Merhaba Arkadaşlar
Çok isabetli bi konu olmuş gerçekten bunu saatlerce tartışabiliriz.Öncelikle hepinize sabır ve bol şans diliyorum.Bende yaşadığım tecrübeleri sizlerle paylaşmak istiyorum.bizim sorunumuz eşimden kaynaklı spermlerdeki kötü morfoloji ve %90 cansızlık olarak belirlendi.Bir çok isim duyduk ama ilk heyecan ve tecrübesizlikle bi arkadaş tavsiyesi uzerine Eurofertil altunizadeye gittik.Bi kaç kan tahlili arkasından malum karından yapılan iğneler... sonucunda bende 2 yumurta mevcut olduğunu söylediler ve aşılma tavsiye ettiler oysaki direk
tüp bebek tedavisindeydilk.Malum aşılama sonuç vermedi.Bu sefer ilacların dozajı arttı.en son 450 mg. mış onlarıda oldum sonucta 6 yumurta gördüler ve topladılar bunların içinden iki tanesinin döllendiğini söyleyip transfer ettiler.sonuç yine negatif .Bu arada bizide sürekli olmayacağı konusunda hazırlıyolar.İnanılmaz ilgisiz alakasız bir sistem.Daha sonra Amerikan hastanesine gitti.Bana yumurtlamada problem olduğu yakın da menepoza girebileceğimi ve %20 şansım olduğunu onunda %30 düşükle sonuçlanacağını söyleyip yolladılar.Mahvoldum anne olamıycam diye uzun süre kendime gelemedim.Sonunda bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine Brüksel Tüp bebek Prof. Yücel Karaman'a geldik.Bana uygulanan tedavinin uygun olmadığını bana tek hormanlu iğne yapıldığını çift hormonlu iğne yapıldığında istenildiği kadar umurta elde edebileceklerini söyledi.İğneleri kalçadan oldum ve sonunda 10 tane yumurta elde edildi.Şu anda 9 haftalık hamileyim.Ve şiddetle tavsiye ediyorum.Özellikle yeni başlıycak arkadaşlar boşuna parçalanmasınlar.Kesinlikle emin ellerde olduğumuza emin oldum ve eğer ilk seferinde olmasaydı da tekrar aynı yerde denerdim.Çocuk sahibi olalım derken kendi sağlığımızdan olmayalım.Bu arada en önemlisi bana ilk demede Eurofertil de koyulan embiryoların aslında hiç konmması gerektiği zaten baştan başarısız olduğunu görüştüğüm bütün doktorlar teyid etti.Allah bunların gazabından korusun ve insaf versin diyorum.