iyi günler
ben tüp bebeğe başlıycam ama adet tarihim bayrama geliyor bayramda da malesef başlayamıyorum acaba böyle durumlar için dkh kullanıp adet gününü tedavisine denk getiren var mi
iyi günler
ben tüp bebeğe başlıycam ama adet tarihim bayrama geliyor bayramda da malesef başlayamıyorum acaba böyle durumlar için dkh kullanıp adet gününü tedavisine denk getiren var mi
Canim belki boyle denk gelmesinde bir hayir vardir. Bence hic bisey kullanmadan uygun zamani bekle. Biz 2 senenin sonunda karar verdik temmuz agustos eylul derken ekim kismet oldu baslamistik cok sukur bebisler tuttu. Herseyde hayir olduguna inanirim. Her zaman sabrin sonu selamettir
canım 4 yıl oldu bekle bekle olacağı yok benim gideceğim doktor rahim dinlendirme veriyor genelde
aslında bende ağustos 'ta başlamak istiyorum ama o zamanda yine bayram daha sonrada gidemem istanbula gidicem oğlum var okula basliycak bu sene nasıl olucak bende bilmiyorum
canım 4 yıl oldu bekle bekle olacağı yok benim gideceğim doktor rahim dinlendirme veriyor genelde
aslında bende ağustos 'ta başlamak istiyorum ama o zamanda yine bayram daha sonrada gidemem istanbula gidicem oğlum var okula basliycak bu sene nasıl olucak bende bilmiyorum
iyi günler
Bence doktora danışmadan kullanma tüp bebeğe baslamadan onceki ay bana dogum kontrol hapi verdi doktorum ama kistim var onu baskilamak icin verdi sonraki ayda adetim normal zamaninda geldi ilacın adetime bi etkisi olmadi
Biz is icin konyadayiz canim. Konyada oldum tedavi. Benimde 1 oglum var okul acildiktan 1 ay sonra basladik tedaviye. C A N O
kuzum yanlis mi hatirliyorum bilmiyorum ama sen urfadamiydin g.antepe mi gitmistin