Tüp bebek Oksapar iğne raporu

infinityspring

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2023
514
172
23
Bu ay 2. Transferim olacak

Oksapar için rapor alıyor musunuz
Bilkent şehir Hastanesi'ne gittim.
Kalp atışı duyulmadan artık rapor verilmediğini söyledi.
Bu doğru mu rapor çıkartanlar siz nerede çıkarttınız yardımcı olur musunuz

Teşekkür ederim

Bu ay 2. Transferim olacak

Oksapar için rapor alıyor musunuz
Bilkent şehir Hastanesi'ne gittim.
Kalp atışı duyulmadan artık rapor verilmediğini söyledi.
Bu doğru mu rapor çıkartanlar siz nerede çıkarttınız yardımcı olur musunuz

Teşekkür ederim
Banada kalp atisindan sonra cikardilar özelde yaptırmıştım

Raporu çıktıktan birkaç gün sonra reçete yazdırdım 3 paket aldık sorun olmadı
Eczane bunu kabul etmiyor direk kadın doğum olarak çıkarılması gerekiyor dedi anlamadım ki herkes farklı farklı şeyi söylüyor bugün şehir Hastanesi’nde sormadığım yer kalmadı hiçbirisi de yazmadı
Hatta dediler ki kalp atışı duyulmadan vermiyormuş sgk

Bana da bir eczane ödemez dedi.Özel hastaneden dahiliye randevusu aldım,doktora durumu anlattım her paket 1000 tl ve bana 10 gün gidiyor zorlanıyorum dedim yardımcı oldu rapor çıkarttı sonra reçete için gittim ödeme yapmadan 3 paket aldım

Eczane bunu kabul etmiyor direk kadın doğum olarak çıkarılması gerekiyor dedi anlamadım ki herkes farklı farklı şeyi söylüyor bugün şehir Hastanesi’nde sormadığım yer kalmadı hiçbirisi de yazmadı
Hatta dediler ki kalp atışı duyulmadan vermiyormuş sgk
Bir tane eczaneyle sakın kalma. Benm raporum olmasına rağmen eczaneler sorun çıkardı ama veren eczanelerde oldu direk.para almak için yapıyorlar

Bir tane eczaneyle sakın kalma. Benm raporum olmasına rağmen eczaneler sorun çıkardı ama veren eczanelerde oldu direk.para almak için yapıyorlar
Sorun şu ki benim raporum yok devlet hastanesi rapor vermedi özele gittim üç kadın doğumun imzası gerekiyor ama yine vermediler anlamadım ki nasıl ne oluyor genel cerrahiden de alsak geçerli olur mu ama genel cerrahi dedi ki siz hamilesiniz kadın doğumdan almanız gerekir kadın doğum da vermiyor nasıl alıyorsunuz nasıl ikna ediyorsunuz alamayan o kadar çok kişi var ki hastanede konuştuğum kişiler var

Sorun şu ki benim raporum yok devlet hastanesi rapor vermedi özele gittim üç kadın doğumun imzası gerekiyor ama yine vermediler anlamadım ki nasıl ne oluyor genel cerrahiden de alsak geçerli olur mu ama genel cerrahi dedi ki siz hamilesiniz kadın doğumdan almanız gerekir kadın doğum da vermiyor nasıl alıyorsunuz nasıl ikna ediyorsunuz alamayan o kadar çok kişi var ki hastanede konuştuğum kişiler var
Benm dusuklerim vardı o yüzden yazıldı ben 7nci gebeligimde doğum yaptım. Eğer herhangi düşük vs yoksa yazmazlar kolay kolay artık değişti kan sulandırıcı ile ilgili durumlar ki ben 4 sene tedavi gördüm son sene artık iyice hamileyken bile işi yokuşa sürdüler.

Benm dusuklerim vardı o yüzden yazıldı ben 7nci gebeligimde doğum yaptım. Eğer herhangi düşük vs yoksa yazmazlar kolay kolay artık değişti kan sulandırıcı ile ilgili durumlar ki ben 4 sene tedavi gördüm son sene artık iyice hamileyken bile işi yokuşa sürdüler.
Offf evet maleseff

Back
X