- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 28
- Konu Sahibi turuncu agac
-
Bende pkoluyum 18 yumurtam toplandi ohss falan olmadim . Korkmayin doktorunuz ne diyosa onu yapinKızlar merhaba bugün tüp bebeğe başladım o kadar çok soru var ki aklımda özellikle ohss konusunda pkos um ama sadece ultrasonda öyle kilo kıllanma ya da hormonlarda bir şey yok meriofert 150 gonalf 150 kullanıyorum günlük pko da ohss sıkıntısı oluyormış tedirgin oldum benim gibi olan var mı içimi rahatlatın lütfennn
Ustelik pko daki butun belirtiler var bende erkek tipi sac dokulme killanma kilo sivilce ilac kullanmadan adet olamiyorum korkmayin tedavinizi olun simdiden boyle seyler dusunmeyin pozitif dusunun. Pkolularda cok fazla yumurta olustugu icin fazla yumurta toplama oluyor opu sonrasi cok fazla agrim oldu bu agri gunlerce surdu onuda bol bol yuruyus yaparak atlattim cok sukurKızlar merhaba bugün tüp bebeğe başladım o kadar çok soru var ki aklımda özellikle ohss konusunda pkos um ama sadece ultrasonda öyle kilo kıllanma ya da hormonlarda bir şey yok meriofert 150 gonalf 150 kullanıyorum günlük pko da ohss sıkıntısı oluyormış tedirgin oldum benim gibi olan var mı içimi rahatlatın lütfennn
Peki günde kaç doz vurundunuz? Hamile kalabildiniz mi inşallah güzel sonuçlar almışsınızdır benimki sebepsiz infertilite gibi bir şey aslında evet ağrıyı birçok kişiden duydum umarım kolay atlatırım bu süreciUstelik pko daki butun belirtiler var bende erkek tipi sac dokulme killanma kilo sivilce ilac kullanmadan adet olamiyorum korkmayin tedavinizi olun simdiden boyle seyler dusunmeyin pozitif dusunun. Pkolularda cok fazla yumurta olustugu icin fazla yumurta toplama oluyor opu sonrasi cok fazla agrim oldu bu agri gunlerce surdu onuda bol bol yuruyus yaparak atlattim cok sukur
Yok ben transfer surecindeyim 6 embriyom var dondurulmus , ben gonalf 250 kullandim yaninda duphaston ve vitaminlerim vardi. Cuma gunu randevum var rahim olcumu ve transfer gunu belirlencek Rabbim hepimize nasip etsin anneligiPeki günde kaç doz vurundunuz? Hamile kalabildiniz mi inşallah güzel sonuçlar almışsınızdır benimki sebepsiz infertilite gibi bir şey aslında evet ağrıyı birçok kişiden duydum umarım kolay atlatırım bu süreci
Atlatirsiniz inanin oyle heyecanli bi surec ki noldu ne bitti diye dusunmekten kendinizi unutuyosunuz akliniz hep yumurtalarinizda embriyolarinizda oluyoPeki günde kaç doz vurundunuz? Hamile kalabildiniz mi inşallah güzel sonuçlar almışsınızdır benimki sebepsiz infertilite gibi bir şey aslında evet ağrıyı birçok kişiden duydum umarım kolay atlatırım bu süreci
Yaaaa gerçekten mi harika özetlemişsiniz cok heyecan var gerçekten endişe var toplam 300 mg doz her gün sağ sollu ağrımaya başladı bile kasıklarım Gaziantepteyim ben Bülent Gürhan kahramana gidiyorum istanbuldaydım orda olsaydım Nesrin baştuğa gidecektim siz nerde kimle başladınızAtlatirsiniz inanin oyle heyecanli bi surec ki noldu ne bitti diye dusunmekten kendinizi unutuyosunuz akliniz hep yumurtalarinizda embriyolarinizda oluyosonrasi hayirlisiyla saglikla gelsin bebisler hayaller falan derken neydi ne oldu anlamiyosunuz siz nerde basladiniz tedaviye doktorunuz kim
