Tup bebek oncezi rahme cizik atilan var mi?

Canım benim ❤🥰 hatırladım evet 🙈 çok teşekkür ederim aminnn 🙏 inşAllah senin de bu sefer son olur ve bebişine kavuşursun 🤗 çizik attıracak olman iyi olmuş canım faydası olsun sana da inşAllah.. birde intralipit serumu alsan iyi olur bağışıklık için doktoruna bir sor olmazsa canım 😊😊
Saol canım. Serum aklımda transfer sırasında istiycem. Çok faydası oluyormuş öyle diyorlar.

O zaman şimdiden hayırlı olsun canım. Aynı zamanda transfer olucaz, tutsunlar inşallah
Sağol canım inşallah ikimizede hayırlı olur çarşamba günü nasıl oldu yazar mısın canım ona göre kendimi hazirlicam açıkçası korkuyorum biraz

Kızlar merhaba ben de bir şey danışmak istiyorum. 2 yıla yakın oldu bebeğimiz olmuyor. Sebepsiz 🤷🏻‍♀️ Doktor sorun yok, bir süre deneyin sonra çizik atalım dedi. 1 sene oldu bunu diyeli tabii ki. Nerede yaptırdınız, özel mi, devlet mi, fiyatı ne kadar?

Bende bi kere negatif tüp bebek yaşadım ondan sonra rahime çizik atıldı Ocak ayında Şubat'ta rahim dinlecek Mart Nisan gibide transferim olcakdi virusden dolayı iptal oldu. Adet ağrısı gibi hafif ağrı oluyo benim dört beş gün hafif kanamam olmustu. Basit bı işlem Allah kolaylık versin
Canim bu işlem adetliyken mi yoksa adet bittikten kaç gün sonra yapildi

merhabalar bana da histeroskopi ve rahme çizik atma yapıldı 🥰İnşallah bebeklerimiz sıkı sıkı tutunsun hepimizin 🧿🙏🏻

Back
X