• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezlerinin Kalitelerini Teşhir Edelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemozkutay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim tedavi gördüğüm yer gazi üniversitesi mehmet erdem çok menun kaldım arkadaşlar ve çok bilgili işinin uzmanı diyebilirim tek kelimeyle halada ben ankarada olmasamda gelişmeleri takip ediyo sağolsun ekip olarakta çok güzel sağolsunlar

bende amerıkan hastaneınde yaptırdım ılk denememde tuttu doktorum cengız bey tavsıye ederım çok ıyı bır doktor

slm biz çapada tedaviye başladıkk.ssk dan yararlanmamız için 3 yıllık evlilik şartı var.ve ben daha 3 yıllık evli olmadım 4 ayım var.bu sırada çapaya gittik bize ne kadar mal olur diye 2.500 dediler.erdem hastaneside kampanya yapmış 3 milyarmışş.ben orayı istiyorum fakat eşim illada çapada diyoo.yln80 senin erdem hastanesinden memnun olduğunu görünce sevindim.haftaya gidip bi görüşcezz inş.bize uyar ve bizde erdemde deneriz.

arkadaşım senin için hayırlısı bende raporla ilk denememi yaptırdım raporu almam bir hafta kadar sürdü tüm tahliller i yaptırmış olmama ramen medikanada 1500 ödedim 300 ilaç gerçi benimki negatif nennun değilim dersem yanlan olur ilgi gayet iyi ama ben başka bir yerde deneyecegim yinede fiyat hakkında bilgin olsun istedim

Merhaba Arkadaşlar
Çok isabetli bi konu olmuş gerçekten bunu saatlerce tartışabiliriz.Öncelikle hepinize sabır ve bol şans diliyorum.Bende yaşadığım tecrübeleri sizlerle paylaşmak istiyorum.bizim sorunumuz eşimden kaynaklı spermlerdeki kötü morfoloji ve %90 cansızlık olarak belirlendi.Bir çok isim duyduk ama ilk heyecan ve tecrübesizlikle bi arkadaş tavsiyesi uzerine Eurofertil altunizadeye gittik.Bi kaç kan tahlili arkasından malum karından yapılan iğneler... sonucunda bende 2 yumurta mevcut olduğunu söylediler ve aşılma tavsiye ettiler oysaki direk tüp bebek tedavisindeydilk.Malum aşılama sonuç vermedi.Bu sefer ilacların dozajı arttı.en son 450 mg. mış onlarıda oldum sonucta 6 yumurta gördüler ve topladılar bunların içinden iki tanesinin döllendiğini söyleyip transfer ettiler.sonuç yine negatif .Bu arada bizide sürekli olmayacağı konusunda hazırlıyolar.İnanılmaz ilgisiz alakasız bir sistem.Daha sonra Amerikan hastanesine gitti.Bana yumurtlamada problem olduğu yakın da menepoza girebileceğimi ve %20 şansım olduğunu onunda %30 düşükle sonuçlanacağını söyleyip yolladılar.Mahvoldum anne olamıycam diye uzun süre kendime gelemedim.Sonunda bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine Brüksel Tüp bebek Prof. Yücel Karaman'a geldik.Bana uygulanan tedavinin uygun olmadığını bana tek hormanlu iğne yapıldığını çift hormonlu iğne yapıldığında istenildiği kadar umurta elde edebileceklerini söyledi.İğneleri kalçadan oldum ve sonunda 10 tane yumurta elde edildi.Şu anda 9 haftalık hamileyim.Ve şiddetle tavsiye ediyorum.Özellikle yeni başlıycak arkadaşlar boşuna parçalanmasınlar.Kesinlikle emin ellerde olduğumuza emin oldum ve eğer ilk seferinde olmasaydı da tekrar aynı yerde denerdim.Çocuk sahibi olalım derken kendi sağlığımızdan olmayalım.Bu arada en önemlisi bana ilk demede Eurofertil de koyulan embiryoların aslında hiç konmması gerektiği zaten baştan başarısız olduğunu görüştüğüm bütün doktorlar teyid etti.Allah bunların gazabından korusun ve insaf versin diyorum.

kitty2 son tedavinde hangi ilaçları kullandın anlatırmısın bendede az yumurta gelişiyor dr. yumurta rezervin iyi diyor ama fazla olmuyor neden bilmiyorum sen hangi ilaçları kullandın yazarsan memnun olurum canım

benimde ilk denememdi ve bi arkadaşın tavsiyesiyle fulya kliniginden dr.mehmet ali akman ile görüştüm çok iyi ve gerçekten eşimle beni motive etmek için çok ugraştı ki ben biraz sorunlu hastasıydım olmaz tutmaz korkuyorum diyendim...ve transferim anlaşmalı oldugu istanbul tüp bebek merkezinde gerçekleşti,personeli çok güler yüzlü transferim sırasında bile fazla heyecanlandıgım için başımda bi doktor bekledi ve transfer bitene kadar benimle sohbet etti.ve sonuç şuan 1,5 aylık hamileyim allahım herkese nasip etsin bu duyguyu......