Benimde cuma günü randevum var hayırlsı olsun inşallahYok ben transfer surecindeyim 6 embriyom var dondurulmus , ben gonalf 250 kullandim yaninda duphaston ve vitaminlerim vardi. Cuma gunu randevum var rahim olcumu ve transfer gunu belirlencek Rabbim hepimize nasip etsin anneligi
Ben bahceci cem celik hocaya gidiyorum canim transfer asamasindayim 13 yildir buyumeyen yumurtalarim ilk defa bu tedavimde buyudu cem hocam saolsun Allah razi olsun. Cuma gunu gidicem bende heyecan dorukta Rabbim bizlerede tattirsin evlat kokusunu dualarimizi kabul etsin.Yaaaa gerçekten mi harika özetlemişsiniz cok heyecan var gerçekten endişe var toplam 300 mg doz her gün sağ sollu ağrımaya başladı bile kasıklarım Gaziantepteyim ben Bülent Gürhan kahramana gidiyorum istanbuldaydım orda olsaydım Nesrin baştuğa gidecektim siz nerde kimle başladınız
Ayni gun hadi bakalim hayirlisi olsun ikimiz icindeBenimde cuma günü randevum var hayırlsı olsun inşallah
Amin canım inşallah inşallahBen bahceci cem celik hocaya gidiyorum canim transfer asamasindayim 13 yildir buyumeyen yumurtalarim ilk defa bu tedavimde buyudu cem hocam saolsun Allah razi olsun. Cuma gunu gidicem bende heyecan dorukta Rabbim bizlerede tattirsin evlat kokusunu dualarimizi kabul etsin.
Bende bilmiyorum ki hiç sadece şişkimlik ağrı vs oluyormış ama yumurta toplamadan birkaç gün sonra oluyormış bu işlemler cok korktum şimdi nasıl bir ağrı cok mı ağrıyorKızlar ohss dediğiniz ne acaba bende bugün opu oldum pcos var 26 yumurta toplandı ama ağrıdan nefes bile alamıyorum
Günlük kaç doz vurundunuz acaba iğmeKızlar ohss dediğiniz ne acaba bende bugün opu oldum pcos var 26 yumurta toplandı ama ağrıdan nefes bile alamıyorum
200 vuruldum 10 gün sürdü benim iğneler sonra çatlatma vuruldum işin en zor kısmı opu felaket ağrım var sağdan sola döneniyorumGünlük kaç doz vurundunuz acaba iğme
Ben 300 vurunuyorum korktum şimdi daha ağrınız var mı ağrı kesici etki etmiyor mu200
200 vuruldum 10 gün sürdü benim iğneler sonra çatlatma vuruldum işin en zor kısmı opu felaket ağrım var sağdan sola döneniyorum
Yani ben bide kabızdım gaz sıkışması falan vardı sanırım onun etkisiyle de yine gece acillik oldum ağrı kesici serum anca kesti inşallah siz öyle kötü olmazsınız biz kalacak yer olmayınca otelde kaldık sürekli katı beslendim siz öncesinde de beslenmenize dikkat edinBen 300 vurunuyorum korktum şimdi daha ağrınız var mı ağrı kesici etki etmiyor mu
Çok üzüldüm inşallah güzel sonuçlar alırsınızYani ben bide kabızdım gaz sıkışması falan vardı sanırım onun etkisiyle de yine gece acillik oldum ağrı kesici serum anca kesti inşallah siz öyle kötü olmazsınız biz kalacak yer olmayınca otelde kaldık sürekli katı beslendim siz öncesinde de beslenmenize dikkat edin
Bende cok korkuyorum perşembe sabah toplanacak aklım ondaYa yumurta toplama nasıl oluyor acaba anestezi veriliyor mu?Ben de çok ama çok korkuyorum.Rica etsem o süreci biraz detaylı anlatabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?