- 3 Haziran 2021
- 3.183
- 3.754
- 83
Nereden başlayıpda anlatsam bilmiyorum ben geçen yıl şubat ve Mayıs'ta aşılama geçirmiştim 2 siide negatif sonra tüp bebeğe geçelim dedi doktor kendime cesaret için Mayıs'tan beri ara vermiştim bu Ocak ayı tamam dedim kendimi topladım cesaret imi topladım ve Ocak sonu başvurumu yaptım 4 Şubat'ta tüp bebek tedavisine başladım gonalf 225 olarak devam ettik 5. Günü salı günü cetrotide diye bir iğne vuruldum yumurta çatlatma önleyici ve acayip bir şekilde alerji yaptı üniversitesi deki doktorum süreci erkene çekelim dedi cuma gününe yumurta toplamaya karar verdi ama çarşamba günü prosedür gereği yaptıkları covit testim pozitif çıktı hiç bir şekilde hasta değilim veya belirtim de yoktu -bugün son günü zaten- hemen o akşam 6 da kendime doktor ayarladım kendisi yapabileceğini söylemişti gittim geldim devam ettim pazartesi opu ya gün aldık Okan üniversitesi ne gittik onlarda beni almadımı opu ya
kaldım ortada doktor da ilaçlar boşa gitmesin diye bugün aşılama yaptı anlayacağınız çok şey yaşadım herşeye rağmen devam ettim inşallah sonucum güzel olur , var mı benim gibi Şubat'ta aşılama olan

dua edin de zahmetlerim rahmete dönüşsün vardır yüce rabbim in bir bildiği O ol demeden olmuyor işte hiçbir şey