arkadaşlar ben MEMORıAL HASTANESı diyorum..
doktorum Güvenç Karlıkaya her gittiğimde huzur ve güven duydum.. hepsi birbirinden değerli dr. Mustafa Acet, dr. Hale hanım, dr. Aynur hanım, hepsine teşekkür ediyorum..
ve labaratuar ekibi onlar da inanılmaz profesyoneller..
embriyolog Zafer Atayurt, Yeşim, Hakan Yelke, Sevil, Semra Mılık hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.
gerçekten işlerinin ehli insanlar.. arkadaşımda oraya gitti ve şimdi 8 aylık gebe..
ben de ilk tüp bebek denememde olumlu sonuç aldım. :nazar:
Allah'ım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.. :Saruboceq:
biraz yardımcı olduysam size ne mutlu bana..
Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah..

opuyorumnanaktan Kızlar selam ben ilk tüp bebek denememi Beşiktaş Jinemed de Teksen Çamlıbel ile yaptım her$ey çok yolunda gitti ve ben 1,5 aylık hamileyim.Her$eyden çok memnunum çok pozitif güleryüzlü ilgili ve belli bir tecrübe birikimine sahip insanların biraraya geldiği bir merkez herkese tavsiye ediyorumopuyorumnanaktan

arkadaşlar ankara tüp bebek merkezi hakkında bilgisi olan varmı. ben tüp bebek denememi orada yapmayı düşünüyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

bende ankara anatolyada yaptırdım ilk deneme çok şükür ikizlerimi bekliyorum

ankarada genart tüp bebek merkezi ilgi ve alaka olarak süper ilk muayeneden ücret almıyorlar görmeden geçme biraz kalabalık yalnız (küçük ssk) genart gebesi olarak yazıyorum..

selam kızlar ben ilk denememde alman hastanesine gitmeye karar verdim.Tam gidecekken emekli sandığıyla anlaşmasını feshettiğini öğrendm.Daha sonra umut tüp bebeğe yönlendirdiler bizi.ılaçlarla beraber o zaman 4000 lira verdik .Kontrollrim almanda oldu yumurta toplama ve transferde umutta.alman ciddi bir kurum ama çok kakabalık.doktorum ulun bey çok iyiydi ama yoğunlutan 5 dak. falan görebiliyodum.umutttan bana verilen ilaçların üstünde hep doktor numunesidir satılmaz yazıyodu,dikkatimi çekti.neysa 3 embriyo transfer edildi ama kaliteleri iyi değildi ve olmadı.Sonuç aldıktan sonra bizi aramadılar bile.biz arayıp söyledik anlamaya çalıştık.Ama Ulun Bey arayıp bana çok açıklayıcı bilgi verdi.Şu an mayada denedim sonuç bekliyorum.Bu sefer transfer edilen embriyoların kalitesi daha iyi ama olurmu bilmem.Mayada benden hemen genetik tahlil istediler bende yaptırdım.Daha araştırmacı gibi geldiler bana ona görede ilaç kullandılar.

selam arkadaşlar bende 2.tedavimi allah izin verirse kalamış jinemedde yaptırmayı düşünüyoruz. orda tedavi gören varsa eğer görüşlerini bekliyorum. embriolog çok önemli ama onlar nasıl bu konuda bilemiyorum. bilgisi olan varsa lütfen yazsın.

canım korktım şimdi ama benim kendi doktorum gelecek tedaviye. benim korktuğum labarotuvarı nasıl? canım geçmiş olsun üzüldüm senin adına. benim kendi doktorum olmasa düşünmezdim zaten çünkü hiç kimseden bir yorum duymadım ilk duyduğum sensin oda iyi olmadı.

canım korktım şimdi ama benim kendi doktorum gelecek tedaviye. benim korktuğum labarotuvarı nasıl? canım geçmiş olsun üzüldüm senin adına. benim kendi doktorum olmasa düşünmezdim zaten çünkü hiç kimseden bir yorum duymadım ilk duyduğum sensin oda iyi olmadı.

canım seni korkutmak istemezdim kusura bakma .Bende büyük beklentilerle gittim.Ama ben doktorumdan kesinlikle memnun kalmadım.Laboratuvarıyla ilgili bişey diyemem .Laboratuvarlar herkes için kapalı kutu...iyi olduğunu söylüyorlar.Doktoruna güveniyorsan içini karartma o zaman .Ben 3. denememi memorialda yaptırdım.Transferim oldu sonuç bekliyoruz.Farkı daha iyi farkettim.Benim psikolojimi bozdular nerdeyse ilgisizlikleriyle... Niye 2.kez gittin dersen;öncelikle hastasını tanıyan dr du.Daha ilgilenir zannettim.Ayrıca fiyatıda uygundu. Ama herşey tedavi başlayana kadarmış... tedaviyi yarım bırakıp gidemiyorsun Ben sadece yaşadıklarımı paylaşmak istedim.İnşallah verdiğin karar senin için hayırlı olur.Bol şanslar....................

