Tüp bebek morfoloji ileri hareket yardım

ne güzel yazmıssın
allah saglıkla kucagına almayı nasip etsın ınsallah cnm

Rabbimin mucizesi iste yeterki ol desin. Allah im bekleyen isteyen herkeze ne zaman ne sekilde hayirliysa oyle nasip etsin. Seninde saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin melegini...

Canım tesadüfen gördüm,çok üzgünüm...Allahım sabır versin...

Canım tesadüfen gördüm,çok üzgünüm...Allahım sabır versin...
Çok zormus arkadaşım çok. Rabbim bize güç versin sen neler yaptın?
Ben nasil bir yol izleyecegimi bile bilmiyorum

Son düzenleme:
Nasil umut oldunuz anlatamam iyiki yazmissiniz
Esimin degeri 35 milyon ileri hareket 3 morfoloji 1 cikti dün
Aglamaktan helak oldum ama görüyorum ki hala bi umut var

Nasil umut oldunuz anlatamam iyiki yazmissiniz
Esimin degeri 35 milyon ileri hareket 3 morfoloji 1 cikti dün
Aglamaktan helak oldum ama görüyorum ki hala bi umut var
kıyamamm ağlamayın..bende yıllarca bu sayfalarda birilerinden umut yazıları aradım hep..
bence senin eşinin değerleri iyi biz 2 milyon spermle tüp denedik hep..en son aralık ayında 6 ncı denemeden negatif alınca doktor yıpranmayın bırakın diyince okadar sinirlendimki gittim internetten bi koli yumurtlama takibi için testler aldım ..bu kadar spermle bırak yumurta takibini aşılama bile yapmıyolar biliyosun ama ben hep inandım dua ettim ve eşime önüme geleni yedirmeye devam ettim rabbim ol dedi oldu işte aslına bakarsan bende hala inanamıyorum doktor cinsiyetini bile söledi ben hala doktora kalbi atıyormu diye soruyorum düşün..
allahımmmmmmmmmmm hepinize nasip etsin mucizenizi ve kucağımıza da almayı nasip etsin tabi

Kendi mucizem gelmiş gibi sevindim sağ salim al kucağına sen bunu çoktan haketmişsin...

Merhabalar eşimin sperm sonucunun resmini paylaşıyorum bilgili, deneyimli arkadaşlarım yorumlayabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…