- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
- Konu Sahibi ozlemozkutay
-
offfffffffffffff ya yeni negatif sonuç aldım.....ve 2.denemeyi çapada yapmayı düşünüyoruz raporum var......fakat gülen lab.kötü yazmışşşşşş........benim eşim azo spermi......ne yapacağımı şaşırdım .....böle bi karışıklık olurmu ya????eşim illada çapa diyo..kafam karıştı.zaten başından beri çapayı hiç istemiyodum...eşimde ısrarla çapada tutucak gibi hissediyorum diyo orda yaptıralım istiyor...başka bi yerde yapıp tutmazsada üzülüyorum....artık rapor genelde tüm hastanelerde geçiyo ama eşim çapa diyor....moralim bozuldu yaa.....
canım gülencimin kuzeni orada çalışıyor tüp bebek bölümünde ve o burada yaptırma dedi. düşün yani. yoksa. olacaksa heryerde oluyor ama üniversite hast. olasılık düşük bu kadar stresi boşuna çekmeye değer mi bilemiyeceğim.
Hilall85, bu denemeyi Erdem demi yaptırdın? Benim ilk bebeğim öldü, 3 aylıkken. İkinci denememi de orda yaptırdım. Yine pozitif sonuç aldım. Yani bir de Allah izin vermeyince olmuyor be arkadaşım. İlla da hastaneye kusur bulmamak lazım. Nice paralar dökülen yerleri de görüyoruz. Ama sana tavsiyem, devlet ve üniversite hastanelerinde yaptırmaman. Hiç ilgilenilmiyor, karışıklık olabiliyor, sonuçların yüzde 80 i de negatif oluyor. Ümidini kaybetme. Serap hanıma sonuna kadar güvendim, yine hamile kaldım. Bu çok büyük oranda hastanın elinde. Ben tedaviye başlamadan önce soğan kürü, incir kürü denedim, sigarayı bırakalı zaten 1 yıl olmuştu. Olacak bu sefer dedim hep. Allah birini aldı, iki tane verecek dedim herkese. Şimdi kan değeri sonucum inanılmaz yüksek. İkiz diyorlar. Dediğim gibi önce senin elinde herşey. Olumlu düşün. Olumlu olsun her şey.
içime dahada bi huzur doldu.......istemiyorum orayı fakat eşimi nasıl razı edicem hiç bilmiyorum......
senin raporla 2. denemen mi? bitecek mi yani hakkın? eşini razı edersen ben 2. denememi (raporsuz tabii yaş nedeniyle) çamlıca medicana da ömer faruk vanlıoğlu ile yaptım. ssk geçiyor. çoookkk memnun kaldım. biliyorsun el muallim de orada 3 üzlerin hamile. muayene falan için de ssk geçiyor . valla bence labaratuarı da çok iyi. 5 ay önce almanda 6 yumurtam toplandı 2. gün 1 iyi 1 orta kalite 2 tane transfer edildi. şimdi medicana da yine 6 toplandı. 3. gün 1. kalite 1 tane yine 1. kalite ama bir altı derecede 1 tane 2 tanede 2. kalite transfer edildi. bundan onrası rabbimin ol demesine bakıyor ama ben doktordan ve hastaneden memnunum.
bende kesinlikle acıbadem diyorum.samsun'dan gidip burda tüp bebek yaptırdım.hastanedeki herkesin ilgi ve alakası süperdi.ilk denememdi ve şu anda 13+4 günlük ikizlerime hamileyim.hastaneye girişinizden itibaren çıkışınıza kadar bütün personel aynı ilgi ve alakayı gösteriyor.son derece temiz ve hijjenik bir hastane.
yln80 hastanenin kötü olup olmamasından ziyade soğudum ordan.......2 ay hap kullandım.....halbuki ne umutlarla gitmiştim oraya....ne kadar istekli....eşimi ikna etmek için ne diller dökmüştüm......dil derken pekde dilli değilim....ama moralimi görünce oda ikna olmuştu...ve en önemlisi güvenmiştimde......ama kistleri duyunca herşey farklı oldu....çok moralim bozuldu....ama transferim olduktan sonra umutluydum tabiki.....ama olmadı işte.....
canım ben avrupa yakasındayım.....çamlıcaya gidemem zaten ilkinide ümraniyede yaptım....milletten araba alıp gittik.....raporla daha önce denemedim ilk kez şimdi deniycem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?