- 7 Aralık 2023
- 514
- 172
- 23
- Konu Sahibi infinityspring
-
Banada kalp atisindan sonra cikardilar özelde yaptırmıştımBu ay 2. Transferim olacak
Oksapar için rapor alıyor musunuz
Bilkent şehir Hastanesi'ne gittim.
Kalp atışı duyulmadan artık rapor verilmediğini söyledi.
Bu doğru mu rapor çıkartanlar siz nerede çıkarttınız yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederim
Çok uzun süre varmış amaBanada kalp atisindan sonra cikardilar özelde yaptırmıştım
Kabul ediyorlar mı benimkini kabul etmedilerMerhaba ben özel hastanede dahiliye bölümünden rapor çıkarttım
Raporu çıktıktan birkaç gün sonra reçete yazdırdım 3 paket aldık sorun olmadıKabul ediyorlar mı benimkini kabul etmediler
Eczaneye gittiğimde kadın doğum bölümünden çıkarmanız gerekiyor dediler
Eczane bunu kabul etmiyor direk kadın doğum olarak çıkarılması gerekiyor dedi anlamadım ki herkes farklı farklı şeyi söylüyor bugün şehir Hastanesi’nde sormadığım yer kalmadı hiçbirisi de yazmadıRaporu çıktıktan birkaç gün sonra reçete yazdırdım 3 paket aldık sorun olmadı
1000 tl miÇok uzun süre varmış ama
Oksapar 1000 tl olmuş eczacı dedi
Kalp atışından sonra özelde kesin çıkarılıyor mu peki
Oksapar 4.000mg bütün eczanelerde 1000 TL olmuş zam gelmiş1000 tl misizin kullandiginiz kaç mg ? İcinde kac tane var kutunun ?
Bir tane eczaneyle sakın kalma. Benm raporum olmasına rağmen eczaneler sorun çıkardı ama veren eczanelerde oldu direk.para almak için yapıyorlarEczane bunu kabul etmiyor direk kadın doğum olarak çıkarılması gerekiyor dedi anlamadım ki herkes farklı farklı şeyi söylüyor bugün şehir Hastanesi’nde sormadığım yer kalmadı hiçbirisi de yazmadı
Hatta dediler ki kalp atışı duyulmadan vermiyormuş sgk
Sorun şu ki benim raporum yok devlet hastanesi rapor vermedi özele gittim üç kadın doğumun imzası gerekiyor ama yine vermediler anlamadım ki nasıl ne oluyor genel cerrahiden de alsak geçerli olur mu ama genel cerrahi dedi ki siz hamilesiniz kadın doğumdan almanız gerekir kadın doğum da vermiyor nasıl alıyorsunuz nasıl ikna ediyorsunuz alamayan o kadar çok kişi var ki hastanede konuştuğum kişiler varBir tane eczaneyle sakın kalma. Benm raporum olmasına rağmen eczaneler sorun çıkardı ama veren eczanelerde oldu direk.para almak için yapıyorlar
Benm dusuklerim vardı o yüzden yazıldı ben 7nci gebeligimde doğum yaptım. Eğer herhangi düşük vs yoksa yazmazlar kolay kolay artık değişti kan sulandırıcı ile ilgili durumlar ki ben 4 sene tedavi gördüm son sene artık iyice hamileyken bile işi yokuşa sürdüler.Sorun şu ki benim raporum yok devlet hastanesi rapor vermedi özele gittim üç kadın doğumun imzası gerekiyor ama yine vermediler anlamadım ki nasıl ne oluyor genel cerrahiden de alsak geçerli olur mu ama genel cerrahi dedi ki siz hamilesiniz kadın doğumdan almanız gerekir kadın doğum da vermiyor nasıl alıyorsunuz nasıl ikna ediyorsunuz alamayan o kadar çok kişi var ki hastanede konuştuğum kişiler var
Offf evet maleseffBenm dusuklerim vardı o yüzden yazıldı ben 7nci gebeligimde doğum yaptım. Eğer herhangi düşük vs yoksa yazmazlar kolay kolay artık değişti kan sulandırıcı ile ilgili durumlar ki ben 4 sene tedavi gördüm son sene artık iyice hamileyken bile işi yokuşa sürdüler.
Hmm ben 6000 kullaniyorum da ikisinin fiyati farkli mi ayni mi acaba diyeOksapar 4.000mg bütün eczanelerde 1000 TL olmuş zam gelmiş
Hiçbir bilgim yok inanın ama zam geldiği kesinHmm ben 6000 kullaniyorum da ikisinin fiyati farkli mi ayni mi acaba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?