Tüp bebek morfoloji ileri hareket yardım

dream3416

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
5.857
7.961
118
Herkese merhaba,
Tüp bebek için morfoloji ve ileri hareketin bir önemi var mi,
Eşimin morfolojisi yüzde 2
İleri hareketi de yüzde 4 sadece
Bu ay fakültede tedaviye basladık
Suan testlerin sonuclanma asamasındayız
Sonucların tamamı cıkınca dr değerlendirme yapacak ama tüp bebek tutması için ileri hareket ve morfoloji en az kac olmalı
Hiç sansımız yok mu
Gecen yıl ileri hareket yuzde 14 dü
Bir yılda yuzde 4 e düşmüş canım sıkıldı

Bildiğim kadarı ile ileri hareketin normal gebe kalma surecinde önemi var tup bebek için 0 olmaması yeterli. Morfoloji ise spermin şekli ile alakali

Bildiğim kadarı ile ileri hareketin normal gebe kalma surecinde önemi var tup bebek için 0 olmaması yeterli. Morfoloji ise spermin şekli ile alakali
Evet şekli ile alakalı
Yapısal bozukluk yani
Normal yolla kalamadık zaten bu değerler ile
3 yıl bitti
Tesekkur ederim

Canım benim eşimde tüm hareketler sıfırdı, yıkama sonrası yerinde hareketli bulunmuştu. Şükür 2 tedavimde de tuttu. Kızım 6 yaşında, şimdide ikizlere hamileyim. Morfolojide fena değil sizin. Ama tüp tedavisinde morfoloji önemli, hareket değil

Hayırlı olsun:)
Sizin morfoloji
Kaçti peki?

Canım nacizane fikrimi söylemek istiyorum.
3 yıllık evliyiz hiç gebe kalamadim. Sayimiz çok iyi ama morfoloji ve hareket sıkıntımız vardı. Çok büyük umutlarla tüp bebeğe başladık. Çünkü hep söyledikleri zaten tüp bebek esnasında en iyisini seçiyorlar bir tane olsa bile bize yeter! Öyle de oldu ilk tüp bebek ve hamile kaldım. Nasıl bir sevinç anlatamam. Ama daha beterini yasadim 14. Haftada kalbi durdu. Onca fiziksel acının yanında bunu da yaşadım.

Şimdi geç kalan araştırma surecimize girdik.sperm DNA hasarı, gen testleri, pıhtılaşma testleri vs vs
Keşke keşke önceden yaptirsaydim diyorum şimdi.

Belki birkac ay geç olur ama bir tık daha emin adımlarla girersiniz bu yola. Hakkınızda en hayırlısı olsun arkadaşım.

Geçmiş olsun çok üzüldüm(
Bu dna gen testleri
Falan hamile kalmadan mi
Yapılıyor , kalınca mi
Yoksa
İnş sen de kısa zamanda sağlıkla bebişine kavusursun cnm

Her hast yapıyor mu bu testleri

Geçmiş olsun çok üzüldüm(
Bu dna gen testleri
Falan hamile kalmadan mi
Yapılıyor , kalınca mi
Yoksa
İnş sen de kısa zamanda sağlıkla bebişine kavusursun cnm

Amin canım aminnnnn Bir araştırma Hastanesi'ne genetik bölümüne gidip durumunuzu anlatınca gerekli testleri yapiyorlar. Ya da doktorunuz sizi yönlendirir canım.
Bu testlerin yapılması için illa kayıp yaşamak gerekmiyor ama doktorların çoğu bu mantıkta. Halbuki çok zor hamile kalıyoruz kayip yaşamak bizim için tam bir yıkım oluyor. ( Toparlanamiyorum ben... parmakları bile oluşmuştu oğlumun gözümün önünden, yüreğimden gitmiyor (

Anladım
Birdaha gttiğimde biz de soralım o halde
Kan alma yolu ile mi
Yapılıyor bu testler her iki
Eşten de
Evet zordur tabi
Ben de korkarım , hep aklıma gelir
Bnm kardesimin esi de pıhtılasma yuzunden kaybetti
Hamile iken bebeğini
Şimdi
İğne kullanıyorlar yeniden hamile.
Fakulteler yapar o halde
Allah sabir versin canım
İçine ferahlık versi n

Sağol canım. Biz üniversite hastanesine gidiyoruz konustuk bu hafta içinde gelin dedi. Kan yolu ile bakıyorlar genetikleri. Ama sperm dna hasar testini tam bilmiyorum onun için urolijiye gideceğiz sanırım. Bu hafta halleri ez bilgi veririm sana.

Hangi
Şehirdesin
İnş güzel sonuclar alırsınız

Kızlaar merhabalar. Bizim de morfolojimiz 2 dsayımız toplamda 20 milyon ve 120 milyon arası değişiyor hızımızda toplam %65.. Ekim gibi tüp bebeğe başlayacağız. Dna hasarımız %29 bende de pco var. Çok tedirginim morfoloji yüzünden maalesef ama morfoloji problemiyle pozitifleri gördükçe de mutlu oluyorum umudum artıyor.. İnşallah bizlerde evlatlarımıza kavuşuruz hayırlısıyla sağlıkla tez vakitte...

Siz hangi sehirdesiniz
Dna hasar testini nerede yaptırdınız
Devlette ücretsiz yapılıyor mu
Bunun için hangi bölüme giliyor

Siz hangi sehirdesiniz
Dna hasar testini nerede yaptırdınız
Devlette ücretsiz yapılıyor mu
Bunun için hangi bölüme giliyor
Ankara'dayım canım. Özel bi labaratuarda yaptırdık. Devlet hastanesinde yapılıyor mu bilmiyorum ama biz kaan aydos a mail attık ve o yaptırabileceğimiz lab. I söyledi gidip yaptırdık. Sonucu da 15 gün sonra çıktı..

Bende arkadaşın dedigine katılıyorum tüp bebekten önce eşinle birlikte karyotip test diyolar yani genetik test yaptirin...ve eşin birde sperm dna testi yaptirsin dna hasarı varsa önce tedavisini olsunda tüp bebek yapin..merkezler 2nci 3ncü denemeden sonra istiyolar u testi sen kendi isteginle yaptir ama tedaviden önce...sendede pıhtilaşma varsa önlem alırsın hem...
Ve umutsuz olma allah büyük ...ben 4 yilda 6 kez tüp yaptirdim hic biri tutmadi dondurulmuşum bile olmuyodu ..ésimin sperm sayisi 5 milyonun altindaydi morfoloji bazen SIFIR bazen yuzde 1 oluyodu harekette öle ilaclarla falan yuzde 10 hareket ulaşinca sevincten ölüyoduk...ama biturlu sonuca ulasamadik yilmadan usanmadan esimin vitaminlerini ilaclarina ve evde kendim haxirladigim kürlerine devam ettik ve ben simdi dogal yoldan hamile kaldim mucize gibi doktorum en son 7nci tedaviyi kaldiramassin artik istersen yipratmayin kendinizi birakin istersen tedaviye devam edin dedi....ama rabbim buyuk işte nasip oldu bi oğlum olucak insalahhhh kucagima aldigimida görürüm hayirlisiyla...ve insalahh rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder.. heryere yaziyorum burayada yaziyim.... umutlu ol vazgecme sabr et ve inan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…