Tup bebek oncezi rahme cizik atilan var mi?

Çok teşekkür ederim canım içimi ferahlattin gerçekten. Inşallah bnm trasferimde tutar sağlıkla sihhatle bebeğimi kucağıma alırım. Rabbim kızına can sağlığı versin bi ömür ayağına taş değdirmesin insallah😊
Amin canım🥰, darısı tez vakitte sağlıkla sana ve bebeğinin yolunu gözleyen tüm anne adaylarına inşallah 🙏🏼

Bana ikinci denememde yapıldı ve tuttu çok şükür inşAllah sizinde tutar denemekte fayda var diye düşünüyorum 🤗

Bende bugn adet oldum doktoru aradım üç gün sonra adetim bitince yapılacak histereskopi ve rahime çizik atma işlemi

Kizlar merhaba.ben de çarşamba gunu histeroskopi ve rahme cizik atma olucam. Heyecanliyim biraz, umarim cok agrili filan olmuyordur ve ise yarar.

Bana ikinci denememde yapıldı ve tuttu çok şükür inşAllah sizinde tutar denemekte fayda var diye düşünüyorum 🤗
Canım merhaba. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al. Umarım hamilelik iyi gidiyordur. Aralık ayında konuşmuştuk hatırlarsan. Yeni rahme çizik arttırmıştın o zaman ben de ikinci transferimi olacaktım, o deneme kimyasal oldu. Merkezi değiştirdim şimdi bana da çizik atla yapılacak. Umarım benim de tutar ☺️☺️☺️☺️

Ben gecen hafta cizik attirdim, gercekten agriliydi ama bir kac saniye suruyor, dayanilmaycak birsey degildi ama acisiz da oluyor diyemem. Haziran 23 de de transfer olucak insallah.

Ben gecen hafta cizik attirdim, gercekten agriliydi ama bir kac saniye suruyor, dayanilmaycak birsey degildi ama acisiz da oluyor diyemem. Haziran 23 de de transfer olucak insallah.
Opu gibi mi canım ağrısı, daha azdır umarım.

Bana atıldı canım rahmimde bazı sorunlar vardı biraz düzeltilip çizik atıldı çok şükür tutundu.Aneztesiyle yapıldığı için hissetmiyordum ama ben videomu izledim içeri de bayağı bi hummalı çalışma olmuş 😉

Cizik sirasinda 2-3 defa ciglik attim ki hic oyle aciya karsi abartili tepkileri olan biri degilim. Cok utandim o an..

Canım merhaba. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al. Umarım hamilelik iyi gidiyordur. Aralık ayında konuşmuştuk hatırlarsan. Yeni rahme çizik arttırmıştın o zaman ben de ikinci transferimi olacaktım, o deneme kimyasal oldu. Merkezi değiştirdim şimdi bana da çizik atla yapılacak. Umarım benim de tutar ☺☺☺☺
Canım benim ❤️🥰 hatırladım evet 🙈 çok teşekkür ederim aminnn 🙏 inşAllah senin de bu sefer son olur ve bebişine kavuşursun 🤗 çizik attıracak olman iyi olmuş canım faydası olsun sana da inşAllah.. birde intralipit serumu alsan iyi olur bağışıklık için doktoruna bir sor olmazsa canım 😊😊

Back
X