herkese merhaba
ben de antalya tüp bebek merkezinde yaptırdım.hemen hemen herşeyinden memnun kaldım.kesinlikle hijenik,doktorundan sekreterine çok ilgileniyorlar.şuan 6 aylık hamileyim hala inanmakta zorlanıyorum hihoyyyt .hastane uzak olduğu için artık oraya devam etmiyorum kendi doktoruma geri döndüm.ama hala arayıp bebek hakkında bilgi alıyolar.ama şunu unutmayın bu işler kısmet işi.hiç moralinizii bozmayın.12 hafta ikili testimde bebeğimin ensekalınlığı çok yüksek çıktı.düşünün 3 düşük yapmışım.3 ayımın bitmesini bekliyorum.biraz daha garantilemek için...o günleri hatırlıyorum da herşey bitti sanki.inanırmısınız ense kalınlığı 12 haftaa da 6,2 iken 15. haftada 2,6 ya düştü.diceğim hiç birşey için canınızıı sıkmayın...herşey olcağına varıyor.benim yaşadığım mutluluğu en kısa zamanda yaşamanızıı dilerim.bu arada ense kalınlığı içinde izmirde kent hastanesi namık demir e gittim gerçekten müthiş bir doktor kesinlikle tavsiye ederim.hastane olarak elbeteki antalyadaki hastanelerinden çok çok iyi.

oğluşumunda resmini gösteriyim dedim.tabii orda kuzum henüz 15. haftasındaydı.artık abi oldu.:emir_bebek: $BEBEK  15 HF_11.webp

merhaba..bende ilk tüp bebek denememi bahçelievler medikal park ta dr.serkan oral yaptı...sonuç çok şükür pozitif.şua na 5 haftalik gebeyim..rabbim tüm isteyenlere versin inşallah...

hastanenin tüp bebek bölümünden değil belki ama hastaneyi hiç beğenmedim..transferden sonraki 3 saat kabus gibiydi..tavsiye etmiyorum...

offfffffffffffff ya yeni negatif sonuç aldım.....ve 2.denemeyi çapada yapmayı düşünüyoruz raporum var......fakat gülen lab.kötü yazmışşşşşş........benim eşim azo spermi......ne yapacağımı şaşırdım .....böle bi karışıklık olurmu ya????eşim illada çapa diyo..kafam karıştı.zaten başından beri çapayı hiç istemiyodum...eşimde ısrarla çapada tutucak gibi hissediyorum diyo orda yaptıralım istiyor...başka bi yerde yapıp tutmazsada üzülüyorum....artık rapor genelde tüm hastanelerde geçiyo ama eşim çapa diyor....moralim bozuldu yaa.....

offfffffffffffff ya yeni negatif sonuç aldım.....ve 2.denemeyi çapada yapmayı düşünüyoruz raporum var......fakat gülen lab.kötü yazmışşşşşş........benim eşim azo spermi......ne yapacağımı şaşırdım .....böle bi karışıklık olurmu ya????eşim illada çapa diyo..kafam karıştı.zaten başından beri çapayı hiç istemiyodum...eşimde ısrarla çapada tutucak gibi hissediyorum diyo orda yaptıralım istiyor...başka bi yerde yapıp tutmazsada üzülüyorum....artık rapor genelde tüm hastanelerde geçiyo ama eşim çapa diyor....moralim bozuldu yaa.....

Hilall85, bu denemeyi Erdem demi yaptırdın? Benim ilk bebeğim öldü, 3 aylıkken. ıkinci denememi de orda yaptırdım. Yine pozitif sonuç aldım. Yani bir de Allah izin vermeyince olmuyor be arkadaşım. ılla da hastaneye kusur bulmamak lazım. Nice paralar dökülen yerleri de görüyoruz. Ama sana tavsiyem, devlet ve üniversite hastanelerinde yaptırmaman. Hiç ilgilenilmiyor, karışıklık olabiliyor, sonuçların yüzde 80 i de negatif oluyor. Ümidini kaybetme. Serap hanıma sonuna kadar güvendim, yine hamile kaldım. Bu çok büyük oranda hastanın elinde. Ben tedaviye başlamadan önce soğan kürü, incir kürü denedim, sigarayı bırakalı zaten 1 yıl olmuştu. Olacak bu sefer dedim hep. Allah birini aldı, iki tane verecek dedim herkese. Şimdi kan değeri sonucum inanılmaz yüksek. ıkiz diyorlar. Dediğim gibi önce senin elinde herşey. Olumlu düşün. Olumlu olsun her şey.

Back
X