Amin canımÇok teşekkür ederim canım içimi ferahlattin gerçekten. Inşallah bnm trasferimde tutar sağlıkla sihhatle bebeğimi kucağıma alırım. Rabbim kızına can sağlığı versin bi ömür ayağına taş değdirmesin insallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canımÇok teşekkür ederim canım içimi ferahlattin gerçekten. Inşallah bnm trasferimde tutar sağlıkla sihhatle bebeğimi kucağıma alırım. Rabbim kızına can sağlığı versin bi ömür ayağına taş değdirmesin insallah![]()
Amin canım insallahAmin canım, darısı tez vakitte sağlıkla sana ve bebeğinin yolunu gözleyen tüm anne adaylarına inşallah
![]()
Inşallah tutar canım bnmkideBana ikinci denememde yapıldı ve tuttu çok şükür inşAllah sizinde tutar denemekte fayda var diye düşünüyorum![]()
Bende adet olmayı bekliyorum canım ay sonuna doğru gidecegimBende bugn adet oldum doktoru aradım üç gün sonra adetim bitince yapılacak histereskopi ve rahime çizik atma işlemi
Hadi hayırlısı bakalım canım bende adetimi bekliyorum rahme çizik atılacakKizlar merhaba.ben de çarşamba gunu histeroskopi ve rahme cizik atma olucam. Heyecanliyim biraz, umarim cok agrili filan olmuyordur ve ise yarar.
Senin de hayırlı olsun canım. Donuk embriyo transferi mi olacaksın sen de.Hadi hayırlısı bakalım canım bende adetimi bekliyorum rahme çizik atılacak![]()
Canım merhaba. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al. Umarım hamilelik iyi gidiyordur. Aralık ayında konuşmuştuk hatırlarsan. Yeni rahme çizik arttırmıştın o zaman ben de ikinci transferimi olacaktım, o deneme kimyasal oldu. Merkezi değiştirdim şimdi bana da çizik atla yapılacak. Umarım benim de tutarBana ikinci denememde yapıldı ve tuttu çok şükür inşAllah sizinde tutar denemekte fayda var diye düşünüyorum![]()
Yok canım 2 denemeden sonra tekrar yumurta toplanıp yeni yapilacakSenin de hayırlı olsun canım. Donuk embriyo transferi mi olacaksın sen de.
Anladık canım. Genelde çizik atmayı transferden önceki ay yapıyorlar, acaba doktorun taze transfer mi planlıyor.Yok canım 2 denemeden sonra tekrar yumurta toplanıp yeni yapilacak
Ilk çizik atılıp sonra taze transfer yapılacak canimAnladık canım. Genelde çizik atmayı transferden önceki ay yapıyorlar, acaba doktorun taze transfer mi planlıyor.
O zaman şimdiden hayırlı olsun canım. Aynı zamanda transfer olucaz, tutsunlar inşallahIlk çizik atılıp sonra taze transfer yapılacak canim
Opu gibi mi canım ağrısı, daha azdır umarım.Ben gecen hafta cizik attirdim, gercekten agriliydi ama bir kac saniye suruyor, dayanilmaycak birsey degildi ama acisiz da oluyor diyemem. Haziran 23 de de transfer olucak insallah.
Opu gibi mi canım ağrısı, daha azdır umarım.
Canım benimCanım merhaba. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al. Umarım hamilelik iyi gidiyordur. Aralık ayında konuşmuştuk hatırlarsan. Yeni rahme çizik arttırmıştın o zaman ben de ikinci transferimi olacaktım, o deneme kimyasal oldu. Merkezi değiştirdim şimdi bana da çizik atla yapılacak. Umarım benim de tutar ☺☺☺☺