- 18 Aralık 2019
- 73
- 33
- 18
- 35
Test günüm normalde pazartesi ama benim durum karışık. Tüp bebek tedavisi olarak başladım covit oldugum icin opu iptal oldu bizde gunlerimizi nırmal ilişki olarak değerlendirdik.test günün ne zmana dı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test günüm normalde pazartesi ama benim durum karışık. Tüp bebek tedavisi olarak başladım covit oldugum icin opu iptal oldu bizde gunlerimizi nırmal ilişki olarak değerlendirdik.test günün ne zmana dı?
Benimde adet agrısı gibi ağrılarım muhtemelen gene olmadıSanki beni anlatıyor gibisin var ya bende başım ağrıyor bugün ve sanki adet olucak gibi karnım a ağrı giriyor bazen pazartesi günü pozitif i görmeyi beklemiyor olduğunu düşünmüyorum bence bu ayda olmadı![]()
Aynen belirtilerin hepsi iğneden miş onu anladım göğsüm ağrımıyor artık ve şişi indi kasıklarım ın ağrısı da geçti ama karnım ağrıyor işte akıntım da koyulaştı hamilelikte beyaz akıntı olur derler benimki öyle değilBenimde adet agrısı gibi ağrılarım muhtemelen gene olmadıgecen haftaki tüm belirtiler çatlatma iğnesinden sanırım. Hayırlı olsun hakkımızda
![]()
Dayanamadım erken gebelik testi yaptım malesef negatifAynen belirtilerin hepsi iğneden miş onu anladım göğsüm ağrımıyor artık ve şişi indi kasıklarım ın ağrısı da geçti ama karnım ağrıyor işte akıntım da koyulaştı hamilelikte beyaz akıntı olur derler benimki öyle değil
YaaaDayanamadım erken gebelik testi yaptım malesef negatif
Pazar günü tekrar yap olmadıSanırım ben cok erken yaptım testi![]()
Ben elendim sanırımSanırım ben cok erken yaptım testi![]()
Emin misin? Belkide yerleşme kanamasıdır. İnşallahBen elendim sanırımdün lekenmem başladı
Geceden beri peçete ye sildikçe geliyor karnımda ağrıyor zaten 2. Aşılamamda da böyle oldu benim 1 gün böyle sürdü ve sonra söküldü buda öyle olacak sanırımEmin misin? Belkide yerleşme kanamasıdır. İnşallah![]()
Canım naptın merak ettim var mı birşeyler benim negatifEmin misin? Belkide yerleşme kanamasıdır. İnşallah![]()
Benimde tabiki negatifCanım naptın merak ettim var mı birşeyler benim negatif![]()
Benim kistim yok doktor rahmin iyi durumda beklemeye gerek yok bu ay başlayabiliriz dedi başladım ben tekrardan bugün ilaçlarımın 2. Günü inşallah son olur bu tedavi ikimiz için deBenimde tabiki negatifpazar gunu regl oldum. Pazartesi doktoruma gittim. Hemen başlarız snaıyodum tüp bebeğe önümüzdeki ay başlıcaz dedi. Kist oluşmuş beklenen bişey zaten bu kadar hormona dedi. Sen gittinmi doktora?