim seni merak ettim ne durumdasınilk deneme 5800 ilaçlar dahil sadece opudan sonra bi kaç antibiyotik falan alıyosun o da 100 150 tl tutuyor..
canım embriyolarım genetiğe gitti 1 tanesini temiz geldi şükür hazır olunca transfer olucam inş. sen nasılsın ne yaptınCanim seni merak ettim ne durumdasın
canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun..rabbim acil şifalar versin.. ben bu seferki tedavimi İstanbul acıbadem Bülent tıraş.ta yaptım.. onlar gönderdi genetiğeGebelik oluştu fakat bebek gelişmedi Dr 1 hafta da düşük olur dedi ama henüz kanama yok 1 hafta oldu. .genetiği nerde yaptirdiniz
Sana da çok geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda bebeklerimiz bizimle olurcanım çok üzüldüm çok geçmiş olsun..rabbim acil şifalar versin.. ben bu seferki tedavimi İstanbul acıbadem Bülent tıraş.ta yaptım.. onlar gönderdi genetiğe
canım çok geçmiş olsun.. ben İstanbul acıbademde yaptırdım tüp bebeği ama bursa acıbademde yumurta takibimi yaptırdım.. bir sıkıntı yok ben memnundum bir terslik olmadı şükür..selam kizlar.. acikcasi buradaki mesajlarin hepsini okudum. cogu acibadem ve jimere gitmis tedavi sonuclariniz nasil oldu acaba. benim ilk deneme tuttu ama 8 inci haftada bebek gelismedi ve kalp durdu ikinci deneme icin esim ayni yere pek sicak bakmiyor ben kararsizim tabi. ama hersey cok yeni daha ve ben ayni serüveni yasamsktan korkuyorum.
hayırlı olsun tedavin kaç yumurtan toplandımerhaba kızlar bende jineplus doç. dr. murat arslan'ın hastasıyım. şuana kadar bi sıkıntım olmadı doktorumla çok şükür. salı günü art'de yumurtalarımı topladı şimdilik beklemedeyim
11 yumurtam toplandı 10u döllendi şimdilik 8 embriyom var canımhayırlı olsun tedavin kaç yumurtan toplandı
inş. hepsi sağlıklı bir şekilde 5.güne gider canım hayırlı uğurlu olsun..11 yumurtam toplandı 10u döllendi şimdilik 8 embriyom var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?